Acumulatori/baterii reincarcabile ieftine ???
Am nevoie de acumulatori/baterii reincarcabile, macar vreo 12 bucati
Doar aparatul foto foloseste 4.
Stiti cumva unde se gasesc la pret rezonabil ???
(as prefera orice mai putin Duracell, au cazut la datorie cel mai repede, dintre toti acumulatorii :()
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_____________________"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
Raspunsuri
JuliaSM spune:
Noi avem de la Hama,si aparatul meu foloseste 4 acumulatori si cu cele de Hama m-am impacat foarte bine,ma tin de vreo doi ani...si fac poze foarte multe,nu gluma!
Cred ca am vazut pe okazii acum cateva luni,se aduc de dinverse persoane din Germania,impreuna cu aparatul de incarcare si pretul era foarte ok.
JuliaSM spune:
Scriu inca ceva,ca sa nu "edit" pe cel de mai sus.Trebuie sa le iei ceva mai tari,macar de 2000 de mAh,2500 chiar.Posibil sa fie si mai tari de-atat,cert e ca cele mai slabe de 2000 tare repede ma lasau si pe mine!
szivarvany spune:
Eu aveam 5 seturi, din care 2 duracell.
Le folosesc prin rotatie de 3 ani incoace si cele Duracell au decedat saptamana trecuta :(
Celelalte le-as folosi, dar am regasit doar 2 seturi, unul e prin jucarii si nu stiu care
Si ce am vazut prin magazine recent ... au niste preturi
am sa ma uit pe okazi, multu pt pont
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
JuliaSM spune:
De la al meu om stiu ca e indicat sa folosesti atat in camera foto,cat si la incarcat baterii de aceeasi marime-toate de 2500,de exemplu.Altfel,se descarca,resp incarca in timp diferit si asta le cam taie din viata.
roxanaz spune:
cele de la power gp sunt foarte bune, duracell nu! uite-le www.google.com/imgres?imgurl=http://www.hyperelektro.cz/photos/original/nabijecka-baterii-gp-power-bank-m530-2xgp2500-mah.jpg&imgrefurl=http://www.najduzbozi.cz/hledat/nab%25C3%25ADje%25C4%258Dka%2Bbateri%25C3%25AD/od-nezadano/do-nezadano/radit-od-nejdrazsiho/strana-926/&usg=zByp-HwZ6njldFRH3IMHKVwQBbc=&h=1000&w=522&sz=67&hl=en&start=0&zoom=1&tbnid=uPTHctD1mAg2eM:&tbnh=154&tbnw=55&ei=pkW5TeDmCpSr8AOT9pEq&prev=/search%3Fq%3Dbaterii%2Bpower%2Bgp%26um%3D1%26hl%3Den%26sa%3DN%26biw%3D1003%26bih%3D596%26tbm%3Disch&um=1&itbs=1&iact=rc&dur=343&page=1&ndsp=19&ved=1t:429,r:3,s:0&tx=25&ty=62" target="_blank">aici
Roxana
capcaunul spune:
Am Duracell, se comporta excelent. Dar este made in Japan.
Sa ne intelegem, problema nu este marca cat tara producatoare.
Duracell made in US este cu totul altceva decat Duracell made in China.
Varta made in Germany este cu totul altceva decat Varta made in China
Energizer made in Japan este cu totul altceva decat Energizer made in China.
XYZ made in abcd este cu totul altceva decat XYZ made in PRC.
Din pacate, toti producatorii de acumulatoare si-au mutat grosul productiei in China. Din pacate, aproape peste tot se gasesc numai acumulatori produsi in China.
Sfatul meu: vanati acumulatorii care sunt fabricati in vestul Europei, in US sau in Japonia. Si mare grija la fake-uri!
PS. Observatiile de mai sus sunt valabile pentru orice produs (de la electronice pana la imbracaminte, trecand prin mobila, jucarii, medicamente, produse alimentare samd)
kokiy spune:
In primul rand vezi in instructiunile aparatului foto ce putere a bateriei suporta .mAh descrie puterea bateriei, mai exact iti spune cat timp rezista bateria la un anumit consum .
Este de ajuns sa-ti iei un singur incarcator care poate incarca baterii R03 si R06,dar trebuie sa fi atenta ca scrie pe ambalaj, ce fel de acumulatori incarca,asta pentru a stii de ce putere sa-ti achizitionezi acumulatori.
Eu sunt multumita de Ansmann http://www.price.ro/index.php?action=produse&categ_id=1618&producer_id=9320
Am aproape toti incarcatorii si acumulatorii posibili, stii tu de ce Philips care nu sunt ok,nici acumulatorii ,nici incarcatorul ...Varta,la fel de proaste ....Energizer sunt ok ambele...GP sunt ok ambele ...Duracell nici nu m-am obosit sa iau ...Sony nu am incercat
aici iti poti face idee de cateva preturi si formate de incarcatori si acumulatori http://www.domo.ro/Audio-Video/Accesorii_Electrice/Incarcatori_&_Acumulatori
szivarvany spune:
Eu am incarcatorul de la GP, bateriile sunt inca ok dupa 4 ani de uzura. Restul bateriilor au decedat
capcaunul spune:
Apropos de laptele cu melamina. Chinezii au bagat melamina ca sa treaca de testele de calitate la iesirea din fabrica.
La fel cu acumulatorii. Ei trec testele de calitate la iesirea din fabrica. Adica odata incarcati pot livra energia specificata daca testul se face pe loc. Problema este ca acumulatorul chinezesc se descarca in cateva zile chiar daca nu este folosit. Am patit-o cu mai multe marci tari.
Exemplu concret.
Uniross made in France: la trei luni de la ultima incarcare, daca nu e folosit intre timp, inca e in stare sa duca peste o suta de poze (ii scade capacitatea la 50% dupa 2 luni, la vreo 30% dupa trei luni).
Uniross made in China: il incarc azi, dar daca prima poza vreau sa o fac peste 3 zile, nu pot. In trei zile capacitatea ii scade la ZERO!
La fel si cu Energizer made in Japan/made in China.
Patit de doua ori, am vanat numai acumulatori pe care scrie in clar (pe baterie, nu pe ambalaj) made in US/Japan/Germany/France
Cei chinezesti (care-i mai am, caci se si uzeaza repede comparativ cu tizii lor cu pedigree occidental) ii folosesc la "deschidere".
Daca plec undeva pentru cateva zile cu doua-trei seturi de acumulatori, setul chinezesc e folosit in primele doua zile (in prima zi poate acoperi chiar cele cateva sute de poze garantate), iar dupa ce-si dau duhul comut pe acumulatorii de nadejde.
szivarvany spune:
Capca, multu de sfaturi
Astept sa mi soseasca 2 x 4 acu Hama.
Apoi voi cauta macar 2 x 4 GP-uri. Sa am pe stoc