Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (126)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Fetelor, vreau si eu o reteta de lapte UHT cu gris
Cat lapte si cat gris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Paula - asa face, si daca il prinde il arunca cat colo sau ii pune capacul - asta stie bine sa faca.
Asa ma gandesc si eu de unde boceam ca nu voi avea lapte nici o luna acum nu mai vreau sa ma opresc. Dar asa dulce e cand se cuibareste in brate la mine ... as sta ore in sir asa daca nu m-ar durea spatele.

Michelle - nu il vrea nicicum si incerc de mult - culmea e ca ea a baut lp 4 luni apoi a inceput greva cea mare!
E super dulce si frumoasa vorbareata studioasa!

Ma duc sa vad in ce pat ma bag . Aseara m-a primit sotul poate am succes si azi.

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

michelle, e asa de dulce Bianca , miscareata si povestitoare!

victo, deci sunt imbunatatiri si in comportamentul lui Stefan, si in al sotului, sa inteleg . poate tine figura!

Isa a adormit tot intr-o poveste, dupa portia de lapte de 180 (pana la ultima picatura), dar am lasat-o singura in camera, asa ca a durat putine minute. daca as fi ramas cu ea, o mangaiam pe cap, pe parul ei atat de fin si ea ar fi stat cuminte ca un catelus, dar fara sa adoarma. si daca ma opream, se intorcea repede sa vada daca am plecat . asa ca am lasat-o sa adoarma singura si apoi am mers la ea, am pupat-o si am dragalit-o putin prin somn. acuma ca i-am ridicat marginea patului, imi e greu sa ma aplec pana la ea, abia daca ajung...

m-a lovit si pe mine somnul, cred ca vremea e de vina, asa ca ma retrag incetut (intai sa alung la casele lor prietenele Mariei, ca ii e plina camera de ele), si maine e tot in vacanta...

noapte buna, delfinariu

Isa mai 2011

delfinasul Hannah Isabela ianuarie-aprilie 2011(19.06.2010)

printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Isa si Vladut

Isa si delfinasii clujeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ei, rodi la noi cam asa e ..cd suntem tot o cearta, cd suntem in sentimente mai bune, sa le mai uitam pe cele rele.

no, l-am readormit pt pitic..doamne unde intra atat in burtica lui..a bagat cina..laptic la 9..si acum iar a supt juma de ora..ma mir ca nu plesneste. maine dim tb sa il cantaresc.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Neata!

RB-BB

Alexandru Radu de nela_didea
Giulia de luana081985

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

LUNA 9

Mergi la inceput

Puiul meu a facut azi noapte febra, 39.. acum e ok, pediatra are tel inchis.. mai astept putin si incerc iar, daca nu.. incerc la alt pediatru. Nu tusr, nu mucusori, papa la fel, nu voma, nu diaree.. rubeola, nu cred, nu are de unde.
Cred ca ramane inf urinara.. altceva nu stiu..

LUNA 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Neata
e gata.
Bumblebee, cum e Victor? Numai febra are si atat? Posibil sa fie infectie urinara, cu toate ca baieteii nu fac asa de usor...Tb sa faceti analize. Uite cum ti-a dat peste cap toate planurile. Dar nu conteaza, numai sa se faca bine.
Michelle, am vazut-o si eu pe Biencuta. Fara sonor, ca sunt la birou, cand ajung acasa o revad sa-i aud si chiuiturile. E o scumpete de fetita. I se face parutul cret? Ce-mi place mie cum umbla ei in 4 labe, parca sunt niste crocodili mici, asa isi misca umerii si bratele ...asa e si Raul.
Ce nu-mi place mie vremea asta. E frig si innorat afara. Nici nu mai pot scoate copilul afara, ca eu am "clasat" toate hanutele de iarna, ciorapei, tot, ca am crezut ca nu mai vine frigul.
Ieri i-a dat mama de mancare lui Raul conopida cu morcovel si cu galbenus. Un succes. Azi nu stiu ce sa-i dau.
Mai fetele, noi inca suntem la 3 mese de lapte, dimineata , la amiaza si seara si de sapt viitoare vreau sa-i inlocuiesc laptele de la amiaza cu mancare, dar mi-e un pic groaza. Eu am vazut la voi ca multi delfinasi inca mai au o masa noaptea. Raul nu. Oare e bine sa-l lasa de acum doar cu 2 mese de lapte? Matei a Oanei stiu ca ca e asa, doar cu 2 mese de lapte si fara lapte noaptea, dar el mananca destul de mult la mese solide. Raul nu prea trece de 160 ml de hrana dioversificata/ masa.
La multi ani Rebeca, Giulia si Alexandru!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Neata!

RB-BB

Alexandru Radu de nela_didea
Giulia de luana081985

LUNA 9

La multi ani si de la noi!!!

Paula, si Vlad e cu 2 mese de la Lp, una seara inainte de culcare si una se vrea a fi dimineata la 6, dar e mereu noaptea la 4. si atat. Asta de vreo luna si ceva e cu 2 mese de LP.

Bumblebee, nu are oare rosu in gat? sau in cazul asta nu s eface febra asa mare? Pupam puiutul, sa ne tii la curent.

Tina, mersi de pont! Tresemme am folosit si eu in State, dar nu tratament ci spuma de par si ceva spray pt par cret, sa iti mentina buclele la locul lor si sa nu faci antene. o sa caut si eu, sa vad. Mama mea tot prin vapor imi trimite pachetele, dureaza 2 luni.

Azi merg la Cluj, copilul inca doarme, ca el la 9 se trezeste, eu m0-am trezit mai repede sa ma pregatesc . Merg doar cu sotul!

Aseara m-am culcat tarziu, pe la 12, si la 3 s-a trezit piticul, m-a tinut pana la 5. IMi era un somn de numa!!! IOI, cateodata is la capatul puterilor! Dar vine dimineata si ma simt mai bine. Insa noaptea tare rau ma enervez!

Am plecat, o zi faina!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Paula, important e sa aflu de unde starea febrila. Nu prea cred ca e infectie urinara, dar na.. om afla ce si de ce. Cred ca ne schimbam si planurile pt maine, sigur v-o spun dupa ce ajung la medic.
Si noi suntem pe 2 mese de laptic (LM-putin + LP) si 3 mese (gustarea de fructe, masa de legume si carnita/out/simple si gustarica de seara iaurt/branzica/altele).
Al meu acum sta numai in picioare, pe langa mobila, merge in 4 labe doar pt a se ridica din nou.

LUNA 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Bun atunci, deci nu o sa-mi moara copilul de foame, daca il trec pe 2 mese de LP. De sapt viitoare asta facem.
Bumblebee, asa si Raul, se ridica in picioare oriunde gaseste un pct de sprijin, pereti, picioarele mele, la pat face ture intregi si cum patul e aproape de patut, se intoarce ajutandu-se de patut...cel mai frica imi e cand se ridica de pereti, ca nu prea are de ce sa se prinda daca se dezechilibreaza si mai da si cu capul de perete. dar eu i-am zis ca nu e voie...daca nu ma asculta, ce sa-i fac? Sa-l leg?
Cristina, spor la cumparaturi!!Ce vrei sa cumperi frumos?

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 10

Mergi la inceput