Activitati pentru copil de 3 ani

Activitati pentru copil de 3 ani | Autor: discordia

Link direct la acest mesaj

Am o fetita ce a implinit luna aceasta 3 ani.
Ma gandesc ca a venit timpul sa incepem anumite activitati pentru dezvoltarea fizica si intelectuala.
Cum la noi in oras, optiuni prea multe nu sunt, m-am gandit la dansuri, iar ca si activitate intelectuala-limba engleza.
La limba engleza ne vom axa pentru inceput doar pe partea de vorbit prin jocuri, cantecele, poezii, desene, etc.
As vrea sa aflu si parerea voastra, daca am ales bine sau inca este prea micuta. Am auzit si astfel de pareri, dar fara o argumentatie logica. Deocamdata nu mergem la gradinita, dar din toamna cred ca o voi da.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorikay spune:

Erica face engleza de la 2 ani jumate si dansuri de la 3 ani deci, cred eu, nu este prea devreme nici pentru fetita ta sa inceapa.
In engleza au invatat sa numere pana la 10, cateva culori, animale, formule de salut, cantecele ceea ce cred ca e destul pentru varsta ei (acum are 4 ani). Important este sa nu-i ceri mult dintr-o data. Erica la gradi invata maxim 3 cuvinte pe saptamana legate de tema celorlalte activitati.
La dansuri invata pasii de baza si fac diverse coregrafii (simple, bineinteles) dar eu sunt multumita ca isi consuma energia.
Acum ma tot bate la cap sa o duc la karate si cred ca va incepe curand.
In rest, merge mult cu bicicleta, trotineta si acum ne antrenam cu rolele. Si, chiar daca multi ma vor contrazice, Eica a invatat foarte mult din desenele animate. Foloseste expresii frumoase si, mai nou, deoarece avem cateva desene in engleza dar pe care le urmareste des, a inceput sa vina sa ma intrebe ce inseamna diverse cuvinte pe care reuseste sa le pronunte.

Mergi la inceput