Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (124)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Buna dimineata
LA MULTI ANI ALINA!!!!
Sa fii sanatoasa, fericita si sa ai parte numai de clipe frumoase alaturi de familia ta!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Alina, Bumbulina, La multi ani!!! Sa ai parte de multe, multe bucurii si impliniri in viata, de dragoste si sanatate!!!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Buna dimineata

LA MULT ANI MAMICA DRAGA , ALINUTA!!! SA FII FERICITA, SANATOASA, VOIOASA SI SA TE BUCURI DE FIECARE CLIPA ALATURI DE CEI DRAGI!!!

Gata, fug la munca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Am avut si noi o noapte ca si celelalte... adica cu 2 ore de stat treaz. Deja de multa vreme nu am mai avut o noapte in care sa se trezeasca si sa adoarma la loc. El sta mereu treaz, minim o ora...

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

La multi ani, bumblebee! Mami, ce tinerica esti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Happy birthday, to you!
Happy birthday to you!
Happy birthday, dear Alina,
happy birthday, to you!!!! ( nu, nu e Marylyn Monroe, just me...)

SA FII SANATOASA, LA FEL DE PLINA DE VIATA SI SA AI PARTE DE TOT CE-TI OFERA VIATA MAI BUN!

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

buna dimineata, delfinariu

of, abia m-am trezit in dimineata asta, cat pe ce sa intarzie Maria la scoala . Isa e treaza si ea, nu mai am timp sa-i prepar pireul de fructe, asa ca dejunul ei va fi un borcanel, si al meu un capuccino, pentru inceput!

mai, eu cred ca m-am invatat cam lenesa... Isa a dus-o bine cu borcanele, doar seara ii faceam combinatii de lactate. i-am facut si legume intr-o zi dar nu prea au avut succes, nu prea ii plac alea cu adevarat bio de la mama din gradina . nici nu ma mir ca s-a ingrasat (a pus in jur de 500 g in 2 sapt!!), ca manca cu pofta si mai cerea (2x135 g dimineata, 2x200 g la amiaza, seara ne opream pe la 250 g ca urma si lapticul). aerul de munte... acum parca e alt copil, a revenit la cantitati mai pamantesti .

am tot vb despre una-alta cu voi, dar pe Isa am lasat-o separat. asa ca va spun acum despre ea. a fost ca-n Paradis, covoare peste tot asa ca putea in voie sa se lafaiasca (ceea ce si facea), o lasam intr-un loc si o gaseam mereu langa oglinda de la dulap, dar mergea cumva taras pe fund sau pe lateral, Doamne-fereste sa faca vreun pas in 4 labe! premergatorul Mariei nu a avut nici ala succes. in schimb se ridica in picioare de tot ce apuca (pat, masa, scaun, jucarii mai inalte, perete - aste nu-i iese mereu) iar daca o tin de manute o ia la fuga prin casa. nu pot eu sa-i ghidez directia ca o ia doar unde vrea, daca ii impun alt traseu, da cu spatele . dintisori nu avem in plus, tot la 2 am ramas, si nici semne ca ar iesi prea curand nu sunt. a fost purtata si in brate, dar vad ca nu are o preferinta pentru asta, mai bine pe picioarele ei. i-am descantat si de vreo 10 ori de deochi, a avut si un inceput de raceala. la un moment dat a prin un fel de aversiune fata de masini, cum o urcam in masina cum plangea (cred ca a schimbat prea multe case si prea multe masini in timp asa scurt), s-a mai potolit cand am imprumutat scaunul Katiei (nepotica mititica) care e identic cu al nostru. totusi, pe drumul de la aeroport - acasa (5-6 ore)a dormit cuminte, ca in patut! si eu la fel . in general s-a aratat prietenoasa, ii imita pe toti care tuseau si stranutau, ba mai si plescaia din buze de-mi zicea lumea ca ii e foame desi ea abia daca mancase. am refuzat politicos mai multe mamici darnice cu cornulete cu crema si pufuleti de s-au uitat la mine ca la urs! am probat in schimb biscuiti ptr bb si n-au avut succes, i-au mancat pisicile... face "pa" (la noi a inceput cu "hola" si "buna dimineata" in fata oglinzii) cand cu o mana cand cu alta, depinde cu care parte e catre persoana careia i se adreseaza,
bate "bravo" intr-o veselie, si cu picioarele daca are manutele ocupate! am pus-o in tarc din cand in cand (cam acolo a si dormit) si se ridica in genunchi sa apuce de margine sa se ridice si mai sus, avea ocupatie peste zi. cand reusea, pai rasuna casa de rasul ei! fugeau repede ai mei sa vada ce-a mai facut! tata dragul de el se topea langa ea, nu stia ce jocuri sa-i mai faca. mama ar fi tinut-o tot in brate si de manute (i-a dat si mancare, a si culcat-o o data), in concluzie schimbul de casa nu a afectat-o prea mult, a dormit la fel de bine (mai bine zis a trecut la programul majoritatii delfinasilor, de a se culca devreme, al 20.30-21 cel tarziu, o rezire in jur de 4 si de tot in jur de 9). in schimb somnul de peste zi s-a dat peste cap dupa prima saptamana. din doua a facut un singur somn de 3 ore, chiar la amiaza. asa ca am mutat si mesele, nu avea rost sa ma lupt cu ea ca i se inchideau ochii afara pe hinta sau in tricicleta! si nici nu vroiam s-o trezesc dupa o ora, ca daca nu adormea dupa-masa, nu mai aveai liniste cu ea... am lasat-o in 2 dimineti cu mama acasa, ma asteptam sa sune ca nu se descurca, dar n-a sunat. cand am ajuns insa acasa in prima zi (era deja cam ora 15), ea mancase deja de amiaza dar nu dormise deloc - parca ma astepta, era cu ochii tot la usa sa vada cine intra!! a doua oara s-au descurcat singure. cumnatul a facut o pasiune pentru ea, povestea si colegilor de serviciu despre ea, a venit mama lui din Moldova intr-o scurta vizita si a venit s-o vada anume si pe Isa ca prea auzise multe despre ea . mai veneau si vecini cu copii dimineata, aduceau lapte proaspat dar, sincer, de copiii aia am incercat s-o feresc. sa nu mi-o luati in nume de rau, dar prea i-am vazut murdari pe copiii aia ca sa-mi pun paie-n cap , desi cred ca daca Isa ar trai acolo, asa ar arata si ea! mi-o amintesc pe Maria anii trecuti plina de noroi (si vanatai), dar fericita!!

