Vroiam sa va intreb daca ati cumparat vreodata lucrusoare folosite de alti copilasi, de la persoane pe care nu le cunosteati personal?
Oare e ok sa cumpar un carucior folosit? Am gasit un magazin tare dragut la Cluj, dar am ceva retineri, pentru ca nu am facut asta niciodata.
Merci :)
buna,
in principiu cam toate husele carucioarelor pot fi scoase si spalate, de mana sau la masina automata
o alta metoda folosita pentru caruciorul sport al fetitei mele (se cam murdarise si mi-era lene sa mai desfac suruburile sa scot husa) : l-am bagat in cada, l-am spalat bine cu detergent si un burete aspru, l-am clatit cu dusul, apoi l-am scos pe balcon si s-a uscat rapid la soare (era in timpul verii, ce-i drept)
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
Pentru carucioare, scaune de tot felul si alte accesorii d-astea bebelusesti sunt pentru second 100%, iar daca le mai poti si vedea/pipai/incerca intr-un magazin fizic nu virtual atunci cu atat mai bine. Cam toate husele de pe toate alea sunt detasabile si se pot spala.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!