Sunt disperata!!!

Sunt disperata!!! | Autor: oana_lex82

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor, joi am terminat cu tratamentul antibiotic pt enterocolita...nu imi dau seama daca e complet vindecat...ieri a avut 4 scaune..normale..ca ale unui bb de 11 luni..numai ca 4 mi se par cam multe...in fine..ii curge nasucul destul de tare asa ca i-am dat panadol..si ma gandesc ca si Panadolul i-a provocat aceste scaune mai dese...Totusi ieri am incetat sa ii mai dau Panadol..s-au oprit si scaunele, tinem in continuare regim alimentar, dar plange ff tare si nu stiu de ce...oare sa-l doara burta sau dintii? Dinti avem 6, 4 sus si 2 jos...jos nu pare ca i-ar mai iesi acum, nu e inflamata gingia deloc, in schimb sus in dreptul caninilor e gingia albita cam de 2 saptamani..Dar cred ca-i imposibil sa ii iasa caninii ..are abia 11 luni...Doamne, nu stiu ce il doare ca are momente cand tipa ff tare oricum l-as tine sau i-as da..si noaptea are cate o repriza de-asta care dureaza cam 1 ora sau o ora jumatate...

Cum mi-as putea da seama ce il doare?
Ii dau mereu cu dentinox la dinti dar tot plange...e posibil sa il doara burtik?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

ti-am scris si la subiectul celalat, ai facut consult chirugical copilului?

NU e normal sa il doara noaptea. pe nepotica mea asa a durut-o si avea peritoninta!! Cu enetoricolita ca prim semn. ERA SA MOARA.

FUGI la spital!!!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona2006 spune:

Repet si eu: la enterocolita nu am auzit sa se dea antibiotic...in fine...i-ai dat probiotics? Se poate ca antibioticul sa dea dureri de burta, mai ales pe fondul enterocolitei existente.
A mea fetita a avut o infectie f nasoala in git si a trebuit sa-i dau antibiotic si inevitabil dupa ce lua antibioticul la citeva vreme se plingea ca o doare burta.
In plus, cum spunea Sabina, trebuie vazut daca nu e apendicita...

Blogul meu de mama ce sta mult prea mult acasa:
http://aloneinholyland.blogspot.com/

Mergi la inceput

e f f f posibil sa nu fie, dar la dureri asa de violente ca plange cate o ora jumate nu stai degeaba si te plangi pe forumuri.

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

tocmai k nu stiu daca e burta
asta e problema....

Mergi la inceput

Oana, tocami pt ca tu NU ai cum sa-ti dai seama, faci asa:
iei copilul, te duci l aspital si ceri consult chirugucal ca sa elimini ependicita, hernie sau mai stiu eu ce.

Nu e treaba sa stii ce il doare cand asa de mic, e treaba MEDICULUI.

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Si eu zic sa te duci la doctor. Nu e normal sa planga asa tare si multe ore. Saracutul. El nu se poate exprima sa zica ce il doare, si cu zice Sabina doctorul trebuie sa afle

Si eu nu l-as mai da atata cu gelul ala. Chiar asa ok nu-s nici gelurile astea. Da-i sa roada la un castravete luat direct din frigider (NU congelator)

Mergi la inceput