Mamici inimoase de Constanta***149***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana2242
.
Cris nici eu nu incep jobul pt ca nu am unde dar nici nu alerg o sa imi fac actele pt somaj dar am inteles ca am termen o luna de zile.Deocamdata fac actele pt somaj sa nu incetez activitatea sa am continuitate pana gasesc alt ceva.
Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC

am hainute la bazar

Verifica direct la AJOFM - am inteles ca dupa regulile noi, ai termen 10 zile.Verifica.

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

ce mai fac eu

Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Neata fetele... ati mancat tort fara mine??????

La multi ani sarbatoritilor mii de
Bety eu va urez doar "la mai mare" , ca sa nu repet ce au scris deja fetele...

Noi am fost plecati la tara la bunicul meu de ziua lui de nume... cam frig afara, dar imbracati bine... au alergat copii mei si s-au dat in leagan, jucat fotbal cu bidon de plastic, plimbat cu cotiga cu magarus.. viata nu gluma... Mony ieri la ora 7 vroia deja afara, Teo l-a ars un pic soarele de sambata si vantul de duminica si are obrajii rosii... adevarul e ca statul asta mult la aer ne-a obosit si pe noi adultii peste masura... dar a fost frumos, gratar, dulciuri de casa... aer... jumulit gascani tot tacamul... Azi la munca... diseara pe fuga pe ici pe colo... abia astept sa ajung inapoi in asternutul meu...

Ce am eu de oferit si/sau vandut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

Am postat peste tot despre problema mea.Si am aflat ca nu mai trebuie sa anunt nimica,ci doar sa ma duc la firma si sa-mi iau hartiuta care mi se cuvine,pentru ca mi s-a desfiintat postul si sa intru in somaj,off.De fapt toata divizia s-a desfiintat cand erau in concediu prenatal.Acum sa vaz si cum trebuie sa procedez cu indemnizatia si alocatia,sau se vor sista de la sine

diana vad ca ti fost ditamai trupa la padure,si v-ati distrat nu gluma.

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

La multi ani sarbatoritilor!!! Chiar daca nu mai e tort, imi inchipui ca a fost delicios!!!
Felicitari Bettyk!! Si tu meriti juma din premiul ALexiei, ca doar esti pe drumuri pentru ea! Bafta in continuare!
Pup Teo injectata!!

Noi am stat acasa, avem o bucata de parc in curte, dar am privit-o pe geam, era prea frig de stat pe terasa.

blog magazin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

ziua buna doamnelor
Cris - alocatia copilului se transforma de catre cei de la primari2 din 200 in 42 de lei si indemnizatia ta se anuleaza de la sine. deci din punctul asta de vedere nu ai nimic de facut.
Camelia, aah, ampi+genta pentru o enteroviroza??? ai dat de unul dintre medicii standard ai spitalului inseamna.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

La Multi Ani, Lulyco draga! Sa ne traiesti multi ani fericiti!!! pai de-aia esti tu asa mereu neobosita, ca te-ai nascut cu elan muncitoresc

La multi ani, Rares! am vazut o adevarata serbare campeneasca, o masa plina de bunatati

eu dorm pe mine, cred ca am dormit adunat vreo 8 ore in 2 nopti, greu dom'le cu distractia asta una peste alta a fost bine, cazarea excelenta, camera dotata de 4*, privelistea super spre munte, ne cantau pasarelele, mancarea si serviciile fara repros, n-am ramas nemancati cu masina a fost ok, parcarea hotelului contra cost, e adevarat, dar cel putin era cu paza si am stat linistiti. ne-am shoppingarit putin si prin varna, iar vremea a tinut cu noi, doar ieri a fost mai frig si putina ploaie, deh, plangea si vremea ca plecam

u all

mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)

Si Mihaita are nevoie de voi!

Speranta si incredere pentru David

www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

vladis ma bucur ca ati avut o minivacanta reusita
roxana sarumana deci am scapat de o gramada de griji

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui vladis

eu dorm pe mine, cred ca am dormit adunat vreo 8 ore in 2 nopti, greu dom'le cu distractia asta
u all

mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)

Si Mihaita are nevoie de voi!

Speranta si incredere pentru David

www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

pai normal, parinti......copiii acasa si voi la destrabalare

bine ai venit..cu masina cu tot

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

ce mai fac eu

Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Citat:

La Multi Ani, Lulyco draga! Sa ne traiesti multi ani fericiti!!! pai de-aia esti tu asa mereu neobosita, ca te-ai nascut cu elan muncitoresc

Dar ce elan!! Doar e zi nelucratoare...toti leneveau si s-a nascut Lulu, un exemplu pentru toti muncitorii!!!

blog magazin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:

eu dorm pe mine, cred ca am dormit adunat vreo 8 ore in 2 nopti, greu dom'le cu distractia asta una peste alta a fost bine, cazarea excelenta, camera dotata de 4*, privelistea super spre munte, ne cantau pasarelele, mancarea si serviciile fara repros, n-am ramas nemancati cu masina a fost ok, parcarea hotelului contra cost, e adevarat, dar cel putin era cu paza si am stat linistiti. ne-am shoppingarit putin si prin varna, iar vremea a tinut cu noi, doar ieri a fost mai frig si putina ploaie, deh, plangea si vremea ca plecam

u all

lasa ca te-ai distrat si pt mine,ca eu ieri n-am iesit din pijamale!

welcome back!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

Mergi la inceput