Zmeurici de iulie-august 2009 (17)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anemona27 spune:

Holla fetele, ce ma bucur cand e activitate si am ce citi despre mamici si copilasi,mai ales cand sunt vesti bune, mamici gravidute, Luminita off,tu chiar nu poti renunta la tzitzi acum,stiu ca e cea mai buna alinare la durere,Alex anul trecut si-a spart capul,a plans, l-am pus la san si a adormit imediat saracutul,asa cu sangele curgand.Speram sa fie ultima operatie a Dariei.

Eu in discutia legata de olita nu ma bag,nici nu mai am,vreau sa iau reductor,dar cred ca mai astept un pic,parca nu imi vine sa ma apuc.

Giova azi l-am masurat pe Alex,are 90 cm si 15,7kg,cred ca si acum e cel mai grasut de aici, la picior poarta 24.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Am 4 pagini restanta, dar nu le pot citit acum

Olitza noastra nu mai e sterila!!! S-a trezit mai azi si i-am zis sa stam la olita, si a facut pipi! Eu sunt multumita, sper sa fie un inceput, sa inevete sa se aseze pe ea.

Fug la Ana!

blog magazin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!
In sfarsit o zi cu soare!!! chit ca sufla vantul putin, eu ma bucur.
Edi s-a trezit la ora 7 si a venit la noi in pat....nu a mai vrut sa doarma. La ora 9:30 facea crize de plans, asta dupa ce l-am imbracat sa plecam la cumparaturi. asa ca mi-a adormit in brate si oi vedea cand se trezeste.

Marco s-a reinscris la cursul de pictura/modelaj de la gradi, asa ca martia si joia il iau doar la ora 18 acasa. treaba lui....vine timp frumos si el sta in gradinita la pictat.

ati scris nu gluma.....ma pun sa citesc si sa raspund, pana imi beau cafelutza.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris, www.dropshots.com/Madrid_2011#" target="_blank">Madrid
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

Corinna uite am gasit uite aici http://www.okazii.ro/catalog/54270265/osanit-granule-homeopate-pentru-durerile-de-dintisori.html Zicea la un moment dat Alina de ceva homeopat din germania, nu mai retin daca e numele asta. Is cam scumpe, dar par eficiente.
Ala de la Boiron am gasit aici: http://www.okazii.ro/catalog/54117902/camilia-camillia-boiron-remediu-eficient-eruptii-dintisori-20-doze-unica-folosinta.html
hmm, nush de care sa iau. As incerca sa cumpar eu chamomilla si bella dona intai si apoi sa iau astea deja amestecate.

Giova, ce dilutie de homeopate ii dadeai lui Edi? pls!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelay_28 spune:

Neatza,
tocmai cand vroiam sa scriu am observat ca Maya in loc sa coloreze, rodea de zor la o culoare si era toata albastra pe gura si limbuta. Am mers sa o spal si i-am aratat in fotografie cum arata. Copiii astia...cum ii scapi putin din ochi cum isi fac de cap.
Blanca cred ca ti-a fost greu sa fi plecata de langa ea. Eu aseara am lasat-o o ora si jumatate cu soacra si abia asteptam sa ma intorc la ea.
Tanimi vorbareata zmeurica ta. M-am distrat citind cum vorbeste ea. Maya inca nu leaga cuvintele intre ele. Dar spune multe cuvinte.
Lucialu maya nu mai suge la san de la 11 luni si jumatate. Dupa ce a renuntat la san a luat biberonul si suzeta. De suzeta am scapat iarna asta si a ramas cu biberonul. Ea nu se mai trezea noaptea sa pape de cand sugea. Bine ca si cand era mica numai o data se trezea cel mult de 2 ori. Cu cat creste cu atat va fi mai greu sa o intarci. Am o prietena care l-a dus la parinti cateva zile pe la 1 an si 7 luni ca sa-l poata intarca. Ii cerea si pe strada si oriunde se afla vroia sa suga. De fapt statea mai mult cu sanul in gura decat sugea, dar asa se alinta ea. Dupa ce l-a intarcat a inceput sa simta si ea ca doarme noaptea pentru ca o trezea foarte des si de 8 ori pe noapte. Deja ajunsese zombi si a slabit...mult.
Noce de un an cere olita dimineata? Wow a mea la un an cand vedea olita plangea si o arunca. Nici nu vroia sa stea pe ea. Am inteles ca e bine sa-l pui la olita ca sa se obisnuiasca cu ea de cand incepe sa stea in fund. Eu am inceput tarziu,putin inainte de un an si nu vroia sa o vada. Acum suntem putin mai bine.
Alex Sara Multa sanatate si refacere cat mai grabnica. Sa dea Dumnezeu sa treceti cu bine si peste urmatoarea operatie. Scuze dar ce probleme are Daria? Nu am mai intrat de mult pe forum.
Crixia felicitari. E un inceput bun.
ne pregatim sa iesim afara sa ne plimbam putin, sa ne jucam...

