Isi vor nepotul????????
Raspunsuri - Pagina 4
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andreeaben A trecut ziua asta....acum o ora l-am adus acasa.l-am dus pe la 4 sa ne intalnim cu ea,bunica.A fost foarte incantat saracutul si i-a sarit in brate.Ne-am plimbat impreuna toti trei putin si apoi ea m-a rugat sa-l las sa-l duca pana la ei,ca Andrei tot insista pe strada ca vrea sa mearga acolo,sa vada casa ei.Am cedat,eu n-am mers.Am lasat-o sa-l duca.S-a simtit f bine,a venit foarte incantat ca au fost cu el in parc,ca i-au luat tricicleta si ca taica-su s-a jucat cu el.A avut cu el un aparat foto pe care l-a primit de la un amic de-l meu si a facut poze pe acolo.Mi-a aratat acasa ca i-a facut poza lui taica-su si se uita la poza ca la Dumnezeu.A zis "vai,Doamne,ce-mi place poza asta cu tati!"Saracul...il vad fericit si multumit ca daca nu mi-as face probleme.Nu stiu daca am procedat corect,poate multi dintre voi veti zice ca am facut exact ce nu trebuia.Dar n-am putut sa fac altfel.Cam asta s-a petrecut azi. Andreea |
Mie, sincer, ceva nu-mi miroase a bine. Spui ca tatal copilului nu a facut uz de dreptul lui la vizita si nu si-a vazut copilul de 1 an. O porcarie. Imposibil sa nu-si dea seama cum privesti tu si altii acest comportament. Cu socrul tau nu ai ce discuta, nici eu nu as avea, in conditiile descrise de tine. Imposibil ca fostul tau sot, fostul socru si fosta soacra sa nu-si dea seama de asta.
Practic, doi barbati, unul nebun si altul indiferent, nu te contacteaza, dar... brusc, esti abordata de soacra. Cea bolnava, cea umila, cea buna de induiosat sufletul tau. Cum s-a si intamplat, de altfel.
Copilul merge acolo, SINGUR, se intoarce grozav de fericit, cu o tricicleta si un aparat de fotografiat si, mai ales, cu o poza a tatalui, la care se uita ca la Dumnezeu.
Vezi numai sa nu fie totul o manipulare si sa incerce ei sa intoarca baiatul impotriva ta.
Adica... pana baietelul era in casa TA, pe tac-su l-a durut in cot de el, cum apare in casa LOR, gata, de schimba situatia? Ca a disparut nedorita, adica tu?
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
NOU - colectia de martie!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
andacos spune:
Selene,eu din proprie experientza itzi spun ca intr-adevar sunt bunici care lupta asa cum pot(spre binele copilului majoritatea)pentru a apropia tatal ratacitor de copil!
Eu traiesc si am trait asa ceva!Andreea eu spun ca ai procedat bine,lasa copilul sa aiba o relatzie cu bunica ,cu tatal ...daca el-copilu-isi doreste asa ceva!
Pentru ei este foarte importanat sa simta normalitatea,sa simta ca au tat,sa simta ca au bunici!Chiar daca pe noi ne deranjeaza /doare ceva,binele si linistea copilului trebuie pusa deasupra!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
Marina spune:
Bine ca a trecut cu bine si copilul a petrecut o zi placuta! Nu-ti mai face griji daca a iesit bine!
Porumbita spune:
citat din mesajul lui andreeaben Nu am nimic personal cu ei si n-as fi avut niciodata daca bunicul n-ar fi facut ce a facut atunci inainte de divort.Pentru cine nu stie,aproape ca m-a omoarat,stragandu-ma de gat pana am lesinat si asta fata de copilul meu de 3 ani,care tipa ingrozit si pe care tatal lui,fostul meu sot,il tinea din rasputeri sa nu alerge la mineDoi barbati in toata firea atacand o femeie singura in casa si cu copilul ei de fata.Asta ma sperie si ma face sa cred ca sunt dementi si ca influenta lor asupa copilului nu va fi una buna.Asta ma face sa ma gandesc de doua ori. |
nu te supara pe mine da in conditiile astea nici toate bolilele + rugamintile din lume nu m-as convinge sa las copilul in casa aia; nici cu mine de fata si sub nici o forma doar cu ei
nu pot intelege cum de poti lua in calcul varianta asta!!!
monabella spune:
Eu as fi facut plingere la politie. Cum e asta? Putea sa te omoare. tentativa de omor or something. si sotul complice. faceau puscarie. Nu stiu cum ai trecut peste incident. pe mine cel putin un incident ca asta m-ar marca pe viata.
A_Iulia spune:
Andreea, ai procedat foarte bine! Copilul este singurul in masura sa-ti confirme acest lucru.
andreeaben spune:
Offf,am lipsit de aici.Multumesc ca mi-ai tot raspuns.
