Mamici inimoase de Constanta***149***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Ce este linistea asta?
Sa inteleg ca a inceput week-end-ul?

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

ce mai fac eu

Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADINUTZA spune:

Dragele mele...nu stiu cum e vremea la voi, eu sunt la 27 de grade...pe marginea piscinei, in Creta. Este superb, imi lipsesc doar copiii. Ma relaxez o saptamana impreuna cu Iuli apoi eu revin in tara sa merg la un curs.
Gabi, ma bucur pt Bogdi, din toamna intram in randul scolarilor
Lulu, mi-a placut de Luca, ce aspiratii are
Stefan, La multi ani!
Va pup si va doresc un week-end calduros!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi_aluna spune:

Am sosit!
Sunt franta, desi n-am facut mare lucru , am rezolvat cu materialul pentru rochie, cele mai ieftine si mai frumoase materiale sunt vis-avis de Tomis spre Piata Grivitei, e un fel de garaj si cunosc proprietarii...mi-am luat un voal superb verde inchis, abia astept sa vad cum iese rochia.
Am fost si la Halta Traian si vreau sa spun ca am vazut niste covoare de m-am imbolnavit , iar sus unde erau materialele au mai multe chestii acum dar multe utile si ieftine. Au enspe mii de feluri de prosoape bune si ieftine. Mi-am luat prosoape din alea mari de tot de baie si groase la 20 lei. Mici de 50x70 aveau si la 6 lei, toate modelele si culorile posibile, plus cearsafuri cu elastic, de cand cautam mai ieftine si neflausate...
Am vazut si stofa pentru canapea si perdele si draperii si....... bani sa ai...
Una peste alta, a fost o excursie reusita!

<><><><><><><><><><>

Cristina, mami de pisoi ANDREI (16.02.2011)

Totul sau nimic. Si de obicei totul...

LA BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna seara!

va multumesc tuturor pt. urarile de ziua lui Stefan.

Eu am multe restante pe aici. Urez la multi ani sarbatoritilor din ultima perioada si chiar e cazul sa va spun Hristos a inviat!

Plus restante pe la fete de pe aici. Am facut ceva promisiuni si nu m-am putut tine de ele. Sunt intr-o cursa continua si obosita rau de tot. Daca mai ajung sa deschid calculatorul, nu sunt in stare sa scriu nimic, ba mai mult am ajuns sa nu mai pot nici citi de oboseala.

Copiii sunt bine in general. L-am inscris si eu pe Vladimir la cresa si probabil ca va merge din septembrie. Diana, ce cresa la Rustik?? eu stiam doar de cresa 1 de pe Adamclisi si 5, cea d elanga gradinita 13. Mai e una in zona?

Stefan e la fel , nu ai zice ca are 6 ani. De fapt, aproape toata lumea m-a intrebat daca implineste 5 ani. Dar il iubesc fetele la gradi si el nu mai stie pe unde sa se ascunda de ele .

Maria e bine cu scoala, doar cu temele e dezastru . Imi spune zilnic ca uraste temele si ca nu intelege de ce au fost inventate . A obtinut in schimb rezultate f. bune la Smart si toata lumea o lauda. Ea are in schimb alte probleme, cum ar fi: dispute cu colege din cauza unui baiat , biletele si diverse declaratii de dragoste si razboi .

Dodo, ma bucur din suflet de reusitele lui Bogdan! meriti toate felciitarile!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ADINUTZA

Dragele mele...nu stiu cum e vremea la voi, eu sunt la 27 de grade...pe marginea piscinei, in Creta.

Bazar DC pt Bogdan
Blogul lui Bogdan Andrei

CE VIATA!!!

Si eu zic la fel..nu stiu la voi cum este, dar eu incepand cu ora 17 am scos copil 2 ore afara,dupa am dat o tura in piata si acum am borsul de gaina pe foc, sarmalele la cuptor, copilul vrea sa dansam, si suntem singuri si nu stiu ce mai urmeaza

ce mai fac eu

Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut

Mergi la inceput

Cornelia, soacra micawow....ce domnisoara precoce.
zau acum, cine nu l-ar iubi pe Stefan ?

ce mai fac eu

Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

pisoi te cred pe cuvant ca te-ai imbolnavit d ce ai vazut pe acolo.Eu am fost acum 2 saptamani si asa imi venea sa ma lipesc cu superglue de-un coltar de acolooooo....vorba ta,bani sa ai ca colea gasesti de toate.
adinutza vacanta placuta in continuarecand vi spre romanica sa aduci si niste soare ca noi cu ploile astea sio frugua asta ne gandim ca paca ar fi venit toamna..brrr.
lulu pai daca e weekend,inseamna ca e mai ult timp de forumeala.Eu am fost ocupata azi cu bucatareala la maxim.
cornelia aoleuuuuuuu,ce incurajare imi tragi cu fetele astea..deja ma gandesc cu groaza la perioada aia.Nu de alta dar deja fi-mea se dezbraca in fata la toti si extrem de mandra arata "tzitzi"

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyk spune:

buna dimineata dragele mele! si eu un pic cam restanta.
Adinutza,sa te bucuri de clipele de relaxare! Abia astept sa plecam si noi,sa ma detasez un pic asa de cotidian. ca sa revin apoi in forta.
Cornelia, adorabili sunt copilasii tai!
Cat despre conflicte,eu una sunt satula. Fii-mea mai tot timpul este ,dupa spusele doamnei,in fruntea rautatilor.Cand o vezi asa zici ca e un ingeras,dar la scoala......acum se cearta acum se impaca. conflicte cu anumiti baieti din clasa, cu anumite fetite,cu care nu se intelege.cand o vad pe doamna deja am emotii. parca astept tot timpul sa imi spuna una alta.La ultima boroboata la scoala,imi spune doamna ca nu se intelege cu colega ei de banca.o intreaba pe fii-mea de ce cand ii vorbeste colega ei ea isi pune mainile la urechi.Replica Alexiei:" Doamna, ma mananca urechile! mai ales cand imi vorbeste ea!"
va pup si sa aveti un weekend frumos!

www.dropshots.com/bettyknicoleta" target="_blank">DOMNISOARA MEA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neataaaaaaaaaaa

Stiti cum sunt?demolata de obosela.La 1 si ceva dimineata am adormit si la 7 deja oripiliciul mic vorbea dincolo cu iepurash si soricelul in patut

betty ce tare a fost

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Buna!

Din pacate, eu sunt tot la munca, mai am putin, bine macar ca nu am de facut mancare, azi mergem la soacra-mea la masa si i-am dus si copiii de dimineata, sa-i mai dau mamei mele putin liber, ca toata saptamana cu nazdravanii mei

Din ralatarile voastre, ma bucur ca am baieti , Sebi e cat de cat linistit la scoala, nu am avut probleme cu el, el isi face si temele singur, numai ca nu sunt eu multumita cat fac si ii mai dau eu suplimentar si acolo e problema, ca nu intelege de ce trebuie sa mai faca. Sper de la toamna cand o sa-l mut aici in oras sa nu mai avem probleme de genul asta.

Adinutza: vacanta placuta in continuare

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput