Pufii de ian-feb 2010 isi iubesc mamicile ! (18)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Simply ia ca-mi schimb culoarea imediat.
Ce faceti?

MP, Danyelana, evyme, al3csa, dandana, roxy, eleysa, plateea ce faceeetiiiii?

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Felicitari pt frumoasele stelutze

Si eu m-am gandit la Danasor... sper ca nu e suparata din cauza mea am facut o gafa mare acum cateva saptamani

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Neatza!

Vreme bacoviana...de somn..

Multumesc Lui Dumnezeu ca n-am simtit cutremurul. Stau la etajul 6!!
Dormeam tun ca m-am culcat la 4 (fost in club)! O sa fac o pomana ca la cat de tare mi-e frica de cutremur , sunt foarte recunoascatoare ca nu l-am simtit!

Uite cine stie sa se distreze ...... Bravo Lorex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Citat:

Ce faceti?

_

Felicitari pt frumoasele stelutze

Si eu m-am gandit la Danasor... sper ca nu e suparata din cauza mea am facut o gafa mare acum cateva saptamani

Ms, ms!

Nu cred ca e suparata, probabil pe drumuri cu sarbatorile astea.

_

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun... am intrebat dr daca trebuie sa-i mai dau lui David vigantol si mi-a spus ca nu mai e nevoie pana in septembrie. Asta asa, fara sa se uite la el (ma dusesem de fapt pt Mara ) ...

Voi mai dati vigantol?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:

Ce faceti?

_

FELICITAAAARI PTR STELUTE!

Le meriti din plin!

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

NYNY - da, eu mai dau Vigantol ca stiu de la matusa ca la copii pana in 18 luni se da non stop Vigantol, dupa 18 luni se face pauza in lunile de vara si se da numai in lunile cu R, probabil voua v-a zis sa faceti pauza ca aveti desa niste luni, vine vara, se fixeaza de la soare...stiu si eu. Eu dau pana la vara viitoare fara intrerupere ...teoretic cred ca luna august ne-ar prinde pe 18 luni cu vara....nu stiu...ma mai gandesc atunci.

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:

Ce faceti?

Mire...ce stelutze frumoase!
Felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

ce treaba imputzicioara... s-a dus mama cu invitatia la sectia consulara din Atena si i-au cerut certificatul meu de casatorie ca sa vada gradul de rudenie intre ea si sotz (cel care a invitat-o) ... si i-au mai cerut si venituri si asigurare medicala si a trebuit sa le arate cartea de economii si asigurarea...

anul trecut n-a fost asa... nu i-au cerut nimic, plus ca n-au luat-o la bani marunti ca de ce o invita o persoana din Romania care are alt nume decat ea... s-au schimbat regulile? mi s-a parut totusi un abuz... putea fi un bun prieten, nu are voie sa vina in vizita daca e doar bun prieten? trebuie sa fie musai ruda??? si daca era verisoara trebuia sa le prezinte tot arborele genealogic???

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Am uitat sa va spun... am intrebat dr daca trebuie sa-i mai dau lui David vigantol si mi-a spus ca nu mai e nevoie pana in septembrie. Asta asa, fara sa se uite la el (ma dusesem de fapt pt Mara ) ...

Voi mai dati vigantol?

da, 2 picaturi pe zi. pana la 2 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

ce treaba imputzicioara... s-a dus mama cu invitatia la sectia consulara din Atena si i-au cerut certificatul meu de casatorie ca sa vada gradul de rudenie intre ea si sotz (cel care a invitat-o) ... si i-au mai cerut si venituri si asigurare medicala si a trebuit sa le arate cartea de economii si asigurarea...

anul trecut n-a fost asa... nu i-au cerut nimic, plus ca n-au luat-o la bani marunti ca de ce o invita o persoana din Romania care are alt nume decat ea... s-au schimbat regulile? mi s-a parut totusi un abuz... putea fi un bun prieten, nu are voie sa vina in vizita daca e doar bun prieten? trebuie sa fie musai ruda??? si daca era verisoara trebuia sa le prezinte tot arborele genealogic???

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Ea este cetatean al Rep. Moldova?
Probabil de aia, ca stiu ca e cu invitatie.....

Stai sa vezi cum e la ambasada SUA?!!!!! Au intrebat-o pe mama - care e pensionara - unde a lucrat ultima data, adresa exact inclusiv telefon a locului de munca si numele sefului!!!
Nu mai zic de numele de fata al mamei ei - oameni morti de 30 de ani cel putin.....etc,etc.

Mergi la inceput