Mai-Iun2011- BRAVO Pico, Roxib, raresionut! (22)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daii spune:

Bun gasit, dragelor!
Ieri n-am putut sa intru, pt ca de miercuri de cand am fost la spital am niste dureri f puternice in timpul zilei, care ma lasa doar dupa 3-4 No-spa forte' sunt dureri exact ca la menstruatie insotite de contractii, adica fix cum nu trebuie sa fie. Azi parca n-au fost asa urate!
Somleac, ma bucur ca ai inceput sa te simti mai bine si felicitari pentru felul in care reusesti sa te descurci cu piticii!
Lumysti, felicitari pentru bebe grasunel, sa cresteti mari si voiosi in continuare!
Dia, ai ajuns deja departe, mai e f putin pana la intalnirea cu Alessia Maria!
Silvy, multa sanatate iti doresc! Sper sa te poti linisti ca sa-si revina si tensiunea!
Noi ieri am facut 34s incet-incet ne apropiem si noi de termen

pup burticutele

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamaria spune:

Buna dimineata, dragelor!

Somleac - esti o mamica deosebita, te admir foarte mult pentru cum te descurci cu toti piticii tai!
Felicitari tuturor pentru bblushi si pentru saptamanile rotunjite!
Pe mine ma chinuie arsurile si insomniile in continuare; nu cred ca dorm mai mult de 6 ore in 24.
Ne-am hotarat (aproape) si la nume; in proportie de 95% o va chema Anna Daria.

Un week-end minunat!

Diana, mami de Tibi (07.07.1997) si ... 32+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvy1981 spune:

buna fetelortensiunea nu imida pace dim la ora 6.30 aveam 12 .00 la ora 8.30 13.8 numai bine vreau acasa sper ca luni sa pot pleca nu mai suport vreau acasa imi dau seama ca este spre binele meu si a lui bebe
va pup pe toti si toate pupici

32cu bebe lily
amr 7 sapt uaaaaaaaaaaaaaaaauuuu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

Silvy imi pare tare rau de problema cu tensiunea.Nu mai fi necajita ca o sa treaca.

Somleac ce mult ma bucur ca mai intri sa ne dai vesti despre voi.Astept pozici cu micuta,dar si cu fratiorii.

[BAFTA PICO!!!

NASTERE USOARA SA AI SI BEBE MANCACIOS SI SANATOS

POZE IRIS
mami Iulia35+ LEIA siIRIS- MARIA (19.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxib spune:

Buna, fetelor! Felicitari in primul rand celor care deja isi tin bebeii in brate.
Am ajuns si noi in sfarsit la ai mei parinti si va pot scrie un pic. Noi suntem tot 2 in 1, nu mai am rabdare deloc, sper ca maine sau luni sa reusesc si eu sa nasc. Dr. nu e adepta provocarii, deci nu am ce face decat sa astept. Dar Rares nu vrea afara si pace. Dopul cade de 2 zile, contractii sunt daca stau in picioare, dar sunt neregulate. Daca ma asez in pat, sunt ca o floricica.

Alerg dupa Luca, am facut sex, dar nu a ajutat nimic. Sper totusi ca maine sa se intample.

Va pup si va tin la curent!

roxi, mami de Luca 25.08.08 si 36+ Rares Mihai

Mergi la inceput

rEACTUALIZARE SEMNATURA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

ROXIB- intital vazusem 36 sapt la semnatura si desi stiam ca ai avea mai mult ma gandeam ca te grabesti tu.

u cine nasti in Piatra Neamt cu dr Ionescu? Nastere usoara si bebe sanatos si mancacios iti doresc.

Mergi la inceput

Nasc in Piatra, dar cu dr. Denciu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_jo spune:

Bafta multa fetelor care urmeaza sa isi aduca puiutii pe lume.Doamne...ce emotii!!!!!Parca acum aveam 12 saptamani...

CURAJ ROXIB SI PICO!!!!!

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

ROXIB- am auzit lucruri bune despre dr. Denciu. Avea cabinet undeva pe langa fratele meu in Precista, nu stiu acum dc mai are acolo. Nastere usoara si refacere rapida. Stiu ca in Piatra te tin putin mai mult in spital decat aici in bucuresti dar din fericire au saloane comune pt mama si bebe, asistentele si personalul se multumesc in general cu mai putine atentii... ar tb sa fiti bine.

Mergi la inceput