Aspirante optimiste >20 ani (678)
Raspunsuri - Pagina 18
ankcta spune:
Da ..., normal ca dorm ![]()
Offf mai fetelor, am inceput sa va citesc din urma, nici nu stiu ce sa mai zic
numai probleme si iar probleme, ne mai miram de ce intarzie bb sa apara in familiile noastre cand noi traim in stres de toate felurile
Eu ce sa mai zic
mi-am dorit mereu o familie numeroasa, multi prieteni si agitatie continua si in mare parte am. Am reusit in aproape 8 ani de casnicie sa ne construim casuta noastra cu pomisori si floricele in curte, serviciu cat de cat.... dar mai putin copii
Cu toate astea sa stiti ca de f multe ori simt, pur si simplu simt invidia celor apropiati, chiar foarte apropiati si nu inteleg de ce !?
Cum ne linistim un pic trebuie sa se intample ceva sa ne dea inapoi. In a treia zi de Paste au venit nasii la noi, masa mare , chef, ne-am simtit bine. Pe la 1 noaptea am plecat sa-i duc acasa, ei locuiesc in alt oras, pe varianta , normal viteza, soaseaua cat de cat libera, mi-a aparut un un caine mare si negru, l-am vazut si am franat, cu toate astea l-am atins. Am inebunit, nu mi s-a mai intamplat niciodata , iar cainii sunt febletea mea. Noroc ca nu a patit nica cainele dar bara s-a facut praf proiectorul si farul varza 

. Deci salariul meu de luna asta nu acopera paguba. Stresul cel mare, este masina de munk a sotului meu, el face taxi cu aceasta masina si fiecare zi de stat pe bara inseamna bani in minus la bugetul familiei 
Nu vreau sa ma plang, ca am rate la banci de si eu ma mir cum de am putut face atatea, k fiecare o duce in felul sau. Voiam sa va spun ca fiecare are un anumit nivel de stres in care traieste zilnic iar lucrul acesta e cel mai mare dusman al viitorului nostru bb
si iertati-ma ca m-am placintit
Ancuta , in curand 
lorena_86 spune:
lili
anca, mult noroc ca altceva nu stiu ce sa-ti spun
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
mada86 spune:
Of! Oare o duce cineva bine in tara asta??? 
Haideti sa incercam sa fim mai optimiste...eu asta incerc sa fac! Sa nu ma mai gandesc la nimic rau...maine e 1 mai si daca tine vremea cu noi ar fi super! Sa iesim la gratar sau la plimbare....
Acum 2 ani am fost in concediu in afara tarii de 1 mai....ce vremuri bune....

Dar acum suntem 3 ( sau 4
)...suntem sanatosi si Doamne-Doamne ne va ajuta!
Lili....daca nu e sa fie luna asta sigur va fi luna viitoare daca munciti "corespunzator" 

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=mada&year=2011&month=12&day=28&babycount=1
http://lmtf.lilypie.com/OYFfp3.png
5+
Mihaelafalt spune:
Neata gagici.
Lorena e bine ca e o umbra chiar si in sufletul tau ca exista bebita.
Cred ca astazi te simti mai bine nu?
Eu chioara de somn sotul nici nu mai zic, aseara ne-am culcat dupa 2 si dimineata la 7 ne-au trezit politistii pe strada ca trecea un convoi agabaritic. Inca mai clocesc putin in pat.

lorena_86 spune:
miha, da sunt mult mai bine
tu cand mai faci un test?
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
lorena_86 spune:
miha, voiam sa te intreb: tie cum ti-a iesit liniuta de control,
fffffffffff inchisa la culoare, un visiniu pronuntat?
ca mi-e inainte mi-a iesit normala dar acum e ffffffff pronuntata
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
Mihaelafalt spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorena_86 miha, da sunt mult mai bine tu cand mai faci un test? ![]() ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
Nu stiu depinde cat ma pot abtine, ca sotul inca nu mi-a luat testele.
Dar oricum cel mai devreme luni daca nu le i-a nici atunci.Ca mie ar trebui sa nu imi vina uratii maine.
ankcta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sarah199065 si,ancadragoman,nu sunt nici rasfatata nici vestea ingrozitoare nu era aia ca nu mai am bani era cea conform careia suntem obligati sa amanam nunta si impilcit bebele! dar hai sa te fac sa intelegi:daca noi acum am avea un copil in ce mediu ar trai?nu zic,aici am casa mare,tot ce imi trebuie dar daca ar fi sa ma intorc in romania fara un ban pus deoparte cu ce l-as creste?cu credite la banci?hai sa zicem,le faci si pe alea,apoi tot salariul la banca iar el tot nu ar avea ce i-ar trebui! te rog sa ma corectezi daca gresesc! |
Poate ca toate am gandit asa la inceput. Eu am stat cu socrii 6 ani jum dupa nunta si mereu visam sa ma mut la casa mea. Toata lumea ne critica ca ne-am apucat de casa asa de tineri, ca ce... nu ne ajungea ce avem la socrii, ei tot la casa, iar sotul singurul copil. Conditii aveam , nu ne trebuia nik, doar sa ne distram, sa ne traim viata si sa facem un copil, doi, trei.... Noi nu si nu, vrem casa. Am muncit ca nebunii pana ne-am vazut la casa noastra, intre timp mereu am vrut si copil, nu ne-am ferit deloc
Acum sincer regret f mult, daca am fi fost mult mai degajati si ne-am fi vazut de tineretea noastra, un loc de munca stabil aveam, mancare avea cine sa faca.... poate ca acum duceam copilul la scoala
Toti avem impresia ca nu-i oferim copilului conditii suficiente de trai dar nu ne gandim carui copil? Vrem un viitor mai bun pentru copii , dar care copii? Am muncit degeaba dorind un viitor sigur, dar pt cine? Acum DD ne pune la incercare

Ancuta , in curand
mada86 spune:
Anca 
Capul sus! 
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=mada&year=2011&month=12&day=28&babycount=1
http://lmtf.lilypie.com/OYFfp3.png
5+
ankcta spune:
Bineinteles ca nu ma dau batuta Mada voi lupta si pana la urma tot mi se va indeplini visul de a da nastere unui copil sanatos
Eu spuneam ca pana la capitolul 700 sigur plec la odisee
a mai ramas asa de putin, si parca voi scrieti asa de mult, capitolele trec 

Astazi astept ultima serie de urati
Poate voi primi cel mai frumos cadou de ziua mea, luna viitoare, un test II
Ancuta , in curand