subiect mai vechi

subiect mai vechi | Autor: floarea de colt

Link direct la acest mesaj

stiu ca este deja un alt subiect deschis despre o poveste mai veche..
eu n-as vrea sa postez peste subiectul lui kiwwy ....ceea ce voiam eu sa va rog are legatura cu alt subiect mai vechi...

sper ca cineva isi va aminti , si va da pagina unde s-a discutat ...
este vorba despre o prietena a mea f bine care mi-a marturisit de curand ....ca ...desi este happy maried with kids , este implicata intr-o relatie cu un barbat , la randul lui casatorit , si fericit.

mi-am amintit ca demult am citit aici o poveste asemanatoare , cineva de pe forum , povestea ca traieste intr-o astfel de relatie , casatoriti amandoi , fericiti , cu familie si copii , dar , care , se intalneau de cate ori barbatul venea in tara ,el locuind in alta parte.
persoana respectiva spunea ca se bucura de fiecare ocazie cand e cu acel barbat si , ca , relatia respectiva nu interfereaza cu viata ei de familie , de care , tot ea spunea ca e f multumita.
nu imi mai amintesc f multe detalii , cred ca e un subiect de prin 2006 2007 nu tin minte exact...

voiam sa ii dau acest subiect sa il citeasca si ea , si mai ales voiam sa ii dau sa citeasca raspunsurile pertinente si cu care eram si eu de acord la vremea acea , pe care fata respectiva le-a primit aici pe forum.
eu nu m-am lansat in sfaturi , si discutii foarte elaborate , am lasat-o pe ea sa isi descarce sufletul , probabil ca despre asta a si fost vorba , atunci cand a decis sa imi povesteasca ...
si ma gandeam ca dandu-i link-ul cu acea poveste , doar asa , ca sa stie ca au mai fost si alti oameni in situatia ei...sa reflecteze mai mult la tot...

stiu ca lumea e ocupata cu pregatirile pentru Paste , ..si nu isi mai vede de atata treaba...dar poate ..totusi cineva isi aminteste ceva..