proiect amenajari interioare

proiect amenajari interioare | Autor: classique

Link direct la acest mesaj

apelez si eu la ajutorul vostru: sunt pe cale sa cumpar un apartament cu 3 camere, complet neamenajat! Stiu ca in mare masura, acesta e un avantaj, pentru ca il pot aranja dupa gusturile mele si ale familiei mele-cu toate acestea, ma simt pierduta intre peretii aia tristi si nu stiu care sunt cele mai bune variante.
O solutie ar fi sa apelez la un profesionist in domeniu, care sa vina cu idei de recompartmentare a spatiului, culori de folosit, etc, dar bugetul meu este la limita de jos.Preturile vehiculate pe net mi se par...prohibitive...oare nu exista tineri la inceput de cariera sau chiar studenti in ani terminali care sa dea o mana de ajutor ( rasplatita financiar, bineinteles, dar la un nivel de..incepator!).
Ati apelat la astfel de servicii, ati fost multumiti de rezultate, aveti ceva recomandari pentru mine?
va multumesc mult!

ps: apartamentul este in Bucuresti, are 3 camere semidecondate, 2 balcoane generoase si vreo 70mp.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lidsta spune:

Si pe mine ma intereseaza la o casa cu 7 camere. Deci suntem doua si asteptam oferte

Mergi la inceput