Mamici inimoase de Constanta***149***
Raspunsuri - Pagina 7
cris_82 spune:
neataaaa...
La Multi Ani cu intarziere,Rares
cami multa sanatate,sa scape repede de injectii fata
Mirunel terorista
BAZAR
pisoi_aluna spune:
Vai, urata vreme! Mi-a inghetat nasu pana m-am dus in spatele casei...cred ca nici macar in curte nu iesim daca nu se incalzeste...
Distractie placuta celor care indraznesc sa iasa!
<><><><><><><><><><>
Cristina, mami de pisoi ANDREI (16.02.2011)
Totul sau nimic. Si de obicei totul...
LA BAZAR
Ontica Camelia spune:
Buna dragelor!
Teo este mult mai bine, dupa a doua injectie nu puteam s-o oprim din joaca, recupera boleala .
Nu i-am pus branula, nu avea cine sa-i administreze medicamentele pe ea, asistenta care o "executa" nu se baga la branula.
Va doresc o zi frumoasa si sa speram ca iese si soarele.
Puii nostrii speciali: Mihaita, Bogdan, Ionut Minoiu, David, Bibi
1 , 2, 3
Eu, Alexandra -Elena & Teodora Lucia
mihaela77O spune:
la multi ani,Lulu77,sanatate si multa fericire alaturi de cei dragi!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
simonapro spune:
La multi ani RARES
La multi ani ALINA
Va dorim multe bucurii si impliniri alaturi de cei dragi
Ne-am potolit si noi pe la casele noastre, in pofida timpului, tot ne-am plimbat, nu atat cat ne doream, dar a fost bine.
Ieri am stat toata dupa-amiaza in gradina si am plantat floricele si seminte de flori, sper sa iasa, le-am pus cu mult drag si printre altele am facut si un gratar, si bine am facut caci azi nu a mai fost timp pentru asa ceva
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
pisoi_aluna spune:
La multi ani sarbatoritilor!
Sper ca v-ati distrat azi mai mult decat mine, care n-am avut tupeu si nici chef sa ies din casa. Am trimis pisoiul cu bunicii la plimbare pentru ca mi-a fost prea lene si a fost prea urat si prea vant...si dupa ce chinuit sotul cu finul sa faca gratar, n-a mai mancat nimeni fiindca ne umflasem cu ciorba de burta
<><><><><><><><><><>
Cristina, mami de pisoi ANDREI (16.02.2011)
Totul sau nimic. Si de obicei totul...
LA BAZAR
bettyk spune:
Buna seara tuturor!
LA MULTI ANI LULU! MULTA SANATATE SI TOT CE ITI DORESTI!
Si noi azi doar ne-am plimbarit un pic prin Sat de vacanta si prin Mamaia. nimic deosebit.
Dar trebuia sa rasfat un pic copilul,mai ales ca ieri a obtinut locul I la concurs.
Acum ne pregatim de scoala.
O seara buna tuturor!
www.dropshots.com/bettyknicoleta" target="_blank">DOMNISOARA MEA!
Fiquelle spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simonapro Ieri am stat toata dupa-amiaza in gradina si am plantat floricele si seminte de flori, sper sa iasa, le-am pus cu mult drag si printre altele am facut si un gratar, si bine am facut caci azi nu a mai fost timp pentru asa ceva |
Idem, m-am regasit perfect in mesajul tau. In plus am pus si braduti din aceia mici, ornamentali, sunt ff frumosi!
La multi ani Alina, multa sanatate si multa fericire!
Cine stie sa ma consilieze si pe mine: vreau sa pun ceva la bazar si nu stiu ce sa selectez la plata: zice acolo ceva de factura sau paypal. Factura n-am ,cum sa generez? iar cu paypal nu inteleg..trebuie sa bag acolo contul bancar in care sa se vireze banii sau doar adresa mail?..voi cum ati procedat?
ADINUTZA spune:
La multi ani Rares!
La multi ani Alina!
Felicitari Alexiei pentru rezultatul la concurs!
Cami, sanatate multa Teodorei
Eu am fost de serviciu azi noapte si azi nu am avut chef sa ma dau jos din pat, desi invitatii am avut destule. Chiar si la mine la tara au fost socrii si tatal meu...dar mai mult la munca la curatat terenul de balarii.
O saptamana frumoasa va doresc!
simonapro spune:
Fiquelle: poti sa alegi factura pentru anunt, ca este optiunea la bazar, de a o genera online.
Felicitari Alexiei, pentru locul I
Insanatosire grabnica Teodorei
Somn usor!
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)