Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (125)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

La multi ani sarbatoritilor!

Racusor cate kg are Andrei si cati cm? Mie nu mi se pare gras dar ne stii pe noi .

Noi ieri am fost in parc cu bunicii, apoi am stat iar afara pe paturica - masa de la 5 a fost la iarba verde. Azi afara in parc cu mami si tati de la 9 la 1 acum doarme in casa dar iesim cand se trezeste.
Nu stiu de ce nu prea mai vrea ficat, carnita de gaina, ou -carnita de vita o mananca asa cu chiu cu vai - sa fac oare pauza cateva zile? Poate e satula de carne, carne zi de zi. Eu una asa sunt nu prea suport zilnic carne. De la cate luni se da peste?

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

si eu stiu tot asa ca atunci cand pampersul e gol dimineata e semn ca e pregatit pentru olita

sa inteleg sa noi suntem pregatite deja? de la 21 pana pe la 10 n-am ce schimba la pampers, adica abia dupa ce se trezeste face pisu (cel mult unul mic si peste noapte) si kk doar dupa ce mananca...

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Diana_Eva

Nu stiu de ce nu prea mai vrea ficat, carnita de gaina, ou -carnita de vita o mananca asa cu chiu cu vai - sa fac oare pauza cateva zile? Poate e satula de carne, carne zi de zi. Eu una asa sunt nu prea suport zilnic carne. De la cate luni se da peste?

cu ficatul am cam esuat si noi, nici nu mai insist. sunt altele pe care sa le manance. eu nu-i dau carne in fiecare zi, alternez cu galbenus si peste. la peste am primit unda verde de la 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

hm..dea..pe langa alelalte faze, am ajuns si noi la aceea ca stefan nu vrea sa ii dea jucarii lui mihai.
andreea, cum i-ai explicat tu frumos sa il lase si pe filip? eu inteleg explicatia ca sunt ale lui..da el nu intelege ca se pot juca frumos impreuna, ca-s fratiori etc

eu nu ii dau carne zilnic. dupa 3 zile de carne bag una doar de legume. apoi una cu ou. si incepem iar..pui.curcan..vita..

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Ficatul si oul sunt demult pe lista neagra dar carnita o manca.

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

eu am scris un mesaj de dimineata dar cand am revenit acasa mai devreme am vazut ca am uitat sa-l si trimit, asa ca l-am sters ca nu mai conta...

insa va spun cu drag LA MULTI ANI, MAMICI, pentru ca in Spania azi e ziua mamei (prima duminica a lunii mai), parca si in Italia, nu, Anne? tati mi-a luat o cana pe care scrie "Pentru cea mai buna sotie" si Maria din hartie creponata si plastic verde un buchet superb de 3 trandafiri, plus o scrisorica minunata .

noi am iesit devreme la plimbare, am fost si la biserica unde Isa a fost nemaipomenit de cuminte, pe final a inceput sa cante si ea, mai tare decat corul bisericii , se uita toata lumea la ea. am vrut sa ne oprim si la o sedinta foto dar a inceput sa picure, asa ca ne-am mai oprit la o terasa in drum spre casa. dupa siesta de amiaza, planuim o plimbare de plaja, nici daca ploua si nu ma dau batuta!

merge cam anapoda netul azi, dar promit sa va pun niste poze superbe cu Isa imbracata in rochie de "gitana", rochita care a fost a Mariei acum multi ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Diana, la noi stii cum are succes rasunator galbenusul? amestecat cu iaurt si marar verde...deschide gurita intr-una, si asta dupa ce nu mai vroia deloc sa-l pape.

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Deci noi nu suntem pregatiti de olita, ca scutecul de peste noapte il trage pe copil in jos, asa e de greu.

Mancarica- maxim 220 la o masa, nici nu ii dau mai mult, nici nu vrea el. Dar de cele mai multe ori la 180-200 se opreste -asta la mesele solide, ca LP bea de 2 ori cate 170, atat. Mi se pare cam putin, dar nu il pot forta. I-am facut azi iar ceai, de la Hipp, dar e naspa, e din ala de fenicul si chimin, Ce s-a mai strambat la el! Voi ce ceaiuri le dati piticilor? as vrea ceva fara zahar, dar cu ceva gust mai bun, sa bea si copilul asta ceva lichid.

