Buna ziua,
Imi cer scuze daca subiectul mai exista pe altundeva, am cautat dar nu l-am gasit.
A facut cineva asa ceva ? Nu ma refer la depozitele pentru copii, ci la planuri propriu-zise de investitie
Am cautat mai multe informatii despre asa ceva, ma intereseaza mai ales detalii practice (care sunt avantajele / dezavantajele), deocamdata nu am gasit decat generalitati
Multumiri anticipate !
Hristos a inviat!
Si noi i-am facut puiului de cand s-a nascut un program financiar complex. Doar el are acces la bani si asta la 18 ani sau dupa, pe cand va incepe studiile. O sa ne sfatuim impreuna ce va face cu ei, ideea este ca altfel nu am economisi deloc si ce important e sa ai pe ce pune mana atunci cand copilul creste si are nevoie de sustinere financiara pentru a-si face un rost.
Pentru detalii, vorbim:)
Numai bine!!!
Adevarat a inviat !
Multumesc de raspuns, din pacate nu ma ajuta prea mult. M-ar interesa de ce ai ales o anume firma in defavoarea alteia, ce beneficii ai (daca ai), ce se intampla daca parintele nu se foloseste de componenta de asigurare de viata, etc.
Da-mi te rog un mesaj privat, deoarece vad ca la profilul tau nu apare nici o modalitate de contactare.
Multumesc !