oare ce mai vroiam sa spun?! despre Isa as putea vb la infinit . am plimbat fetele si cu autobusul local, si cu trenul (mie chiar imi era dor!! a fost si fain, bine pe distanta scurta - 15 minute).

a avut mama 2 randuri de pui de gaina cat am stat noi acolo, asa ca au avut fetele distractie, plus cainii si pisicile pe care si Isa le adora! cred ca Isa a si crescut la picior, ca nu am mai putut-o incalta cu adidasii de cu 2 sapt inainte . si s-a invatat sa doarma pe burta! eu o intorceam pe-o parte, ma gandeam sa nu se trezeasca pe burta si sa planga, cand colo ea se rasturna iar pe burta... si-acum la fel doarme, se rasuceste cu tot cu sac de dormit...

no gata, sigur multe nu-mi vin acum in minte. daca se intampla treptat, mi pe par normale si trec peste ele... am pus-o ieri in premergator si a luat-o la pas frumos cu manutele intinse pentru echilibru. vad ca are si directie... avem noroc vad ca azi e frumos afara, asa ca o sa iesim la aer in fata casei, mai exersam cum sta treaba cu spatele lui mami

revin...

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Hristos a inviat!
Mamici, sper ca ati avut sarbatori frumoase alaturi de cei dragi voua. Noi am fost la mami si ieri si alaltaieri. A trecut repede si ma bucur ca a trecut odata....sa nu mai vad mancare, nu am mancat nu stiu cat insa, am bagat la covrigei de zici ca am mancat pentru prima data. Praji nu, ca nu-s io cu ea.
Raisa doarme intre 10 si 12 ore/ noapte....lux, nu se trezeste deloc. Peste zi mai doarme inca 4 ore.
Rody, cand ma uit la Isa ta, o vad pe RaIsa mea.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne45 spune:

LA MULTI ANI BUMBLEBEE ,ITI DORESC O VIATA LUNGA SI PLINA DE BUCURII ALATURI DE FAMILIA TA

mami fericita de Giuliano (07.07.2010)

http://picasaweb.google.com/102421590206055963392

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

ma fetelor ma chinui de 3 zile sa va scriu. dar ori am fost pe fuga ori p-afara, iar cand in sf scrisesem un mesaj mi-a picat netu

vroiam sa va urez un paste fericit si plin de bucurii! (cum se pare ca ati si avut )

rodica, ma bucur ca ai revenit pe forum, desi sunt convinsa ca preferai sa mai stai in tara am vazut toate pozele. sunt tare frumoase. si mara doarme numai pe burta. adica asa adoarme, apoi noaptea se mai suceste da pt putin timp :)

eu nu am simtit sarbatoarea asta dar nici nu sunt fan sarbatori asa ca a fost perfect. imi pare totusi rau ca nu au putut veni ai mei la bucuresti dar o sa mergem noi la sf saptamanii ca e ziua tatalui meu.
am batut parcul in fiecare zi. marius a racit. nu stiu cum naibi a reusit da acum e inchis intr-un dormitor, boleste
mara e toata un zambet, tipa dupa oameni, copii, caini in parc. a facut si o prima cucerire a tipat la baietelul ala pana a bagat-o in seama :)) apoi i-a oferit (el ei) 2 pietricele pe care le avea in mana :))))

cam atat despre noi. va pup

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput