Puiuti de Randunici 2008!! (483)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Buna dimineata fetelor!
Mariana vad ca esti in priza...cu evenimentele
Bianca sa-i treaca repede indigestia!

Daca stiti vreun sampon/tratament contra caderii parului...va rog sa-mi spuneti si mie...am senzatia ca voi cheli

toate randunicile si puiutii!
Va doresc o zi minunata!

Doinitza>> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)
http://community.webshots.com/user/doinita_d?vhost=community

"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

Neatza Mariana,ma bucur ca a iesit totul bine,iti multumim pentru tratatie si multa sanatate puiutului tau

http://alinahandmade.blogspot.com/

! Tu cum te mai simti?

Mariana, mamica de Bianca Alessia , domnisoara mea iubita

**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Doinita incearca urmatoarea reteta:ia vreo 100 ml ulei de jojoba si pune 3 picaturi de ulei esential de rozmarin,3 picaturi ulei esential de levantica,3 picaturi ulei esential de lemn de cedru combina aceste uleiuri pastreaza acest amestec intr-o sticla de culoare inchisa .inainte de a te spala da-ti cu acest amestec pe par maseaza timp de 5 minute si apoi astepata o ora inainte de a te spala.
Sper sa iti fie de folos

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui doinita_g

Buna dimineata fetelor!
Mariana vad ca esti in priza...cu evenimentele
Bianca sa-i treaca repede indigestia!

Daca stiti vreun sampon/tratament contra caderii parului...va rog sa-mi spuneti si mie...am senzatia ca voi cheli

toate randunicile si puiutii!
Va doresc o zi minunata!

"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"

!

Revalid Tonic Fiole
Indicatii
Revalid Tonic cu o formula speciala energizanta cu cofeina si ingrediente naturale precum panthenol, extract de ovaz si proteine din grau, incetine#537;te procesul de îmbatranire a foliculilor, stimuland cresterea si prevenind caderea parului.

Revalid Tonic Fiole destinat uzului extern este o lotiune energizanta pentru par, ce contine cofeina si ingrediente naturale care previn caderea parului.
Mentine parul frumos si sanatos.

Compozitie si Mod de Prezentare
Quarternium-27, cetylalcohol, isopropilalcohol, alphatocopherol, colagen hidrolizat, triticum vulgarae, castor oil hidrogenat, cafeina.
Cutie cu 20 fiole.

Mod de Administrare
Dupa spalarea parului se foloseste de 2 ori pe zi timp de 2 saptamani pentru o ingrijire intensiva.
Tratament de intretinere: 4-5 aplicari pe saptamana.
Continutul unei fiole se aplica uniform pe pielea capului si se maseaza usor cu varful degetelor. Nu clatiti.

Revalid Sampon
Indicatii
Folosirea regulata va avea efecte benefice in mentinerea sanatoasa a structurii firului de par a scalpului.Structura deteriorata a a keratinei va fi refacuta gratie concentratului de proteine din compozitia samponului.

Compozitie si Mod de Prezentare
Flacon 250 ml.
Quarternium-27, cetylalcohol, isopropilalcohol, alphatocopherol, colagen hidrolizat, triticum vulgarae, castor oil hidrogena

Mod de Administrare
Se uda parul cu apa calda.Se aplica nediluat samponul Revalid cu proteine si se maseaza suficient timp pana face spuma.Se clateste parul cu apa calduta din abundenta.

Este indicat a se folosi de cel putin 2-3 ori pe saptamana in primele 2 saptamani.Rezultate foarte bune apar prin asocierea samponului Revalid cu balsamul Revalid.

Mergi la inceput

Mariana am incercat si eu cu Revalid si cu alte asemenea chestii si nu a mers deloc,si multe cunostinte ale mele au incercat si nimic,eu am incercat reteta asta si a mers.Acum depinde si de persoana,sper ca Doinita sa gaseasca ceva potrivit pentru ea
Mariana mai ai ceai k miere si lamaie ca chiar am nevoie,cred ca voi ajunge la urgente cu febra asta

Mergi la inceput

Fetelor va multumesc pt. ajutor Cu siguranta le voi aplica!

Alina esti mai bine? Uleiurile din amestec...le gasesc la plafar sau prin alte parti?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena
Mariana mai ai ceai k miere si lamaie ca chiar am nevoie,cred ca voi ajunge la urgente cu febra asta

http://alinahandmade.blogspot.com/

Ceai cu lamaie sa fie.... si mai adaug si un strop de esenta de sanatate !
Incearca comprese cu otet la genunchi. Daca suporti, pune-l pe randunoi sa-ti faca o frectie cu otet diluat cu apa. Algocalmin 3 pastile / zi!
Sanatate mami !

Mergi la inceput

Am citit si eu acu putin despre uleiurile din reteta si vad ca-s minunate pt par. Alina, o intrebare mai am ...si gata cu parul meu: Se maseaza si scalpul sau doar parul?

Pentru raceala ...ai incercat ceai de lamaie ( 2 lamai taiate in sferturi in 500 ml de apa...10 min fierte) indulcit? Pe mine m-a reparat cand a fost cazul...

multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Dragilor,

am o oferta buna pt voi, in cazul in care sunteti interesati va rog sa ma anuntati urgent!

Mi-am luat bilete pentru Zakyntos Grecia in perioada 1-9Iunie, dar din motive personale, nu mai pot merge.
Perioada este intre 1-9iunie, include mic dejun platit, cazare si transport cu autocarul dus -intors, costul este doar de 800lei( cost valabil pt 2persoane), este atat de ieftin pt ca a fost rezervat si platit de la sfarsitul anului trecut. Mai multe detalii despre locatie si programele de plecare le gasiti in linkul de mai jos:

http://www.europatravel.ro/sejururi/Grecia/zakyntos/hoteluri_zante/chryssi_acti/zante-argassi-cacti.php

va stau la dispozitie pentru orice alt detaliu.

multumesc anticipat si va astept cu un raspuns.

toate bune!

tel 0752061547

giani(butucica)

Mergi la inceput

Doinita se maseaza si scalpul.Fetelor am luat toate medicamentele posibile impotriva febrei,am luat si antibiotic la recomandarea medicului.Pneumonie cik nu am,dar acum stau si ma gandesc daca nu am pneumonie atunci de ce fac aceasta febra imens de mare(sorry de pleonasm)
Mariana iti multumesc ptr ceai.
Acumm la bucatarie ca trebuie sa gatesc(fac o ciroba de perisoare)Spor la treaba tuturor si vb mai incolo .Va las un capuccino ptr invigorare.

Mergi la inceput