Vreau sa stiu daca exista pe piata vreun sampon special conceput pentru parul ondulat pt fetite.
Momentan folosim un sampon Nivea, insa ma gandesc ca poate un sampon special i=-ar aranja suvitele mai frumos; acum, dupa ce o pieptan, ii sta valvoi, i-l prind in codite, ii sta foarte bine, numai ca daca vreau sa ii las parul desfacut, nu imi place aspectul.
Voi ce sampon imi recomandati??
buna,
ai putea incerca produsele speciale, din gama pentru copii, fie de la Avon (2 in 1 sampon delicat si spray pentru descurcarea parului), fie de la Oriflame (spray pentru descurcarea parului oriflame disney)
nu ai mentionat ce varsta are fetita ta si ce tip de sampon Nivea folosesti acum (pentru copii sau pentru adulti).
poate un balsam de par, o masca sau un sampon special pentru par ondulat, din gama produselor pentru adulti (gliss, de ex), ar avea efecte mai bune, insa nu stiu daca sunt potrivite pentru parul unui copil. mai bine incerci produse bio, insa nu stiu sa-ti recomand o gama anume.
s-ar putea ca parul fetitei tale sa aiba de suferit si din cauza duritatii apei; bunica mea punea un pic de otet in apa cu care se clatea pe par, sau folosea apa de ploaie la ultima clatire, deoarece apa din fantana era foarte dura.
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
Buna...
Chicco are un sampon pentru par odulat 1+. L-am folosit si eu la fetitza mea acum ceva timp, doar ca pe atunci ea avea parul destul de scurt si nu prea mi-am dat seama daca este intr-adevar eficient. L-am mai cautat de atunci, dar din pacate nu l-am mai gasit in orasul in care locuiesc eu.
Mamica fericita de Mara si de David
Fetita mea are 4 ani.
si folosim un sampon pt copii Nivea.
o sa intreb prin farmacii.....