Ianuarie - Februarie 2011(31)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deea_sav85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui florintunde

Citat:
citat din mesajul lui Simo

ce mare si ce dulce e

fata..cum faci tu sa semene copii cu tine ?
eu am doi..da nici unul nu e al meu,nu ma crede nimeni

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

'Viata poate fi inteleasa doar prinvind inapoi dar trebuie traita privind inainte'

am o reteta buna care imi reuseste de fiecare data

Edy e leit Simo..uite-te un pic mai bine la el

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004. Doamne ajuta

Subscriu si eu la ce zice Tunde, Edy e leit Simo.

Andreea mamica de Radu Andrei (07.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Am fost doua ore la plimbare..
Copiii vostri mai stau cuminti in carucior?.Sonia doarme ce doarme si dupa aceea da-i la plans nu-i place deloc..
Cat tine suzeta in gura..nu prea mult- .e liniste..in rest zbiara..

Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004. Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

buna seara
ce liniste p aici

La multe lunite sarbatoritilor zilei

vroiam sa va zic ca Eva s a comportat normal dupa rotarix, scaune normale, fara varsaturi, febra, sper sa nu avem probleme nici de acum inainte( va zic , poate va ajuta in luarea unei decizii, vis a vis de acest vaccin)

Doloress si noi tot pe 7 avem botezul

, o seara placuta

Mergi la inceput

mai am o intrebare

Daca Eu am botezat fetita la prietena mea..Ea mai poate s-o boteze pe fifi a mea?

Bebelu;tu trebuie sa stii

Tunde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

tunde ce rozalie e little sister, foarte draguta !!!
Si eu zic la fel, Edy e leit Simo. Al meu nu stiu cu cine seamana, nu imi dau seama inca. sormea zice ca e sotul intreg, matusa ca parca ma vede pe mine cand se uita la el...etc,parerile sunt impartite.
vas vazut poze recente...super...cel mai mult mi-a placut cea cu eliza si andrei in cada
lucia ma bucur ca totul a fost bine dupa rotarix

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Citat:
citat din mesajul lui florintunde

mai am o intrebare

Daca Eu am botezat fetita la prietena mea..Ea mai poate s-o boteze pe fifi a mea?

Bebelu;tu trebuie sa stii

Tunde

sigur ca poate

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

tunde al meu e tare fericit in carucior, doarme cel mai bine. la noi nu sunt inca strazile facute, e mai mult pietris d'ala...si adora sa fie zgaltait...adoarme imediat. in parc e mai greu sa il adorm ca sunt aleile line.
nush ce sa zic...daca tu esti nasa celei mici,automat si fifi a ta e nasa ei...cum mai poate ea sa fie fina finei ? ma facui inteleasa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

hellooo

multumim pt urari

baieteilor sarbatoriti azi

Tunde nu ai cum. acu, sunteti parintii spirituali ai fetitei. trebuie altcineva.

noi am fost in plimbari azi. am mers l-am vazut pe Mihai, bb lu Aditza. ca au avut azi botezu, ne-am plimbat vreo 4 ore si am venit aksa. speram sa intre tati rpd p net sa ii cantam bubei la multi ani si sa papam tortulet asta dc nu adoarme..desi cam astea sunt semnele
azi=noapte m-a trezit la 2 ore..si de la 7 am pasat-o la buni k eram franta.sa vd, la noapte ce prog avem

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)

AM HAINUTE LA BAZAR!!!

SMS 874 - Doneaza 2 EURO pentru reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui missmj

tunde al meu e tare fericit in carucior, doarme cel mai bine. la noi nu sunt inca strazile facute, e mai mult pietris d'ala...si adora sa fie zgaltait...adoarme imediat. in parc e mai greu sa il adorm ca sunt aleile line.
nush ce sa zic...daca tu esti nasa celei mici,automat si fifi a ta e nasa ei...cum mai poate ea sa fie fina finei ? ma facui inteleasa?

deloc

Tunde

Mergi la inceput

Bebelu;mersi

Tunde

Mergi la inceput