Cum va impacati cu shopping-ul?
Raspunsuri - Pagina 2
ellej spune:
Eu sunt genul compulsive shoppaholic :), sau mai bine zis as fi daca nu m-as īnfrāna pe cat pot din fix acelasi motiv pentru care el nu-si poate cumpara toate gadgeturile la care viseaza
babyblue spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ina.click
....noi tocmai ce ne-am pus cu 200 ron? depinde de care, pt ce masina si ce fitze ati avut. persoana in cauza si a pus de fix 12 mil.:) Cel mai frumos martisor: Alex 1 Martie 2011 |
_
Babyblue va pupa pe toti!!
24+ cu Iustin Andrei
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural
saskia spune:
Eu cheltui ceva la shopping dar niciodata mai mult decat ma tine buzunarul, nu folosesc visa, ci numai cartea de debit, iau mult la oferte, prin aeroport, nu iau extra sa nu-mi incapa in dulap, adica daca mai fac loc la ceva, ok, merge.
Insa in general am haine clasice care si dupa 10 ani pot arata bine. Insa nu dau bugetul familiei peste cap pentru nu stiu ce geanta, am o buna amica, care nu poate trai fara ultima tendinta in moda, eu traiesc bine merci . Deci cred ca depinde si de persoana.
gabitza2005 spune:
Ca sa ne impacam bine trebuie sa stabilim regulile clar de cand plecam de acasa -ai voie sa te uiti dar nu ai voie sa cumperi fara sa ne consultam si fara discutii in magazin daca am zis nu.
Si asta de cand plecam sa mai luam cate ceva de imbracat pentru el si ne intorceam acasa cu tot felul de gadget-uri. In loc sa-si ia haine se uita tot dupa prostioare deastea asa ca l-am lasat o perioada sa-si ia pana a ajuns sa ramana fara haine si s-a trezit si el intr-o zi :da eu cu ce ma imbrac si ma incalt.
Nici unul dintre noi nu are o problema daca celalalt cheltuie mai mult si sincera sa fiu el cheltuie mai mult decat mine si amandoi mai putin decat copilul.
kariguld spune:
aproape ca urasc shoppingul. nu suport sa stau cu orele in magazin si sa caut/probez haine. merg fix la tinta, vazut-placut-luat. mai greu cand ma roaga consortul sa merg cu el pana isi alege o camasa.....vizioneaza vre-o 10. de vre-o doi ani am scapat si de cumparat haine ptr copii, le dau bani si merg singuri sa-si cumpere.
barbatul n-are hobby-uri, prefera sa cheltuiasca banii pe carti sau excursii.
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
trischa spune:
Eu nu stiu altii cum sunt, dar mie imi e groaza sa merg la cuparaturi, si va explic si de ce cu exemplu clar..am avut o saptamana liber in care mi-am propus sa-mi caut ceva de imbracat si am purces la drum.Plec de acasa cu poseta mea si o sticla de apa,in primul magazin probez vreo 5 perechi de pantaloni dupa ce m-am uitat si am pipait vreo 20.Ma hotarasc rapid la 2 perechi ii cumpar si plec in magazinul urmator.In timpul asta sticla de apa s-a golit asa ca trebui sa parasesc magazinul si sa caut un wc.Ma intorc si ma apuc de cautat si probat niste tricouri,asta nu-i deloc o treaba usoara,imbraca-te,dezbraca-te...si tot asa.In final gasesc un tricou care imi place si cand vad pretul-40 e-ma apuca ciuda..asta e il cumpar si plec.Ma uit la ceas si vad ca-i ora 13 si mie imi trebui si niste sandale si un pluovar si inca vreo 3 chestii.Ma apuca iarasi setea,apa nu mai am asa ca merg si beau o cafea,dupa cafea ma ia foamea si ma desfat cu un covrig si ma uit iar la ceas..a mai trecut o ora.
Plec frumusel spre gradinita sa-mi recuperez copila si asa a trecut o zi si eu m-am ales cu 2 perechi de izmene si o bluza,care izmene dupa 3 zile de purtat s-au rupt in fund.Si normal ca aruncasem bonul si fara bon nu le primeste inapoi,,asa ca ma duc iar la magazin si cumpar o pereche la fel-de data asta fara proba-si a doua zi ma duc cu bonul cel nou si izmenele cele vechi si rupte inapoi.
Asa ca eu cand aud oameni carora cumparaturile le fac placere ii invidiez de-a binelea.
Delidana spune:
Pasiunea mea sint cartile. Aproape de fiecare data cind ies in oras merg la magazinul meu preferat care este foarte bine "aprovizionat" si unde pot petrece si 3 ore pina imi aleg citeva carti. Incerc sa nu cumpar mai mult de 4 odata.
Cu hainele e mai problematic aici, ori nu gasesc marimea mea, ori nu-mi place culoarea, si uite asa. Dintr-o librarie nu ies niciodata dezamagita.
Pantofii nu ma atrag in mod deosebit, posetele nici atit, la cosmetice mai cheltui - imi place sa incerc diverse geluri de dus, in rest...
luisa1983 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Delidana Pasiunea mea sint cartile. Aproape de fiecare data cind ies in oras merg la magazinul meu preferat care este foarte bine "aprovizionat" si unde pot petrece si 3 ore pina imi aleg citeva carti. Incerc sa nu cumpar mai mult de 4 odata. |
Da, frumoasa pasiune! Mai stiu eu pe cineva care, la fel ca si tine, cumpara carti iar eu i le citesc (are mai putin timp liber decat mine).
Delidana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui luisa1983
Da, frumoasa pasiune! Mai stiu eu pe cineva care, la fel ca si tine, cumpara carti iar eu i le citesc (are mai putin timp liber decat mine). |
Eh, aici nu ne asemanam, eu le cumpar, eu le citesc. Am o carte cu mine mai mereu.
luisa1983 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Delidana [Eh, aici nu ne asemanam , eu le cumpar, eu le citesc. Am o carte cu mine mai mereu. |
Delidana, am afirmat ca ne asemanam? Unde?
Am spus ca ai o frumoasa pasiune aceea de a cumpara carti, sunt convinsa ca nu doar le cumperi le si citesti! Si, cine vrea sa citeasca, nu trebuie neaparat sa-si cumpere carti saptamanal, exista biblioteci de exemplu.