Mai-Iun2011- BRAVO Pico, Roxib, raresionut! (22)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

Ceao,fetelor.Eu m-am trezit la ora 13,am dormit cu nesimtire si eu si fiica-mea,iar acum am o durere de cap.Tocmai am luat micul dejun si imi pregatesc bagajul pt maine.Dimineata merg sa ma internez,am ceva emotii,dar nu mari Sunt curioasa cum ma voi intoarce acasa..2 in 1 sau 1+1

Somleac ma bucur ca ai avut parte de o noapte de somn,s-o tineti tot asa.Cu baia,din ce am citit pe net,se poate face dupa ce operatia e complet vindecata,pana atunci doar dus,fara a insista pe zona respectiva.In gluma te intreb:chiar speri la o baie de relaxare cu 5 copii in casa??

Va urez un weekend frumos si linistit.

POZE IRIS
mami Iulia36+ LEIA siIRIS- MARIA (19.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreealydia spune:

FELICITARI,RARESIONUT! BINE-AI VENIT PE LUME, BEBELINA ALEXANDRA-ELENA! SA FII SANATOASA SI CUMINTICA!
bine-ai venit, lily005! sarcina usoara in continuare!
pico, ce-ti mai fac fetele? tot racite? bulina mica a scapat? de asta mi-e si mie cel mai teama, ca nu-mi voi putea feri bebitul de virusii adusi de ema de la gradinita.
foxxy_red, eu aveam acum 2 saptamani placenta la 5 cm de col. ieri, la alt medic, s-a vazut ridicata foarte bine, deci fara nici o indicatie de cezariana.
inna, are dreptate somleac ca din cauza icterului rares e mai somnoros. daca trage numai putin, probabil ca se satura cu laptele "mai diluat", de inceput. usor-usor nu va mai adormi asa repede la san si va papa din ce in ce mai mult. eu te sfatuiesc sa nu-l lasi sa adoarma, sa-i dai sa suga mai des, sa te mulgi dupa fiecare alaptat, ca sa secrete mai mult si sa nu apelezi la lapte praf. treptat, rares il va prefera si vei trece pe formula. e pacat daca tot ai lapte! in privinta baitei, nu te mai stresa! ce daca te misti mai greu? fii relaxata, ca sa va faca placere tuturor! daca sotul se pricepe mai bine, lasa-l sa treaca el la actiune, tu poti sa-l asisti. nimeni nu s-a nascut invatat, fiecare are ritmul lui si in scurt timp vei observa cat de natural vin toate, de parca le-ai facut dintotdeauna! eu zic sa continui cu pansament pe buric pana la vindecare completa.
somleac, ma bucur ca te-ai odihnit! la mai multe nopti de-astea! eu chiar ma minunam cum rezisti cu atata nesomn!
iulia, iti tin pumnii pentru maine! sa iasa totul asa cum trebuie, medicul sa fie inspirat sa aleaga cea mai buna varianta, astfel ca bebelina sa fie sanatoasa!
noi ieri am fost la morfo de trim 3, la celalalt medic la care mai merg din cand in cand. toate sunt bune si frumoase, dr e mult mult mai relaxata decat dr mea si asa ce stare de bine imi transmite! colul e mai lung ca spatamana trecuta , 31 mm, usor intredeschis, dar nu-i bai, placenta ridicata cu aceleasi imagini lacunare, dar doppler bun, bebe 1700 g. singura poza clara ii evidentiaza minunatiile, in toata splendoarea lor. numai nume sa-i gasim, ca timpul trece si treaba-i buna. recomadari: sa ma relaxez, sa ma bucur de burtica si sa mai scot nasul din barlog. drept pentru care azi mi-am scos bulina si ne-am bucurat de vremea claduta de primavara!
va pup!
mami de ema-stefania (10.07.2008) si 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

INNA 33- in mod normal nu ti-as recomanda asta (ca eu urasc pompele de san) dar e un caz mai special la tine. bebe suge prost pentru ca are incter asa ca-i poti da completare tot lapte de san dar muls ca sa bea mai repede si putin mai mult si vei vedea ca sigur ia in greutate. legat de buricut nu stiu ce sa-ti spun.... Cred ca se mai umezeste ca i-a cazut f repede in 2 zile. Eu am mai scris ca fetitei i-am facut baie pe bune intai in chiuveta si apoi in cadita din prima zi acasa (adica din a 2-a zi a ei) si buricul i-a cazut cam la 1 sapt si ceva si nu m-am stresat. Nu il pansam cu nimic, aveam numai grija sa fie curatat si uscat tot timpul.

Si da, cred ca e posibil ca nici tu sa nu ai f mult lapte (tasneste singur?) si atunci el fiind micut sa nu suga cu putere. Acum 4 ani eu am luat Galactogil care a facut minuni. Nu stiu dc se mai gaseste sau a mai aparut ceva similar dar ar fi f bun. oricum cu cat stimulezi mai mult lactatia cu atat va fi mai mult laptic si cu cat ii dai mai mult supliment cu atat vei avea mai putin.

SOMLEAC- pupici. Uite eu nu ma gandisem la diferenta dintre cantare. E f plauzibila si asta. Unde erai mamico acum 4 ani cand am nascut prima data? Tb sa fii la odisea mea ca ma mai luminai si pe mine si nu ma mai lasam stresata in ultimul hal de medici. ca astia nu stiu decat sa creasca copii dupa carte. Toti tb sa se incadreze in tipare altfel sar cu laptele praf si nu stiu ce tratamanete.

