Singulair ingrasa?
Hristos a inviat!
Copilul meu ia de 2 luni Singulair. Mi-a spus o farmacista sa am grija, ca acesta ingrasa. Ati vazut ceva modificari in greutate? Ma refer la copiii care iau acelasi medicament.
Multumesc.
Raspunsuri
Alex@Sara spune:
Adevarat,a inviat !
Poate o fi adevarat,poate nu,dar si tero mare al meu a luat 3 luni Singulair,pe la 1 an si 9-10 luni si nici vorba de ingrasat(ca o gluma-daca as sti ca se ingrasa cat d eputin d ela Singulair,mai ca i-0as face o cura de cateva luni
)
dar cel mai bine e sa intrebi si medicul care vi l-a recomandat pt tratament
sanatate si numai bine
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Poftiti la shoping....
szivarvany spune:
Fiul tau s-a ingrasat , ai observat asa ceva la el ?
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16) cu
Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
Zina spune:
Ce sa spun Daria, s-a ingrasat cam un kg, dar nu stiu daca de la medicament sau ca asa este normal. Nu ca nu-mi place, dar eu ma gandesc sa nu dea dereglari, care sa duca la acumulari mai mari de kilograme. Mi-am intrebat si pediatra, ea mi-a spus ca nu crede asa ceva, poate doar faptul ca acel copil care ia Singulair, nu mai tuseste, conditia fizica este mai buna, si atunci implicit starea aceea de bine, il face sa manance mai ok decat inainte si de-aici poate aceasta teorie cu ingrasatul.
Alizee spune:
De ce nu citesti prospectul medicamentului ?
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
diuna spune:
Subiectele tale sunt deschise la misto?
Daca iubesti viata, si viata te va iubi pe tine. – Arthur Rubinstein
natalia_nica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui makydenis nu ingrasa, dar nici nu se da pt tuse |
Nu se da pentru tuse, se da pentru astm, care, de ex. la copilul meu, se manifesta prin tuse
Zina spune:
Diuna, in sfarsit, esti singura care te-ai prins, subiectul este la misto, iti dai seama ca altceva nu am ce face decat sa fac misto pe-aici pe forum...