viermisori?

viermisori? | Autor: Angie.C

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor,
cu riscul de a parea ridicola, as vrea sa stiu cum arata viermisorii si ce simptome are bebele. Al meu pui ( 9 luni) de vreo cateva zile elimina in scaun niste firisoare subtiri, verzi negricioase, de diferite marimi, care nu se misca si nu-s mai mari de jumatate de cm. Eu in prima zi cand am vazut, am pus pe seama faptului ca i-am pus marar in mancare si ca nu s-a digerat complet, dar el face vreo 4 scaune pe zi, deci zic eu ca in 3 zile nu trebuia sa mai apara.
De mancat mananca binisor, noaptea este f foit si plangacios, dar e de la dinti,zic eu. Temperatura nu a avut. Insa cand se trezeste din somn, nu conteaza, noapte, zi, e transpirat la cap.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitom spune:

Angie asa mai patem si eu cu baietelul meu,tot cam in jurul varstei de 9 luni.Am inteles ca e de la banana(ii dai zilnic?)Daca nu se misca si nu sunt albi,eu cred ca nu sunt viermisori.Despre foiala-am trecut prin asta,incepand cu 4 luni pana acum la 1 an si aproape 5 luni,tot asa a tinut-o.Acum are si caninii iesiti si parca s-a mai linistit.Si el transpira la gat,doar atat.medicul a zis ca nu e nimic in neregula.Cam atat am eu de impartasit.sanatate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara_a spune:

nu sunt viermisori din descrierea ta, viermisorii dor/deranjeaza. Sigur e de la alimentatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Eu am primit o descriere foarte....nici nu stiu cum sa ii zic.... de la un medic de la Colentina, pediatru cu specializare in boli infectioase.
A zis ca dimineata trebuie sa se vada in anusul copilului viermisori albi care misca. Daca nu se vad, atunci nu are.

Poate nu ar strica sa vada pediatrul copilului si sa decida el daca are sau nu viermisori, ca noi, pe forum...doar ne dam cu parerea.

Si poate nu ii mai dai marar cateva zile

Mergi la inceput