Friptura si bors de miel gata preparate
De unde as putea cumpara bors de miel si friptura de miel preparate? Am incercat in cateva hipermarketuri dar...nu aveau.
Poate ati vazut voi pe undeva?
Raspunsuri
CorinaDani spune:
sau incearca la un restaurant cu meniu traditional romanesc.
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
roxanaz spune:
www.pomello.ro - meniu - ciorba de miel - la oala... si friptura de miel...vad ca nu au pus-o in meniul de pe site dar merita incercat.
am mancat de la ei si mi-a placut mult!!
Roxana
A_Iulia spune:
Wow, arata super meniul...zici ca au si friptura de miel?
Am sa sun oricum pentru ciorba, poate si pentru sarmale...daca nu au friptura.
A_Iulia spune:
Am sunat si nu mai primeau comenzi :(
Dar am gasit un alt site similar, am comandat acolo, le livreaza maine...gata, am scapat!
Multumesc de ajutor
roxanaz spune:
ooff, da, imi pare rau, nu m-am gandit ca sunt tare ocupati zilele astea. oricum... merita, nu neaparat de Pasti.
bine ca ai gasit in alta parte. pofta buna!
Roxana
manon spune:
cel mai frumos lucru de sarbatori e pegatirea lor...postul (eventual), ceva schimbat in ambient, cumparaturile, invitatiile, meniul (gandit din timp si pregatit, neaparat, cu elmente traditionale dar si cu ceva nou si surprinzator...), cadourile, etc...
adica...te pregatesti o luna si se epuizeaza in doua ore...si totusi merita
anya spune:
Manon, suna bine ce zici tu, dar timp de unde?
Cand esti la job minim 9 ore + cam 2 in trafic, cand nu ai voie sa-ti iei concediu inainte de sarbatorile importante...faci ce poti sa ai ciorbita pe masa. Cu cadourile ma descurc si le cupar cu o luna-doua inainte sau de pe net si livrarea la serviciu. Mancarea specifica de sarbatori...noroc cu mama sau cu cu soacra-mea. Ce sa mai schimb in casa? Zic merci daca apuc sa bag aspiratorul.
Anul acesta am avut noroc ca am reusit sa-mi iau o zi de concediu si sa plec la neamuri, in Ardeal. E prima zi de concediu luata inaintea unei sarbatori mari in ultimii 12 ani.