Mamici si Gravidute Italia (101)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

Ciao,fetele!

laura-nu te lasa sa urci cu scoica in avion,o lasi cu bagajul de cala,sau poti s-o duci pana cand urci in avion.Si in avion o sa-ti dea centura pt. bb,chiar daca e mic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Am revenit!!!

Ionut a plecat cu Giulia la plimbarea de seara si bebe inca doarme!
Eu...lenevesc!!!

Kemsy...inca nu ma felicita ca abia am inceput de luni.Noaptea si la pranz ii pun pampers tip chilot.Azi la pranz am pregatit-o de somn,i-am pus chilotelul si am fost iar surprinsa sa vad ca se da jos de pe canapea si s-a dus la olita si si-a dat pantalonii si chilotelul(pampers) jos si a facut la olita.Tot ce face legat de pipi/caca/olita ..face totul ea singurica,eu doar am lasat-o in putza goala.O fi doar o zi norocoasa???Eu sper ca nu!!!
Dupa somnul de pranz avea pampersul uscat si a facut la olita cand s-a trezit!!!
Eu zic ca suntem pe drumul el bun!

Ma hotarasem sa ii dau pampersul jos cand vine caldura(pt ca e mare,ca e grea,ca m-am saturat de schimbat pampersi,ca nu-i mai suporta nici ea,etc-motivele sunt multe)luna mai am zis eu.Luni ploua dar am zis a incerc(am dat drumul la centrala sa usuc pantalonii pisaciosi)...

Schimband subiectul....apropo de burta(postpartum..si nu numai)mi-am salvat azi 2 filmulete de pe youtube cu Pilates,abdomene si tonificare de "dos" si solduri(10 minute fiecare).Am incercat abdomenele 4-5 minute si abia m-am ridiat de jos,dar nu renunt...vreau si eu "patratele"."Dosul"il las pe mai tarziu...sa reusesc intai sa fac vreo 2 abdomene.

Laura...chair sunt curioasa si eu daca se poate lua si scoica (in cala ,ca sus nu ai voie cu nimic de-ale carutului)...si eu ma gandeam sa o iau.

ne auzim maine!!!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009) si Sebastian-Andrei (14.03.2011)
Giulia si Sebastian!

Povestea nasterii Giuliei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

georgyiuly, cum arata pampers-ul chilotel?gasesc tot la supermarket?
Eu zic ca esti pe drumul cel bun cu Giulia
Cu scoica sigur te lasa la cala, am vazut chiar cand am fost de Paste cu avionul.

Gianina, mamica lui Loris Stefan, o mandrete de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Fata babi mai are tuse, dar ce te faci cu babusca...tusesc super beton, am incep antib...cand i-au ceva dim casc pe la munca de zor
Daca nu mai apuc sa intru va salut si incerc sa intru luni cand ma intorc

Andreea ce casa...am pierdut firul...ati cumparat??

numai bine gagici si pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Neata fetele!!!!

Roxali ...sanatate multa!!!

Kemsy...sunt pampers fara scai ,ii tragi pe picioare ca un chilot normal ,eu am luat din greseala de la Carrefour,nr.6 sunt asa!!! Dar sunt si de Huggies Nites-sunt special pt noapte(parca)!!!

Eu sunt treaza de la 6,mi-a dat desteptarea Giulia,bebe inca doarme,astept sa se trezeasa..poate ,poate azi imi fac curaj sa ies pana in parc cu ei!!!

!!!!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009) si Sebastian-Andrei (14.03.2011)
Giulia si Sebastian!

Povestea nasterii Giuliei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Neata fetelor!!!

Daviduca, da-i tu astazi lapticul cu Nesquik?

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Neata

Kemsy, daca nu ma insel Pampers easy up sunt tip chilot. E pampers normal, ca si chilotii si cand ii dai jos sa il schimbi tragi de pe o parte si se rup.

Ne pregatim si noi sa plecam afara

fetele

_
printisorului Alessandro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiciitalia spune:

capitol nou 102
si cite-o ,yoana

Mergi la inceput