Am facut plangere atunci,am ajuns si la legist,am avut cateva zile de ingrijiri medicale.Dosarul a fost inaintat la Parchet dupa ce au fost audiati.Eu eram asa de afectata,asa de suparata cu divortul si toate,cu Andrei care mergea atunci la ei,in virtutea hotararii judecatoresti,ca mi-a fost greu sa mai continui procedura de a mai merge si la Parchet cu plangere,plus un proces,sa-i vad iar in aceeasi sala cu mine,cu gandul ca daca mentin tensiunile acestea ii vor face rau lui Andrei,care mergea pe atunci regulat acolo.Am decis,asadar,in postul Craciunului,anul trecut,sa-imi retrag plangerea,cu conditia ca ei sa nu se mai apropie de mine,batranul niciodata si fostul meu sot numai sa-si ia copilul la vizita,lucru pe care n-am putut sa-l opresc,am scris la inceputu de ce.Poate unii vor zice ca am facut ceva necugetat si ca trebuia sa merg pana in panzele albe,mi s-a si spus de fapt.Dar asa am simtit atunci a nu mai sunt instare sa merg mai departe,mai ales ca la politie m s-a zis ca va primi cel mult o amenda si cam atat.N-am avut martori decat pe fiul meu,care nu putea fi luat in considerare si pe vecina mea de dedesubt care a auzit harmalaia si plansetele,bubuituri in perete si scaunele cazand,usile trantite,fuga mea dintr-o camera in alta si in final pasii lor grabiti pe scari in jos cand si-au dat seama ce a iesit din "lupta "lor cu mine.
...Poate suna a mirare ca am putut "trece"peste asta..credeti-ma,persoana mai inversunata ca mine n-a existat atunci,dar n-am mai avut putere.Poate cineva ma va intelege,poate cineva ,nu!Cam asta s-a intamplat atunci.
Acum tot ce conteaza este ca Andrei sa fie fericit.Daca vizita la bunica si plimbarea cu ei pe afara ii face bine,atunci eu nu vreau sa mai tin ranchiuna pe ei.Prefer sa las in urma tot,sa-mi pot vedea de viata mea si Amdrei sa simta ca e iubit si de catre ei.A fost mereu nefericit ca ei nu-l mai cauta.
Aparatul foto era de acasa,de la mine,s-a dus cu el acolo sa faca poze.Taica su a fost pe post de "fotomodel".
Andreea,mami de puiut Andrei.
andreeaben spune:
.....aaaa,inca ceva.Atunci am trecut prin niste stari cumplite,egale cu deznadejdea si cu depresia si am fost pe marginea prapastiei.Am scris tot ce am simtit si cum s-a petrecut,toate informatiile proaspete atunci,exact asa cum am simtit.Pe undeva cred ca mai exista subiectul meu de atunci.Pentru cine nu-mi cunoaste povestea am sa caut si am sa indic locul unde am povestit pentru a-mi fi mai bine intelese toate gandurile si de atunci,si de acum.
Va multumesc inca o data tuturor.Am sa mai scriu cand apar noutati.
Andreea
inbox spune:
Eu cred ca ai procedat corect! Lasa copilul sa decida, asigura-l ca tu il asculti mereu si daca apare vreo problema tu vei fi langa el si il vei apara/ajuta! Copii isi iubesc parintii ( ambii aprinti) si bunicii, ii iarta usor si vor sa fie in preajma lor!
Tu poti afla ce se intampal din gura copilului tau, poate nu va veni sa-ti spuna direct daca are vreo problema, dar intr-un fel sau altul iti va spune! Pune-l sa deseneze, inventati povesti cu diverse personaje, personaje care au bunici, tatic...si lasa-l pe el sa-si imagineze povestea! Atata timp cat copilul este fericit, nu cred ca trebuie sa ti faci probleme! Cred ca e mai bine sa nu fi si tu in preajma lor, ca probabil copilul se va teme pentru siguranta ta si va fi stresat!
Nu sunt in situatia asta, nu stiu cum as reactiona, sper sa nu mai ai parte de experiente neplacute!
mamica de printesa Maria 15.11.2006 si bebe Mircea -25.09.2010
luisa1983 spune:
citat din mesajul lui andreeaben .....aaaa,inca ceva.Atunci am trecut prin niste stari cumplite,egale cu deznadejdea si cu depresia si am fost pe marginea prapastiei.Am scris tot ce am simtit si cum s-a petrecut,toate informatiile proaspete atunci,exact asa cum am simtit.Pe undeva cred ca mai exista subiectul meu de atunci.Pentru cine nu-mi cunoaste povestea am sa caut si am sa indic locul unde am povestit pentru a-mi fi mai bine intelese toate gandurile si de atunci,si de acum. Va multumesc inca o data tuturor.Am sa mai scriu cand apar noutati. Andreea |
Andreea, incearca sa te detasezi de trecut! Felicitari pentru puterea de a trece peste toate problemele! Bravo, esti o femeie puternica !
Ai mare grija de tine, esti pretioasa,traieste-ti viata, ai un copil si trebuie sa-l vezi crescand si sa te bucuri de el!