Divortul lui Borcea
Raspunsuri - Pagina 4
lucialu spune:
Nu stiam de unde sa o iau pe donsoara.
http://www.libertatea.ro/detalii/articol/alina-vidican-a-ajuns-la-spital-336061.html nu vi se pare ca seamana cu Brigitte Nielsen cand era tanara?
http://www.fanpix.net/picture-gallery/brigitte-nielsen-picture-10138461.htm
Fania spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mathilda mie mi se pare ca fata e f dotata..... intelectual. stie 3 cuvinte: "cristi e viata mea". acuma sa am pardon. cristi e si viata mea daca ma intretine 8 ani pe mine, pe parintii mei si pe frati-mio.imi cumpara casa la bucuresti, la miami si hotel in timisoara ( daca sunt si pe numele ei cum sustine) . a si jobul ei- ca tot se intreaba lumea, cum care? sa faca plaja la miami. acuma o fi timorata "din cauza de presa". poate isi revine pe parcurs cand o prinde ceva experienta, ca doar la inceput doare apoi e placere. |

valentinag spune:
Eh, desi nu se grabeau sa se casatoreasca, azi si-au spus DA la primaria din Voluntari, nas, nea Gigi evident!
Sa traiasca!![]()
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
jenn spune:
Jiji a fost cel mult martor la cununia civila,nas va fi la cea religioasa.Nu pot sa nu ma mir ce repede au divortat,au impartit minorii,averea...Ca de ex Oana Z avea termen in toamna,fara copii si alde Borcea cu toate cele au fost Speedy Gonzalez.![]()
raly spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lucialu Nu stiam de unde sa o iau pe donsoara. http://www.libertatea.ro/detalii/articol/alina-vidican-a-ajuns-la-spital-336061.html nu vi se pare ca seamana cu Brigitte Nielsen cand era tanara? in de![]() "and the song became love and love became the egg" (Happy Feet) my little sunshine |
Da, chiar seamana, si mie mi se parea o figura cunoscuta...nu se potrivesc deloc.
buflea spune:
Mai, dar e frumusica foc Alina asta ... e mai frumusica decat Mihaela. Asta este, avantajul barbatilor cu bani este ca isi pot trage neveste tinere si frumoase.
Totusi, nu stiu exact daca e de invidiat - mie individul asta imi pare coleric si badaran - dar in fine, nu stiu eu exact cum arata el indragostit. Oricum una e sa fii amanta si alta e sa fii nevasta.
Sunt sigura ca Mihaela o sa fie ok - pare o femeie inteligenta.
Matzaila_81 spune:
Ce femeie cu un dram de bun simt accepta sa fie amanta? Ce femeie care spune ca iubeste accepta atata timp sa-si imparta barbatul cu alta?Mi se pare jenanta si penibila aceasta duduie ahtiata evident doar dupa bani.
Normal ca e cea mai fericita zi din viata ei, oficial a primit dreptul la o felie mare de cascaval.
Absolut penibil. Povestile de genul asta nu se termina niciodata cu bine. Viata nu ramane datoare iar duduita asta a despartit o familie. Cat despre domnul Borcea, a dat dovata de topism la maxim si de mitocanie.
Foarte urat, trebuia sa tina gunoiul sub covor daca tot l-a bagat acolo. Dupa ce ca s-a comportat in halul asta a mai si urlat in gura mare ca relatia lor dureaza de ani de zile. O ticalosie imensa. E absolut grotesc ce a facut, nici nu am cuvinte.
IonescuOana spune:
Mie nu mi se pare deloc frumoasa Alina vidican, are un prognatism deloc neglijabil![]()
IonescuOana spune:
Si inca ceva: o adevarata doamna Mihaela, si-a luat copiii si a plecat din tara ca sa nu asiste la circul mediatic cu nunta
.
Oricum din cate am inteles relatia "domnului" dureaza din perioada cand erau gemenii foarte mici. Aveti idee cat sunt de greu de crescut copiii gemeni...![]()

in
de