Puiuti de Randunici 2008!! (483)
Raspunsuri - Pagina 22
alina_satena spune:
Eu am probleme k inima,am cardiopatie ischemica si tahicardie sinusoidala si am si un stop cardiac la activ(knd am nascut),tocami k nu ma voi mai certa cu el,il voi ignora total dp fazele care mi le-a spus aseara,eu stiam ca trebuie sa fie alaturi de tine si la bine si la greu,eu vad ca am facut o alegere gresita.Sper sa ies eu usor usor din starea asta
MarianaPop spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina_satena Neatza fetelor.Doinita,Mariana va mu;ltumesc ptr tratatie si incurajari.Ce pot sa s[pun Delia acum e bine,mie imi e foarte rau aseara am avut o criza de inima.Nu am avut bani sa ma duk la spital m-am certat si cu sotul,asa k acum ma chinui sa trag de mine sa fac cateceva dar nu pot deloc. http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Alina, eu zic sa inceci sa te linistesti, cred ca ai avut un fel de atac de panica insotite de palpitatii la inima. Ce sa faci daca toate certurile sunt din cauza neajunsurilor? Priveste totusi partea plina a paharului ai un copil frumos si sanatos, sotul tau te mai ajuta si el cand are posibilitate, esti inconjurata de cei dragi...nu esti singura. Increde-te in DD si sa vezi ca vei simti ca nu mai ai apasarea aceea pe suflet. Ramai singura intr-o camera si roaga-te....Acorda-ti macar cateva clipe de liniste...
Chiar daca nu ai acea tragere de inima, du-te cu Delia in parc si acorda-ti cateva clipe de relaxare.
Te
cu drag si ai grija de tine!

Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
MarianaPop spune:
| citat din mesajul lui alina_satena Eu am probleme k inima,am cardiopatie ischemica si tahicardie sinusoidala si am si un stop cardiac la activ(knd am nascut),tocami k nu ma voi mai certa cu el,il voi ignora total dp fazele care mi le-a spus aseara,eu stiam ca trebuie sa fie alaturi de tine si la bine si la greu,eu vad ca am facut o alegere gresita.Sper sa ies eu usor usor din starea asta http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Stiind ca ai probleme cu inima, da-i "disregard" si gata. Evolutia relatiei de cuplu nu e intodeauna compatibila cu asteptarile noastre. Eu sunt in faza de "consiliere a omului somer". Trebuie sa fie bine pana la urma. Fruntea sus mami si ai grija de inimioara, Delia are cea mai mare nevoie de tine!

Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
alina_satena spune:
fetelor va multumesc ptr sfaturi si ptr incurajari,voi incerca sa privesc si partea plina a paharului,dar simt ca de sotul meu nu ma mai leaga decat copilul dp faza facuta de el aseara mi-am dat seama ca cel ami bine ar fi sa am eu grija de mine ca altfel DD cu mila.
doinita_g spune:
Alina, ai dreptate...tu trebuie sa ai grija de tine pt ca TU contezi cel mai mult...si Deliuta are nevoie de TINE...iar daca TU esti bine atunci si ei ii va fi bine!
Si incearca sa ierti chiar daca doare...vorbe grele spuse la manie ranesc adanc, dar poti sa ierti si asta te va scoate invingatoare
Ai grija de inimioara ta, te imbratisez
Doinitza
>>
Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)
http://community.webshots.com/user/doinita_d?vhost=community
"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"
alina_satena spune:
Doinita iti multumesc frumos de incurajari in aceste momente am ceea mai mare nevoie de ele,deoarece sotul meu s-a hotarat ca numai vrea sa fim impreuna,asta este acum ma
la DD sa imi dea putere s amerg ami departe.Am o vorba"ce nu te omoara te face ,ai puternic"sper sa reusesc sa o aplic.Va ofer si un capuccino ptr reinoirea fortelor.

MarianaPop spune:
| citat din mesajul lui alina_satena Doinita iti multumesc frumos de incurajari in aceste momente am ceea mai mare nevoie de ele,deoarece sotul meu s-a hotarat ca numai vrea sa fim impreuna,asta este acum ma la DD sa imi dea putere s amerg ami departe.Am o vorba"ce nu te omoara te face ,ai puternic"sper sa reusesc sa o aplic.Va ofer si un capuccino ptr reinoirea fortelor.![]() ![]() http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Alina, cuvintele sunt de prisos
! Sunt alaturi de tine in orice decizie ai lua
! Se spune ca...cuvintele pot rani mai rau decat pietrele...Si nimeni niciodata nu are dreptul sa arunce cu ele...Curaj mami!Servesc si capuccino....si as mai vrea si un fresh de piersici, se poate?

Mariana, mamica de
MarianaPop spune:
Uite ca eu nu vreau sa am silueta....
si nici chiloti roz...ce ma streseaza reclama asta
.
Mi-e si teama sa mai scriu vre-un mesaj, nu stiu care-i maximum de pagini la care putem sa ajungem. Fac un reminder la rugamintea transmisa randunicilor de a ne ajuta la deschiderea unui nou capitol. Si daca nu vor sa ne mai ajute? Oare cum vom proceda? Uff....nu vreau sa mai deranjez pe nimeni. Sa consideram capitolul incheiat si sa continuam pe o alta ramurica? Voi ce parere aveti?
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
alina_satena spune:
Eu nu stiu sa deschid un nou capitol.Si cum s-ar numi ranbdunica daca ne-am muta?Sa speram ca randunele mai vechi de pe ramurica ne vor mai ajuta odata.Sper ca in aceasta seara sa aibe niste raspunsuri pentru mine ca eu in aceste conditii numai rezist multi timp.
Mariana iti las un fresh de piersici.
MarianaPop spune:
| citat din mesajul lui alina_satena Eu nu stiu sa deschid un nou capitol.Si cum s-ar numi ranbdunica daca ne-am muta?Sa speram ca randunele mai vechi de pe ramurica ne vor mai ajuta odata.Sper ca in aceasta seara sa aibe niste raspunsuri pentru mine ca eu in aceste conditii numai rezist multi timp. Mariana iti las un fresh de piersici. http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Pana la urma o sa reusim noi sa "crosetam" un capitol nou. Problema e insa ca nu avem parola pentru a accesa userul comun. Din cauza aceasta suntem nevoite sa apelam la randunicile mai vechi.
Iti tin pumnii si o sa ma gandesc toata seara la tine
!
ca DD sa-si intoarca privirea si catre tine!Yamiii fresh-ul
!Mariana, mamica de