Aspirante optimiste >20 ani (677)
Raspunsuri - Pagina 9
elenusht spune:
Fetelor, apropos de lubrifiant, noi folosim un lubrifiant care cica e prietenos cu gigeii- ii spune pre seed. Eu , una nu as avea nevoie, insa sotul meu vrea sa-l folosim,pt ca el in ultima perioada are problema cu excitatia si se “trezeste” mai greu…Sper sa nu ne faca probleme acest lubrifiant! Voi ati auzit de el?
Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!
vreau sa fiu
!!!
lorena_86 spune:
moni, cred ca ai gresit
eu nu am nici o legatura cu suceava
nu am fost in viata mea pe acolo
poate miha sa iti raspunda
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
Matzaila_81 spune:
Elenusht, si eu am auzit de el dar nu l-am incercat.
Noi folosim altceva si se pare ca e posibil sa ma fi sabotat singura.
Tu de cat timp incerci?
Imi fac programare la ginecolog saptamana asta si intreb mai multe si o sa revin cu un raspuns mai pertinent.
La noi eu am nevoie. Ar fi tare greu sa renuntam la asta. Desi mental ma excit si simt placere, acolo nu se umezeste neam, decat foarte foarte rar.
dianalaura spune:
Buna fetelor!
Multam de cafea, aveam nevoie...sunt rupta de oboseala!
Azi dimineata am fost si eu sa imi fac analizele, dureaza mai mult, 17 zile mi-au trecut pe bilet..ca mi-am facut tot felul de analize..si complex TORCH, si herpes...etc...
Acum sunt la munca dar moarta de somn!
Matzaila, Lorena, Mihaela 

sa fie intr-un ceas bun acesti pupici de molipsire si pe luni cel tarziu sa va avem pe toate 3 in titlu si la odisee.

si pentru toate celelalte fete, fie ca sunteti in plin jap-jap sau inca cu rushii pe cap.
diana
6+ si mami de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuza
Poze
bellasamoyed spune:
monique mi-e cand mi-a zis culturi de col sa referit la examenul bacteorologic![]()
Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt
+10
samburelul meu
lorena_86 spune:
multumim diana
draguta
fetelor dar era o graviduta noua care banuia ca are gemeni, dar cu neuronul si problemele mele am uitat cum o chema

mada parca?
sa ma ierte
ce o mai face, nu a mai intrat sa ne dea de veste ce si cum
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
lorena_86 spune:
draguta, cred ca ea
dar nu a mai intrat
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
Matzaila_81 spune:
Diana draga,
Te pup si eu si pe pitic si burtica mica. Sa ai parte de sarcina usoara si nastere fara durere.
Pe mine insa cred ca nu mai are rost sa ma asteptati luna asta, am folosit lubrifiant din plin la jap-jap si parca incepe sa ma doara si burta. Si cum de dimineata am abut nervi, e clar ca intr-o zi sau doua o sa apara rusii.