Aspirante optimiste >20 ani (678)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

diana, da, acum am uit si iti spun

asa am avut si luna trecuta si m-am bucurat degeaba, le-am mai facut si pe fete sa se bucure pt mine si apoi mi-a venit
asa ca pana nu vad clar liniutza si pana nu se vede la eco nu mai sper nimic, mai ales la boala mea
e muuult prea dureros dupadaca nu ma uit la lumina puternica nu se observa, imi e sa nu fie doar imaginatia mea
am calc si conform UN as naste la inceputul lui ianuare
asa ca tot la nov-dec vin, daca e sa fie

sa treaca munca mai repede

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Mada, bine ca ai sefi intelegatori.
Mi-am trimis si eu pe mail alaltaieri scrisoarea oficiala in care anunt sarcina plu copie dupa adeverinta de la ginecolog, nu de alta dar sefa mea e cu fitze, daca afla ca sunt insarcinata era posibil sa zica adio, si mai ales daca voiam ceva concediu medical, cu siguranta zicea sa plec cu totul de la firma. Si asa am contract pe determinata pana la 31. iulie si sunt convinsa ca nu mi-a va prelungi, dar nu conteaza, pana atunci imi gasesc ceva firma la care sa ma angajez fictiv cu 2 ore pe zi pana nasc.

diana 6+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuza
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

CAPITOL NOU

_

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra

"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)

Mergi la inceput