Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (1)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

La multi ani bebeilor sarbatoriti azi! ce bebei mari avem deja

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Ina.click..da varsa..laptele este branzit..stiu ca daca recurgiteaza este laptele care tocmai la supt...
Tocmai de asta ma ingrijorez,ca el varsa...

Legat de alaptat...mi se pare istovitor sa ma trezeasca din ora in ora pt 5 minute de supt..Ma gandeam sa gasesc cumva o metoda sa il fac sa suga la 2 ore..10 minute..dar nu stiu daca exista..Orice stimulare la obrajori sau picioruse nu tine..adoarme imediat!!
Cand era mic ziceam ca adoarme ca este mic si nu are putere..dar acum stiu ca poate suge si cu putere..deci asta clar nu mai este o scuza..

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

Lalely noi asa ne-am trezit in primele 3 saptamani. Mai acorda-i ceva timp, chiar daca trage cu putere, el saracul isi concentreaza toata energia in primele inghitituri apoi pica lat inapoi Asa am patit si eu, la inceput din ora in ora, apoi 2 in 2 ore, acu vad ca vreo 3....si noaptea chiar 3.5 / 4h...deci cu timpul mananca mai mult.

Nici mie nu imi sta mai mult de 5 mins la san dar in alea 5 minute trage mult mai mult decat tragea in 5 minute acu 2 saptamani sa zicem.

Stiu ca e chinuitor, stiu ca te ganesti "asta n-are treaba, cu alea 4h de somn noaptea imi tine mie predici care ma scol din ora in ora...." dar crede-ma ca si eu am trecut prin asta, e epuizant, e zombifiant, dar trece, promit. Mai ai rabdare cu el inca vreo 2-3 saptamani si isi face el un "program" mai ok si pentru tine.

Cel mai frumos martisor: Alex 1 Martie 2011

Mergi la inceput

djlaura ce puiuta dulce ai
acum am vazut si eu pozele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

roxy_s

fetelor cum sa o invat pe printa mea la suzeta ca nu vrea deloc??

_
MAMI DE DARIA ANA-NARIA CARE ARE 1 LUNA 1 SAPTAMANA SI 2 ZILE

Mergi la inceput

bb_yasmi bebelina mea isi suge si roade degetelele si pumnuletii cand ii este foame si face si balute. balute mai face si in rest, fara sa-i fie foame. oare de ce fac balute ca pana acum nu facea?

Mergi la inceput

ally multe lunite inainte lui Edy

strumphitza ce dulce este Sophia, ce rochitele frumoase are saptamana asta vreau sa mergem la cumparaturi pentru Anastasia si abia astept sa vad ce rochitele gasesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Ina,sanatate puiutuli...of, greu cand sunt bolnaviori asa mici...
Vaccinurile de stat le face pediatra. Infantrix si Pentaximul sunt acelasi lucru, difera doar firma si nr de intepaturi(din pacate)
Madutza, Lavi,Copiloi pup puiutii sa fie sanatosi!
Ailed, sper sa ai dreptate cu kilogramele....sa vad si eu ca o iau in jos..
Lalely se prefera suzi ca pe a ea o poti arunca, degetul nu...e prea mic David acum sa aiba program...Si al meu si varsa si regurgiteaza...incerc sa-l adorm dupa ce papa bine, ca sa stiu ca nu pierde lapticul...chiar dc tre sa-l tin in brate sa doarma...Asta e...citeva luni si trece si perioada asta...
Roxy, ma bucur ca v-a fost bine si fata cuminte...Asteptam poze, desigur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Citat:
citat din mesajul lui AllyLaur

Buna ziua si de la noi!!!

Simonelu, sunt de acord!!!

Astazi am facut o lunita...Fug sa pun mancarea la cuptor!

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

la cit mai multe........

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Si la mine a inceput sa faca balute de vreo saptamana si mai face si bulbuci uneori cand zambeste la noi, asa e de haioasa cu bulbucii aia .
Ieri i-a propus bere tati asa ca de 1 mai, asa figura era: isi tot baga limbuta si o tot scotea, doar si ea ar fi vrut niste bere.

Mamica fericita de Miriam 01.03.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Lalely nu-ti face griji cu timpul va dormi tot mai mult, o sa vezi asa era si la noi la inceput. Dupa ce trece o luna este mai bine, dupa 6 saptamani esti regina e mult mai bine.
Vai Roxy ce chestii faine povestesti tu acolo ! Si mie mie dor de cand mi se intareau asa tare sanii de trebuia sa umblu cocosata, cand aveam laptic de nu putea fata sa manance cat aveam. Vai ce ciuda da mi !Asta e. De asta nu mai pun cafea in gura ( sa nu imi scada si lapticu asta) si nu ma incumet la nici o dieta, ca am observat cand nu prea mananc si laptele scade oricat ceai as bea.

Mamica fericita de Miriam 01.03.2011

Mergi la inceput