Lorelay - mami de Maya (20.08.2009)
camera Mayei
Maya

Mergi la inceput

Bely super, ma bucur pt. voi! lasa ca le faceti pe toate cu calm...important e ca sunteti mutati. Ma bucur ca patricia doarme in camera ei si e fericita in casuta voastra.
Tanimi ce dulce e Iarina. asa si Marco...era fermecat de biserica, preoti si slujbele religioase. Pupa la greu icoanele din casa si zicea Doane-doane.
mai ce fetita vorbareata ai. sa scapati cat mai repede de dintisori.
Motana noua ne-a dat Belladonna pt. otita.
eu iti scriu dilutia si modul de administrare, dar cred ca difera de la o boala la alta si de la dr. la dr.
CH15- 2 gr. la 6 ore. daca nu-si revine ii dai CH30, 3 gr. la 4 ore mi-a zis mie...pana isi revine. dar asta era la otita.
Pt. eruptie dentara noua ne-a dat Pulsatilla , ca e remediul lui. CH9, 5 gr, dimineata si seara.
ce ai citit de benzoicaina? zi si noua.
Noce mai ce copil pudic ai!!! lasa ca se va invata el, e bine ca tine cat de cat, pana acasa. cica numai dupa varsta de 3 ani si ceva poti sa le zici sa tina 5-10 minute pana ajungi la destinatie. Marco tine bine de tot, doar daca-l scapa tare, atunci trebuie cautat un locsor. mama mia de cate ori a facut kk vara in parc, pe servetel in iarba si pe urma cautam un loc unde sa-l arunc.
Ati putea renunta la scutecul de noapte, daca se trezeste cu el uscat. Pui sub cearceaf o protectie si-l lasi cu chilotei.
Luminita of ce rau imi pare ca a plans micuta asa mult. cred ca a ramas putin traumatizata. te cred ca ti-e groaza de operatia la celalat ochisor, doamne ajuta sa scapati cu bine. e mica si nu va mai tine minte toate astea in viitor. Nici sa nu te gandesti sa o intarci acum, are mare nevoie de tzitzi.
Laura super ca ati rezolvat cu cresa. macar te relaxezi si tu putin pe ultima 100m. numai sa ai mare grija....ca va veni cu diversi virusi acasa si nu e tocmai bine pt. bb mic.
Anemona pai Alex al tau imediat il ajunge la kg pe Marco, care are 17,5. Chiar e cel mai grasunel din tufa. In poze nu pare...sa-l vedem mai dezbracat, in tinutele de vara. sau are oasele grele...se poate si asta.
Crixia felicitari pt. inaugurare. Olita noastra nu e sterila ca e ramasa d ela Marco...dar Edi nici nu a facut niciun picur in ea. el vrea din picioare la WC ca si Marco....dar nu face...stam acolo minute in sir si nimic.
Lorelay normal ca roade creioanele. sunt mai bune in gura decat pe hartie.

www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris, www.dropshots.com/Madrid_2011#" target="_blank">Madrid
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Lorelay, in principiu, alaptarea e recomandata pana la 2 ani. Mie, care alaptez, intarcarea mi se pare usor brutala. E drept ca cere si pe strada, dar de multe ori se multumeste cu biscuiti, suc, apa, important e sa ai ceva sa-i oferi copilului daca i se face foame sau sete.

Eu cred ca asta cu intarcatul a aparut in ultima suta de ani de cand cu femeile muncitoare si cu mutatul la oras, dar mai ales cu laptele praf. Inainte nu cred ca le dernja pe femei atat de mult.
Si cu scutecele la fel, sute dea ani cat n-au fost scutece si masini de spalat si apa calda la orice ora, cred ca invatau copiii mai repede sa nu faca pe ei. La mine in familie ne-au invatat devreme, de la 9 luni. Acum si eu m-am bucurat si eu de beneficiile modernitatii si am amanat sa am o treaba in plus. Ca sa nu zic ca avem net acum si ne fura peisajul, mai lasam si aici cateva ore din timpul nostru.

hai, ca m-a luat avantul. scuzati

Tocmai am aflat ca pentru cresterea poftei de mancare la copii e buna drojdia de bere, amestecata cu apa, iese ca un laptic, bauta pe stomacul gol. Are multe vitamine. Noi i-am dat dimineata asta si i-a placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corinna1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Motana

Corinna uite am gasit uite aici http://www.okazii.ro/catalog/54270265/osanit-granule-homeopate-pentru-durerile-de-dintisori.html Zicea la un moment dat Alina de ceva homeopat din germania, nu mai retin daca e numele asta. Is cam scumpe, dar par eficiente.
Ala de la Boiron am gasit aici: http://www.okazii.ro/catalog/54117902/camilia-camillia-boiron-remediu-eficient-eruptii-dintisori-20-doze-unica-folosinta.html
hmm, nush de care sa iau. As incerca sa cumpar eu chamomilla si bella dona intai si apoi sa iau astea deja amestecate.

Giova, ce dilutie de homeopate ii dadeai lui Edi? pls!

Da, am vazut si eu pe Okazii, dar e nesimtit de scump Osanitul, e 4 euro in Germania. Tot mai caut pe cineva care merge in Germania, ca oricum mai avem o gramada pana scapam de eruptia dentara.
Camilia pare mai ok la pret, desi tot asa e si prin SUA, parca 5$ Uite, fetele cu hainute din SUA, aduceti si Camilia, ca nu prea se gaseste pe net.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulie.aug09 spune:

Am modificat lista sarbatoritelor pe mai si vroiam sa ii urez LA MULTI ANI Andreei_1979

Mergi la inceput

cine e undercover?

Andreea! Multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi!

mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput