Ghiocei de martie-aprilie 2009 ****321****
Raspunsuri - Pagina 17
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gianina34 buna dragelor, intru si eu pe la pranz asa ca doar nu era sa ratez asa sarbatorita ![]() |
Gianina, avem vesti?

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Gianina34 spune:
nu, ca inca astept o intarziata![]()
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori
Gianina34 spune:
adrisimo - meniul de astazi:
-Lapte cu cereale;Tartine cu unt si miere
-Fructe asortate
-Cartofi frantuzesti cu branza si smantana; Perisoare din piept de pui la cuptor cu sos de rosii; Tort cu mere
-Fursecuri cu portocale
avem 2 anisori
chatonel spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Suntem 2! ![]() Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
si cu mine, 9
Gianina34 spune:
chatonel - cand ne prezinti si noua look-ul frezat?![]()
avem 2 anisori
ramona7575 spune:
La multi ani Monica - Novus, sa fii sanatoasa si sa aduci bucurii prin exccursiile organizate foarte bine de tine.
Noi ieri am avut party pentru Stefan, am avut 10 copii si 12 adulti, a fost aglomeratie dar copii s=au simtit minunat, nu am auzit miorlaituri, tipete aiurea... am facut si poze dar putine, ne-am luat cu vorba si am uitat sa mai facem si poze
.
Tortul a fost ornat simplu pentru ca l=am facut in casa, a avut un gust de nota 20 
, nota data cumnatei
, bufetul si pizza toate facute in casa au fost un succes total 
.
Sunt un pic cam necajita, Stefan le cam plange noaptea de 3 sapt. si nu reusesc sa descopar motivul, i-am dat si suzi , plange mai putin dar tot plange 
. Voi aveti prbl. noaptea?
Anaan spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui chatonel
si cu mine, 9 Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose ![]() |
Si cu mine zece, care-i si intrece!
Anaan spune:
Si acum: Salutare tuturor!
Am trebi
pana peste cap si, in plus, Andrei a facut ieri febra 39 fara nimic altceva ( tusit, stranutat etc.), am scazut temperatura cu antitermice, dar si azi a mai facut un 37,5, nu-mi dau seama de la ce o fi.
Azi noapte am dormit trei ore, ca l-am pazit sa nu avem probleme, azi la serviciu a fost haos, ca e Saptamana scolii. Maine trebuie sa-mi duc copiii la doua concursuri, poimaine mergem la teatru, vineri avem cercurile pedagogice si Balul Majoratului. Adaugati la maglavais meditatiile si scrisul la lucrare si iaca programul meu! De la vacanta incoace am si mai multe ore ca am primit dirigentia si orele de romana de la o clasa ...
Ilinca, trimit acusi pm cu nr de tel, ca am uitat...![]()
andiaroro spune:
11 ca eram la spital la ora nuntii.![]()
Sper sa nu se mai insoare vreunul curand ca io ajung la dR intotdeauna cand e vre-un eveniment in familia astora.
Urasc palariile de cand s-a insurat Charles cu Camila lui si vecina de salon astepta reactii de la mine si eu abai reusam sa-i zambesc. Cand ne-am despartit: Vaaai cat ma bucur ca am vazut o nunta asa frumoasa impreuna si ce palarii aveau. Pacat ca nu mi-ati spus , care v-a placut cel mai tare! Ea nu realiza nici atunci efortul pe care il facusem eu sa-i zambesc din cand in cand intre doua reprize de somn ca eram abia sosirta de la reanimare(nu va speriati, scosesem doar prapaditele alea de amigdale).

Izia, 23 mars 2009

La multi, multi ani, Novus! Sa fii pe atat de fericita pe cat ti-e sufletul de frumos!