Al meu de cateva zile urla de bucurie, se agita cu gura pana la urechi, da din maini si din picioare, rade asa de tare, si parca ar rade mai cu pofta dar nu reusim noi sa il facem sa rada pe cum ar vrea. Ma distreaza de numa. Si se amuza de bunicu-so, urla dupa el, dar asa in ras. Dar si cand e obosit si nu ii convine ceva, vad ca incepe cu figuri, maraieli, nervisori...

Of, tu fete, hai ca pun de un rezumat rapid, ca imi doarme copilul, si tre sa ii pregatesc papa. Nici nu mai stiu pe unde am ramas cu evenimentele... Deci, au trecut Pastele, ne-am indopat toate cu mancarica buna, cozonaci, prajituri si iar cozonaci. Am pus kilele inapoi pe burtoi. Rodi a ajuns inapoi acasa, cu peripetii, cu intarzieri, dar cu Isa mancacioasa si cuminte. si cu somn bun (a mai avut cateva nopti de bebeluseala). Avem pozici noi, cu multi, multi delfinasi- dar astea tb cautate. Habar nu am ce s-a mai povestit... imi amintesc de raceli- ca inca mai sunt... Diana e in tara, Eva e bine acum (a fost racita). Bianca lui Michelle a fost si ea bolnavioara, cu infectie urinara - e pe antibiotic. Denisa a fost cu trupa la munte, le-a placut picilor, si am certat-o toate ca a condus sotul ei inapoi spre casa, desi bause - dar era o ultra exceptie (si eu l-am lasat pe al meu...). Paula, vroiam sa iti zic ca mare noroc ai cu Raul - chiar ma gandeam azi - el mananca deja totul cu furculita (desi mie imi pare o vesnicie pasatul asta, prefer sa spal de 10 ori blenderul), doarme in patutul lui, nu se trezeste noaptea, umbla bine tinut de maini, sta in 4 labe, etc. te invidiez asa un pic. Am mai discutat despre dormitul copiilor cu noi (ca mai nou asa se intampla)- cred ca oboseala si nedormitul ne-au ajuns pe multe dintre noi, si de asta nu mai avem puterea de a insista cu dormitul copilului in patut. Au mai fost delfinasii pe la gratare, iarba verde, la puiuti si catelusi. aaa, musai sa amintesc de Oana, ca a mers la socrii la Arges si a uitat prajitura facuta de Pasti in frigider, in Mures. Crissy e mereu pe faza cu sfaturi utile! in mai merg la control din nou cu Bea. Fetele la al doilea copil au discutat despre comportamentul celor mai mari de cand cu bebelu pe lume. Si vad ca nu e usor...multa rabdare tre sa ai! Eladea a fost la TG. Mures ieri, intr-un parculet, dar in super viteza, asa ca nu s-a intalnit cu fetele de acolo. Ramane pe data viitare. Mycya cred ca e tot in tara, nu mai stiu nimic, am vazut doar cateva poze cu ea si Andra pe Fb, asteptam vesti. Racusoru' tot intre servici, casa, stresata ca e grasun Andrei - nici vorba! Tina e nerabdatoare sa se mute la casa noua. Cred, ca oricat de bine te-ai intelege cu socrii&co, tot mai bine e solo, la casa ta, cu programul tau si te gospodaresti cum vrei. Aproape toate avem poze noi si filmulete cu puiutii nostri, ca deja is mai miscaciosi (nu al meu) si mai vorbareti. Kata nu a mai intrat de o vreme, cred ca ii e greu cu atatia flacai in casa. Aelita e o slaba!!!!!!!!! am vazut-o pe Fb, nu zici ca a nascut deloc, daramite 3 copii! S-a mai discutat despre pufuleti- pro si contra, despre babisme (mai ales legate de tunsul parului si taierea unghiilor), despre concedii, depsre mersul la mare- isi dau fetele intalnire! Si , foarte important: daca vreti sa ne vedem toate in vara (sau cat mai multe), pls intrati pe mailul comun, si gasiti in docs un excel "intalnire delfinasi finala" - unde sa va treceti userul, nr de pers (fara pitici) , perioada in care vreti sa ne intalnim, si eventual locatia. tu fete, nu mai stiu... intre timp s-a si trezit copilul, i-am dat papa, schimbat si merg la el, ca ma solicita.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput
Mergi la inceput