Zmeurici de iulie-august 2009 (17)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Corinna1982 spune:

Crixia, acum am vazut ca ai scris de Plantago, o sa caut si din asta. Mutam de info!

Noce, mie imi este teama si de faptul ca in exces, Ca se depune pe ici pe colo unde nu trebuie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Pooh, Noce, nici eu nu vreau, dar...mai are cojite de la nastere, si i-am luat si de la Avene un gel, in plus, are parti unde se increteste pana se incalceste rau, iar in altele sta pleostit mai ales in fatza dupa caciulita i se turteste si ii vine in ochi si nici prins nu arata ok si ramane turtit.
Corina am vazut ultimul ep din GA, super fifita ciocolatie si bucalata!Nu zic mai mult ca dc nu l-ati vazut nu vreau sa aduc stricaciuni placerii de vizioare. A fost mult mai bun ep asta, ca odinioara.
Noce, e fix apa de ploaie cat se cultiva acum la noi, nici macar la jumatatea capacitatii terenului. Nu mai spun ca nu acopera ceea ce consumam. Stiu ca sunt strainezi, insa la capitolul agricultura sunt multe de acoperit, putini dispusi sa munceasca, iar cei cae o fac sunt pe barba lor, ca statul nu ii ajuta, afacerea e riscanta putand sa se compromita toata cultura din cauza vremii. Si suntem si ft rudimentari, iar pt modernizare trebuie bani, bani pe care nu-i are taranul de rand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corinna1982 spune:

Da, Lucialu, frumos episodul! Derek asta e prea frumos sa fie adevarat, si nu ma refer la partea fizica. Sper sa nu aiba probleme Mer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona27 spune:

Dau si eu ceaiul de la ora 5.

Doarme Alex asa ca profit sa intru un pic pe net,ieri a plouat pe aici de dimineata destul de bine,asa ca am iesit numai in centre comerciale, l-am tuns pe Alex la o frizerie de copii, atasez poze sa vedeti ce cuminte a stat, foarte dragute angajatele,pun ce desene animate vrei tu,l-au fotografiat si la sfarsit i-au dat o diploma cu poza.
http://community.webshots.com/album/580121506rDuULj?start=24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelay_28 spune:

ce frumos a stat Alex la tuns... si cum arata frizeria respectiva...la noi nu exista asa ceva, asa ca deocamdata o tund singura pe Maya.
Inutsa nu aveai o sora prin Oradea? sau te confund...sarcina usoara!
Giova la noi a fost frig ieri. Am iesit cu maya si am inghetat amandoua...ca urmare a excapadei de ieri maya a ramas cu o tuse urata care sper sa nu se agraveze si sa scapam repede. Azi am stat in casa...bate vantul rau.

Lorelay - mami de Maya (20.08.2009)
camera Mayei
Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura.s spune:

Buna, fetelor!
Acu' 15 min s-a trezit si Sara, azi a avut program special, a stat cu mama. noi am fost de ieri la o nunta la Buzau si cand ne-am intors, nici nu ne-a bagat in seama, tot dupa mama mea umbla, nu o lasa sa plece. Ba inca ii mai zicea si "mama".
Ma bag sa va citesc si poate revin... aaaa, mai am de vazut si GA.
pupici

"Viata nu se masoara in numarul de respiratii pe care le ai, ci in momente care iti taie rasuflarea."

Laura, de Sara-Ruxandra (13.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liluc spune:

Buna seara si multi pupici zmeuricilor si zmeureilor!

Dupa ce ne-am mutata a treia oara de la inceputul anului, avem acum acces la un o retea free asa ca am putut recupera capitolele trecute si sper sa ma lase 'sefa' sa si scriu. Cand ma vede la 'calculu' cum zice ea e jale mare pt ca vrea 'poza' - sa se uite la poze si pe gummy bear (mari fani suntem).

De adormit si noi numai cu titi plus alte 5-6 sedinte si peste noapte si alte n sedinte peste zi - o titi-dependenta (o inteleg perfect pe lucialu ).
Mergem la somn ca nu ne mai intelegem si sper sa revin. Of!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liluc spune:

Am revenit! Cleo

Corina1982 eu cred ca nu e nici o legatura intre calciu si cat de greu ies dintii. Si Cleo sta cu manuta in gura de cateva luni si nu se vede nimic nou la orizont si i-am facut cateva analize acum 3 saptamani iar nivelul calciului era in limite normale, chiar spre extrema de sus a normalului. Asta e, dintii ies cand vor ei... multa rabdare sa avem.
In schimb avem o mare lipsa de fier, sper ca in cateva luni sa reusim sa ajungem si cu fierul in limite normale.

Merg si eu la culcare ca e in pericol sa cada din pat daca nu e nimeni langa ea si tati e ocupat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

Corinna, Daris e la canini acum, are incisivii si 4 masele si caninii astia din care 3 au explodat dar tot greu ies, tot umflati.
Nu m-am gandit la lipsa de Ca, desi ieri Dari s-a apucat sa manance niste coaja de ou fiert eu ziceam sa o dea la gunoi, ea mai baga cate o bucata si o rontaia.
Noce de ce ai dat Ca lui Filip?
Aiurea nici eu nu prea dau, dar nici s-o bag la analize ca mi se pare mie... broccoli stiu ca are mult calciu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flosideea spune:

intru asa putin sa va zic ca maine este ziua cea mare,merge Denis la gradi,pentru inceput doar pana la 12,sa fie acomodarea cat mai usoara.si eu,daca toata saptamana am dormit cate 3-4 ore,sa vad azi cat voi dormi.deocamdata,misun pe net :)....nu`s buna de nimic....
ma bag in pat poate poate vine Mos Ene pe la mine...nb tufa
edit:aseara pe la 20 fulguia aici,iar azi dimineata la 7 ningea cu fulgi mari....inca putin si scot sania din beci :)

Mergi la inceput