Si noi am profitat de vremea buna si am fost azi in Gradina Botanica sa admiram ciresul japonez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreealydia spune:

flipper, eu am savurat de-a dreptul, etapa cu etapa, viata puiului meu, considerand-o pe cea actuala apogeul perfectiunii. copiii sunt superbi si datorita lor ne transformam si noi in fiinte minunate, ei ne implinesc si ne dau alta motivatie de a merge mai departe! sa-i fim recunoscatori lui Dumnezeu pentru minunile facute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pico spune:

Andreealidya, fetele si tati sunt la bunica pana maine.Deocamdata noi suntem bine si sper sa fim la fel si de aici inainte.

Iulia de ce te internezi maine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Iulia, chiar asa , vine bebe? Sa scoatem motatele?

Am facut o baie super aseara cu spuma, lumanari si un deget de vin rosu. Cred ca de aia a dormit si Ilinca. A fost super, n-am stat mult sa nu exagerez, 15 min. Da, ma pot relaxa ca le-am zis la toti ca fac baie de relaxare si atunci toata casa respecta treaba asta.

Copila asta e mortala, deja isi ridica singura capul, daca o pui pe burta se impinge in maini si se ridica, ca sa nu mai vorbesc de hohotele de ras pe care le trage.

brrr ce frig e afara si ce vant mama mia. Si am vrut sa iau azi de la DM aparatoare de ploaie ( e buna si la vantoase) si n-am luat asa ca acum stam in casa. Nu-i bai macar eu am iesit un pic ca am fost cu Daria la o cununie. Acu i-am trimis pe baieti la un loc de joaca sa -si consume energia.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

Felicitari pentru noua panseluta a odiseei!!!!!!!!!!!

Iulia, iti tinem pumnii, sa luati cea mai buna decizie si va fi bine

Somleac, esti mortala si simpatica foc. Ma bucur ca ai reusit sa te relaxezi,de altfel, meriti asta

Va pup pe toate, ma iertati ca nu va mai pot nominaliza dar la mine cred ca emotiile incep deja sa isi faca de cap.

Marti, pe 10 mai ne internam, sa speram ca bebe nu da semne de nerabdare pana atunci. Se pare ca undeva pe la 14.00 deja va avea loc cezariana (asa imi spunea ieri doctorul la telefon). Marti vom avea fix 39 de saptamani si ma bucur ca bebe va fi nascut in aceeasi zi cu sora mea....tare mult mi-am dorit asta si ea este emotionata foc. Eu nu am planificat asta, asa s-a nimerit

Stiti ce intrebare am eu la voi? Cand vine medicul acasa sa il vada pe bebe, medicul pediatru sau cum e cazul meu medicul de familie caci el va fi si pediatrul lui bebe, trebuie sa ii dai ceva?????? Voi cum ati procedat? Am tot citit si nu stiu cum sa procedez? Sa ii dau bani? Si cam cat se da?

38+

my baby

MTHFR C677T heterozigot, 3 sarcini oprite din evolutie la 5s, 6s si 7s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lily005 spune:

Flipper ti-ar placea sa aveti aceeasi zi de nastere? Cred ca ar fi super! Eu simt ca Antonia va veni mai devreme de 20…La 31 de sapt avea deja 2000 g! Si burtica mea ia forme ciudate si imi place la nebunie! Sunt multumita ca dorm si, fata de ce am citit in odisee, reusesc sa ma odihnesc... inca.
Sunt asa de curioasa sa o vad !!!!! Abia astept!
Va tin pumnii Valentina, Iulia! Doamne ajuta!
Somleac te citesc cu mare interes. Esti o SuperMama si incerc sa tin minte din sfaturi. Sigur ma vor ajuta.
Eu sunt un pic ingrijorata. Pleaca tati in delegatie la sfarsitul lunii mai cateva zile... Mi-e teama sa nu vrea bblina sa vina pe lume tocmai atunci... O sa vorbesc cu ea sa nu se grabeasca.
Va ! Sa aveti o noapte buna!

+33 Maria Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_jo spune:

Citat:
citat din mesajul lui Valentina_D

Felicitari pentru noua panseluta a odiseei!!!!!!!!!!!

Iulia, iti tinem pumnii, sa luati cea mai buna decizie si va fi bine

Somleac, esti mortala si simpatica foc. Ma bucur ca ai reusit sa te relaxezi,de altfel, meriti asta

Va pup pe toate, ma iertati ca nu va mai pot nominaliza dar la mine cred ca emotiile incep deja sa isi faca de cap.

Marti, pe 10 mai ne internam, sa speram ca bebe nu da semne de nerabdare pana atunci. Se pare ca undeva pe la 14.00 deja va avea loc cezariana (asa imi spunea ieri doctorul la telefon). Marti vom avea fix 39 de saptamani si ma bucur ca bebe va fi nascut in aceeasi zi cu sora mea....tare mult mi-am dorit asta si ea este emotionata foc. Eu nu am planificat asta, asa s-a nimerit

Stiti ce intrebare am eu la voi? Cand vine medicul acasa sa il vada pe bebe, medicul pediatru sau cum e cazul meu medicul de familie caci el va fi si pediatrul lui bebe, trebuie sa ii dai ceva?????? Voi cum ati procedat? Am tot citit si nu stiu cum sa procedez? Sa ii dau bani? Si cam cat se da?

38+

my baby

MTHFR C677T heterozigot, 3 sarcini oprite din evolutie la 5s, 6s si 7s

Valentina eu o sa dau in jur de 50 ron cand va veni acasa...si o cafelutza

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

Ceao,fetelor.M-am internat,mi-au recoltat pt analize,am facut o injectie si acuma stau.Dr zice ca sa trecem de 15 mai,deci niciun gand sa-mi faca inducere zilele astea.Mi-e ciuda ca ma tine aici 3 zile pt niste injectii...ma asteapta o minunata depresie.

Va pup.

POZE IRIS
mami Iulia36+ LEIA siIRIS- MARIA (19.12.2007)

Mergi la inceput