Aspirante optimiste >20 ani (678)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabyv

Citat:
citat din mesajul lui Monique77
gaby acum e si criza...e greu
daca ei vin in tara, stituatia financiara fiind instabila asa....cu un copil....ar muri de foame
sunt atatia someri....
e greu sa te angajezi (cu facultate cu tot, cu studii)
e jungla....eu zic ca e foarte inteleapta si nu se arunca cu capul inainte...
o apreciez si as fi vrut sa am maturitatea ei cand aveam 21 ani
doar ca atunci aveam fluturi in cap

Da, Monique, stiu ca e greu si aici e la fel, deci nu critic, doar spuneam ce cred eu, oricum la varsta ei, eu m-as fi dat cu capul de pereti decat sa fac un bebe. Eu eram la facultate si principala mea ocupatie era distractia.
Plus ca eu am lucrat in invatamant, deci stiu ce salarii au fost si sunt acum.

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
On voudrait bien un mini nous...
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

nuu, n-am zis de tine ca ai critica,
aduceam o completare la ce ai scris tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarah199065 spune:

si fetele,eu v-am povestit aici pentru ca eu consider ca ar fi venit si momentul in care m-ati fi intrebat cum decurg lucrurile,m-ati fi intrebat de bebe si atunci ce ar fi trebuit sa va fi spus?sa mint,nu?dar cum mie nu imi sta in caracter am zis adevarul si mare greseala am facut,se pare!si...
mihaela,daca te-am suparat cu ceva imi cer scuze dar eu consider ca un credit la banca nu este solutia pentru ca te afunzi si mai tare in probleme!asta e parerea mea!atunci...PRIETENI???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Citat:
citat din mesajul lui sarah199065

si fetele,eu v-am povestit aici pentru ca eu consider ca ar fi venit si momentul in care m-ati fi intrebat cum decurg lucrurile,m-ati fi intrebat de bebe si atunci ce ar fi trebuit sa va fi spus?sa mint,nu?dar cum mie nu imi sta in caracter am zis adevarul si mare greseala am facut,se pare!si...
mihaela,daca te-am suparat cu ceva imi cer scuze dar eu consider ca un credit la banca nu este solutia pentru ca te afunzi si mai tare in probleme!asta e parerea mea!atunci...PRIETENI???

Asa cum a zis si luciana tu nu ai nevoie de aprobarea noastra si noi nu trebuie sa fim de acord cu deciziile pe care le iei tu.
E viata ta si faci ce vrei si cum vrei si sa speram ca si cand vrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Cine se uita la nunta regala? Asa de printese si printi...

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC

Mergi la inceput

Lorena vezi ca iti scriu pm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cixinica spune:

monique subst. de contrast a fost aprox 100 ron, filmele 3x40 ron, mie procedura cu introducerea subst de contrast mi-a facut-o dr. ginecolog cu asistenta iar medicul radiolog doar filmul

Mergi la inceput

Fetele va rog daca da cineva mai repede de lorena, poate aveti mesengerul ei sau nr de tel spunetii sa intre ca are pm de la mine, ca e ceva urgent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarah199065 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Fetele va rog daca da cineva mai repede de lorena, poate aveti mesengerul ei sau nr de tel spunetii sa intre ca are pm de la mine, ca e ceva urgent.

am eu messenger-ul ei,m-am uitat si nu e online!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sarah199065

Citat:

am eu messenger-ul ei,m-am uitat si nu e online!

Mersi lasa-i totusi un mesaj sa intre pe mesaje private te rog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:

i-am scriu eu pe mess. sa verifice PM

Mergi la inceput