Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (124)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Christos a inviat! sa va aduca in inimi lumina si pace, sa petreceti cu familiile voastre frumoase aceasta minunata sarbatoare de Paste.

revin cu poze si altele ceva mai tarziu, sa-mi intru in ritm...

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonasin spune:

Hristos a inviat! Oua rosii, miel rumenit, cozonac marit, Paste fericit! alaturi de cei dragi voua

Ramona,mami fericita de Daria-Cristina

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Hristos a-nviat!

Pe TVR1 e concertul lui Horia Brenciu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare fetelor!

hai ca intru sa detaliez un pic, ca aseara n-am avut vreme...

isa e o dulce, are niste oooochi...si niste falcute, numai bune de papat...Maria e o domnisoara, f serioasa...iar Rodi - sora lor mai mare...

Victor si Mihai doi scumpici cu ochi albastri, f cumintei...

Ilinca, multam de pozici...eu ca o uituca, am lasat aparatul acasa...

Paula, fain cadou...deci stiai tu ceva...

azi avem si noi 10 luni!!! ce-a mai trecut vremea!!!

Rodiiiiiii! ati ajuns acasa? cum sunteti?

fetelor, sa aveti o zi superba!

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

HRISTOS A INVIAT!!!!SARBATORI FERICITE ALATURI DE CEI DRAGI!!!!!
LA MULTI ANI SARBATORITILOR!!!!!

PENTRU VOI TOATE!!!!

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Paste fericit alaturi de cei dragi! Hristos a inviat!
Ciocnesc virtual un ou rosu cu voi toate si revin dupa sarbatori cu burta plina.

Mergi la inceput

Isa si delfinasii clujeni, amintiri peste ani...

s-a innorat, m-a ajuns somnul si pe mine, ma duc sa ma intind langa trupa si sa recuperez ceva din noptile albe din ultimele 2 saptamani... parca nici nu am fost plecati, totusi a fost asa de bine, cum numai la mama acasa poate fi. asa rasfat n-am mai pomenit am si uitat de cata vreme... nici cand eram gravida nu m-am bucurat de atata atentie si cocoloseala! deja mi-e dor de ai mei... maine m-as urca iar pe avion!

revin spre seara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Hristos a inviat!

Am vazut si eu pozele frumoase cu fetele din aeroport (mamici si copilasi superbi!!!)

Saptamana asta nu apuc sa fac rezumatul... sper sa nu va suparati.. acum am 2 min libere, imi vin musafirii, am fost si noi la biserica, la plimbare. Va pup cu drag!

La multi ani Filip, Antonia, Larisa, Theodor, Mihai, Raul, Florentin! Sa cresteti mari si sanatosi!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Hristos a Inviat!

Ne-am repatriat si noi, toata ziua am fost pe drumuri: la biserica, in vizita la ai mei la Turda, la bunica...a fost tare bine!

Rodi, ma bucur ca ati ajuns cu bine acasa si multumim pentru poze!
Victo, super cadoul, sa-l folosesti sanatoasa! Vezi ce sot atent ai, nu-i voie sa-l mai critici

Sa ne traiasca delfinasii sarbatoriti azi Antonia, Larisa, Filip, Theo, Raul, Mihai si Florentin!

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

am revenit si noi acasa de prin oras, ne-am imbracat frumos si am iesit la plimbare. asa ca m-am apucat de recuperat, asa mai pe diagonala. va multumesc inca o data ca v-ati gandit la noi . eladea, m-am distrat de mesajul asta: "biata Rodi ce vreme a prins in tara... ma tot gandesc la ele.." (cap.120), de fapt ma "distreaza" si acum, ca a inceput sa ploua si aici . dar in tara am prin in 2 saptamani asa: prima zi -duminica- ninsoare ca-n povesti, si noi afara la gratar, cascand gura sa mancam fulgii de zapada ; marti si miercuri lapovita si ploaie, joi soare cu dinti, vineri si sambata tot asa (dar in Zalau), duminica o vreme superba la tara la ai mei, ne-am bucurat de un gratar la maneca scurta. apoi un inceput de saptamana bun, cald, pana joi, dar joi seara a fost furtuna mare cu vant puternic, vineri si sambata zile de primavara adevarata! iar acum vad ca aici o luam de la capt cu ploaie

sa va spun si ei despre delfinasi si mamici de delfinasi: despre Cristina si Vlad am mai spus, doar cuvinte de lauda, mami e un monument de caldura si dragoste, se simte asta si cand vorbeste, si cand te priveste! delfinasii din Cluj sunt superbi, imi pareau asa de mari cand ma uitam la ei, asa am realizat si eu cat de mare e si Isa! s-au studiat ei o vreme, s-au agitat, Isa s-a mai repezit la ei ; Eric e un dulce asa cum il vedeti si in poze, iar mamicile superbe, arata excelent toate, m-am bucurat asa de mult ca ne-am putut intalni! abia dupa ce au plecat am observat ca in aeroport era si un snack-bar cu mese si scaune, puteam sta linistite si la o cafea . lasa ca data viitoare cand o fi sa ne intalnim (eu sper ca la anul in vara sa ne facem o vacanta mai lunga, sa venim cu masina in Ro si sa putem colinda mai multe colturi ale tarii - aviz Crissy (ca esti aproape), Muresul si Btz (ca am promis)), delfinasii or sa fie mai marisori, nu mai trebuie sa-i tinem tot in brate sau de manute...

o sa mai citesc vreun capitol tot asa pe repede-inainte, macar sa-mi fac o idee de ce s-a mai discutat, poate dau si de rezumatul Cristinei de duminica trecuta , si apoi revin cu amanunte ref la zbor cu bb mic...

Mergi la inceput