MONTIGNAC (157) .... STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 17

andanii spune:
Buna dimineata doamnelor
Ele ma bucur nespus ca ne citesti .... multumesc din suflet pentru aprecieri tu esti la faza de mentinere nu ???? daca lucrezi cu sportul doar pentru saculeti inseamna ca esti bine de tot
te pupppppp ... te felicit ca te tii de treaba, de sport
Puisorule cum faci pateu de ciuperci ??? ce mai pui in el ??? ... eiii mai vrei bebe ??? esti curajoasa , superrr
Eu am oala wok , si fac legumele doar in el .... ies superrr, defapt si altceva gates in el , si carnita de exemplu
Cascaval ??? tu ai facut ??? e complicat ??? merge si din lapte degresat ???
Cristina merg si eu sa vad pozicile
Somleac bun revenit .... merg sa vad pozicile imediat .... daaaaaa , sunt trecuta la finaliste ca am reusit sa ajung la 70 in sfarsit , targhetul meu de acuma trei ani si acuma mergem in jos .... hai dupa mine , curaj, se poate daca vrei
ninha sa nu te mai aud ca spui asa , cum sa fii urata monstruoasa si hidoasa, trebuie sa te iubesti asa cu burtik, sigur esti o graviduta frumoasa foc, te pupacesc, lasa ca o sa-ti revii repede repede dupa ce nasti .... ia pune poze ca sa vedem si noi ca esti urata
brandusik si e buna mancarea de bebelusi ???? decat inghetata sigur e mai sanatoasa
Child , Julie ne-ati parasit ????
Ralu heloooooo , pe unde esti ????
Maya te-ai pozat ???? pune poze before after sa vada doamnele ca se poate .... esti vedeta noastra
andanii

andanii spune:
Brandusikule e foarte bine ca iti place carnea si iti vine sa mananci carne, carnea slabeste
Eu fac si in tigaia wok carnita .... ca si gratarul iese si e superrrr
Vali nu te-ai intors ????
andanii

maya_m spune:
salutare fete
am pus doua poze oribile de dinainte de monti doar ca sa se vada diferenta altfel nu puneam ca ma urasc cum eram
ieri am uitat sa-mi fac dar o sa fac diseara si pun maine dimi
SOMLEAC sa-ti traiasca comoara ..e o frumusete ..si mie mi-e dor de mirosul de bebe
NINHOCKA sa nu te mai aud ca zici asa ceva...femeile gravide sunt cele mai frumoase
va pup

brindusik spune:
maya o spun inca o data ESTI EROINA MEA forever
io azi:
Md: sanwich cu paine de tarate salam si brinza(aruncati cu rosii)..da am terminat painea si salamu
G: piure de bebe si poate si niste lapte cu nes
P:musaca libaneza cu gogosari murati(adusi din Ro din provizia mamei)
G:para
C: salata de fructe(sau daca ajung la market ceva de bebe)
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

child spune:
Neatza fetelor!
ANDANII cum sa va uit, am anuntat ca sunt plecata in WE la o nunta!
Plus ca, aseara am mai citit niste diete si m-am convins inca o data (daca mai era cazul) ca dieta monti e cea mai sanatoasa!
Asa ca...ii dau bice, bine ca numai am foarte mult de dat jos, cu 5 kg in minus as fi foarte fericita!
Eu as vrea sa fac si ceva sport, sa arate carnea mai bine pe mine, dar nu am timp, sa vad, poate cand doarme inimioara, o sa apuc sa fac si eu ceva pilates.
Meniul pe azi:
- dimineata: fructe (kiwi, ananas), expresso
- pranz: salata cu telemea
- ceai verde
- seara: salata cu ton, ceai
BRINSUSIK intr-adevar multe dintre borcanelele pentru bebei sunt conforme monti, dar aici in Romania sunt atat de scumpe, incat prefer sa gatesc, nu e mare filosofie, pun legumele la steamer si se fac singurele.
E pacat ca acum, primavara, cand abunda legumele, sa nu le mananci proaspete.
Chiar ma oftic ca am uitat sa aduc de la tara spanac proaspat, trebuie sa le spun sa-mi trimita, sa profit de el cat mai mult, il prepar si ca sufleu dar si il consum proaspat, ca pe salata.
Foarte rar i-am dat lui Albert borcanele, mai mult in deplasari sau cand nu aveam timp de gatit.
Oricum el acum prefera mancarea noastra, asa ca ma motiveaza sa gatesc si mananc sanatos :)
Diana si inimioara mea
Albert-Krisztian (2.03.2010)

