Laparascopie- recomandare doctor-pls Help

Laparascopie- recomandare doctor-pls Help | Autor: lidsta

Link direct la acest mesaj

Imi puteti va rog recomanda un doctor laparascopist bun pentru o extirpare de chisturi ovariene, posibil integral ovar, daca nu si mai mult?
Ma intereseaza un medic ginecolog care asta face si care opereaza intr-un spital/ clinica unde analiza chistului se poata face in timpul operatiei pentru a se decide daca se rezuma totul la extirpare de chisturi (sau ovar) sau daca se extirpeza totul. Diagnosticul este de chist proliferativ dar markerii tumorali sunt buni asa ca nimeni nu stie acum ce anume e acolo.

Doctorul herghelegiu sau cornea (polizu) fac astfel de operatii? Mai stiti pe altcineva eventual de la medlife?

Merci anticipat.

Reeditez cu o completare: doamne ce preturi mari in sistemul privat: ovarectomia laparoscopica la Euroclinic 5450 RON, din care s-a scazut deja deducerea de CASMB

Mai reeditez odata in speranta ca imi va raspunde cineva. S-a operat cineva cu dr. Cornea laparoscopic? Dar cu Herghelegiu?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Eu m-am operat laparoscopic de chist ovarian la Giulesti, m-a operat dr Ion Ionut. Se poate face extemporaneu (analiza anatomo-patologica in timpul operatiei) dar la mine nu a mai facut pt ca din aspectul chistului dupa ce l-a scos a decis dr ca nu e cazul. Biopsia a confirmat ca a fost benign. Dr Ion face extrem de multe laparoscopii si le face cel putin de 10 ani (adica acum 10 ani stiu eu sigur ca facea).

Si eu am avut emotii ca poate fi cancer pt ca ecografic nu arata a fi chist functional, obisnuit. Pe de alta parte, daca suspicionea de malignitate e mare am citit ca nu s-ar prea indica laparoscopia ci operatia clasica.

Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lidsta spune:

Imi spui te rog cum ai ajuns la el? Imi poti da PM eventual?
Thanks

Mergi la inceput