Ce model de role sa cumpar pentru fetita de 12 ani

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

I le-am aratat si eu fetei mele (11 ani) si mi-a spus ca au in after school, le-a incercat, i se par instabile, mai greu de mers pe ele decat cele in linie si, ce e mai important NU AR IESI PE STRADA CU ELE. Nu-i plac, i se par pt copii mici, nu pt domnisoare.
Mergi cu fata intr-un magazin specilizat si las-o pe ea sa aleaga (daca tot vrei sa.i faci un cadou, macar sa le poarte cu placere).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Ca idee, eu i-am luat fiica-mii si role cu 4 roti paralele si din alea in linie. M-am gandit ca o sa-i fie mai usor sa invete cu alea paralele ca va avea stabilitate mai mare si apoi sa treaca la cele in linie pe care eu le vedeam mai "periculoase". Si realitatea m-a contrazis, cu cele in paralele se chinuia la greu, cand i le-am pus pe alea in linie am ramas uimita sa vad ca a mers pe ele super bine. Dupa o luna merge deja nesustinuta, nu in viteza dar merge bine. Eu una votez clar pt cele in linie....musai rotile de silicon.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana05 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madau

Ca idee, eu i-am luat fiica-mii si role cu 4 roti paralele si din alea in linie. M-am gandit ca o sa-i fie mai usor sa invete cu alea paralele ca va avea stabilitate mai mare si apoi sa treaca la cele in linie pe care eu le vedeam mai "periculoase". Si realitatea m-a contrazis, cu cele in paralele se chinuia la greu, cand i le-am pus pe alea in linie am ramas uimita sa vad ca a mers pe ele super bine. Dupa o luna merge deja nesustinuta, nu in viteza dar merge bine. Eu una votez clar pt cele in linie....musai rotile de silicon.

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Unde ai reusit sa gasesti cele cu 4 roti paralele ? si cat au costat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Georgiana, nu era mai simplu sa deschizi subiectul cautand magazin pt aceste role ?
ca de 4 pagini iti zice lumea ca sunt de kko si ne ignori

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Mamagiuliei

Georgiana
, daca esti din Bucuresti da o fuga la Decathlon in weekend,acolo poti sa probezi produsele ,te plimbi cu rolele cateva ture de magazin...o pui sa faca o tura cu astea http://www.decathlon.ro/RO/quad-adulti-149080042/ ,apoi o tura cu astea http://www.decathlon.ro/RO/role-juniori-149011520/ ...nu esti obligata sa le cumperi,dar te lamuresti cu ce-i place sau cu ce i se potriveste ... parca vad ca pleci de acolo cu Heelys

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Georgiana, nu era mai simplu sa deschizi subiectul cautand magazin pt aceste role ?

Vroiam sa stiu ce pareri despre acest model de role,de la cei ce au cumparat si folosit asa ceva

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kokiy

Mamagiuliei

Georgiana
, daca esti din Bucuresti da o fuga la Decathlon in weekend,acolo poti sa probezi produsele ,te plimbi cu rolele cateva ture de magazin...o pui sa faca o tura cu astea http://www.decathlon.ro/RO/quad-adulti-149080042/ ,apoi o tura cu astea http://www.decathlon.ro/RO/role-juniori-149011520/ ...nu esti obligata sa le cumperi,dar te lamuresti cu ce-i place sau cu ce i se potriveste ... parca vad ca pleci de acolo cu Heelys

"Cel ce lupta cu monstri ar trebui sa aiba grija sa nu devina unul"

OK,merci !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgiana05

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Vroiam sa stiu ce pareri despre acest model de role,de la cei ce au cumparat si folosit asa ceva

io am citit doar titlul
io si altii care am raspuns la intrebarea din titlu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Georgiana, le-am cumparat de la Real anul trecut si am dat pe ele in jur de 130 RON, cu tot cu casca, genunchiere si cotiere. Erau puse intr-un ghiozdanel cu hello kitty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Fetita mea are role a caror roti se pot pune si in linie si in paralel. Le are de la 4 ani, cand a pus pentru prima oara role i picioare.
In paralel nu a putut sa mearga. Culmea, nu avea echilibru. In linie a invatat imediat si acum e o mica maestra.

Mergi la inceput