JulieX spune:
salutare!
doar cateva randuri, ca sa stiti ca va urmaresc...
maya si andani, sunteti deja 2 INVINGATOARE!!!
am mai vazut cateva poze noi, cu fete frumoase si SLAAABE!!!!
somleac, mirosul de bebelus a facut un ocol, pe la Buc., in drum spre Canada astept sa te "cunosc" si pe tine!!
imi place acum, ca stim cu cine stam de vb
eu azi...
MD - iaurt cu cereale, cafea
P - legume la tigaie + gratar piept pui
G - fructe
C - ardei umpluti si va doresc o zi minunata!

ralu spune:
Buna fete Dragi,
Vad ca ati scris mult, mult, mult.....
Eu in we nu am putut sa intru, pentru ca am fost mai mult plecata, iar cand am fost acasa nu am avut timp nici sa rasuflu...
Am incercat sa mananc conform, dar cum am fost invitata la 2 aniversari, si cum cei care sunt slabi nu inteleg ca orice bagi in gura se pune pe tine, a trebuit sa mai calc stramb. Toata lumea zice...lasa ca nu te ingrasi doar de la o masa...dar asta merge cand esti slab si vrei sa te mentii. De azi inainte 3 luni de zile nu mai vreau sa calc pe la nici o petrecere...nici nu am avut curajul sa ma urc pe cantar.
In fine...
Meniul:
Dim 1 ofelie de paine wasa cu dulceata fructoza+cafea cu lapte0%
Pranz- un copan cu salata si un iaurt 0%
la 4 - niste fructe rosii
Seara - supa de legume + oportie de orez basmati
Va pup!

maya_m spune:
RALU nu te supara asa tare ,crezi ca noi nu am mai calcat stramb? important e sa mergem inainte
BRANDUSIKULE te si merci ..poate vb. mai mult zilele astea ..stau acasa
din cauza de varicela
'' prinsa'' de la pitic
JULIEvreau sa vad 65 si-apoi o sa fiu multumita
azi-kefir,ciorba de perisoare-eu fac fara orez deci e monti,spre seara o salata rapida cu ce gasesc in frigi

puisorul spune:
Andanii, asta e reteta de pateu http://www.e-retete.ro/retete/pate-vegetal. Nu am avut unt de caju, am inlocuit cu alune de padure rasnite. Si cascavalul e aici http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/28418/Cascaval-de-casa/. Nu cred ca are sens sa il faci cu lapte degresat si dupa-aia pui unt. Nu e dietetic de loc dar sigur e mai bun decat cel de cumparat.
Maya, ai bube multe? Macar stai acasa si te relaxezi
Si azi-dimineata am facut pt Stefi( dar am mancat si eu evident) aceste pancakes http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/28523/Pancakes-cu-fructe-de-padure-si-iaurt/. Am pus si tarate de ovaz, iaurt degresat iar fructe am avut afine si zmeura pe care le-am pasat si strecurat inainte(zmeura avea o multime de samburi). La Stefi i-am pus peste ele un pic de miere iar mie sirop de agave. Un mic dejun foarte consistent si delicios Ani de
Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

ninha spune:
Vreau si eu miros de bebe mic! unde sunt pozele cu gazutza mica?
Ninha, mami lu' Mirci
Don't ever get used to the world around you.