Homeopatie

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns glimmer spune:

Laina, cum se mai simte fetita ta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

Mai...cam la fel. Insa nu e ciuperca. Exudatul a iesit negativ...
Ea inca are puncte albe in gat, insa nu o doare si nici febra mai mult de 37.4 nu face. Vocea tot asa ii e, pentru ca amigdalele ii sunt tot mari

Am fost si la dr. alopat si ne-a dat pastile Decasept (cu albastru de metilen)si Trachisan (dezinfectant local). Ne-a spus ca in cazul in care face febra, da febra ca lumea, nu jucarii din astea, abia atunci dam antibiotic.

Urmez cinci zile asa cum mi-a spus el, fara antibiotic.

Asa chestie ciudata n-am trait in viata mea :)))

Multumesc frumos ca ai intrebat.

P.S. eu tot trag sperante sa evit operatia. Chiar nu as vrea sa o operez asa mica, daca ar fi posibilitatea ca pe la 7 ani sa i se intareasca sistemul imunitar si sa scada in volum si trasnitele astea...

Mergi la inceput

Ciudat, intr-adevar. Nici fetita mea nu facea febra, dar antibiotice ii dadea la greu. Of.
Ea, cum am zis, o singura data a facut puncte albe pe amigdale si atunci s-au umflat si asa au ramas pana i le-a scos.
Remedii homeopate ii mai dai?
Sanatate !

Mergi la inceput

Draga mea, nici nu stiu ce sa ii dau pentru situatia aceasta. Cred ca ma intorc pur si simplu la schema de fond.

Daca ai citit si la subiectul celalalt..well, chiar daca nu...sunt nedumerita totusi de ce asa manifestari dese si explozive, toate pronite de cand am inceput acest tratament homeopat... Probabil ca...nici eu nu stiu. Vom vedea cum evolueaza lucrurile.

Mergi la inceput

Si eu urmez un tratament homeopat, merg la alta d-na doctor, nu cea din Gl, si i-am explicat ca m-am simtit rau intr-o zi si mi-a spus ca tratamentul poate cauza asa ceva. Deci, este posibil. De ce nu o mai suni pe doctorita? Stiu ca poate parea sacaita uneori, dar poate te lamuresti. Eu am sunat-o de trei ori intr-o seara ca nu gaseam un remediu prescris la concentratia pe care mi-o recomandase si a suportat pana la urma cu stoicism.

Mergi la inceput

Vom vedea. Dupa ce se termina episodul asta, planuiesc sa merg la o prietena in Focsani, sa ma sfatuiesc si cu ea, si poate cu dr la care merg ei.

Intre timp, mai ca m-as duce si eu la un consult, ca m-au ajuns si pe mine problemele, cu atata stress si griji.

Tu pt ce te duci, si in ce sens s-au agravat lucrurile de la trat.? daca poti spune, bineinteles. Daca nu, trimite-mi PM.

Mergi la inceput

Eh, am mai multe probleme. Le zic, ca cine stie, or mai fi si altele ca mine.
De exemplu brobleme digestive (balonari, fiere lenesa, din astea).
Am ovarul drept inflamat si chistic. Pentru ambele chestiuni merge Lycopodium, pe care mi l-a prescris. Intr-o zi am avut mari dureri in zona ovarului drept, cu totul altfel decat cele pe care le cunosteam eu. Si ea mi-a spus ca este foarte probabil sa fie din cauza remediului.

Mergi la inceput

Aha, am inteles. Deci daca ea are hipertrofic cronica amigdaliana, si are in schema de fond Baryta de 200, Silicea si altele, este foarte probabil ca "uriesenia" din gatul ei sa fie din cauza asta...si va trece cu timpul, nu? Chiar daca (vina mea) ea nu a luat chiar regulat schema...caci din cate am inteles, astea de 200 actioneaza in corp pe perioada indelungata....Zic si eu, nu stiu...

Mergi la inceput

Si eu stiam la fel, ca astea de CH200 s-ar administra o data pe luna. Dar mie pt fetita mi-a dat, de exemplu, Platina si Zyncum Metalicum, ambele de CH200, si le ia doua zile pe saptamana. Si nici nu prea am inteles care e rolul lor in toata schema.
In rest, habar nu am daca e normal sau nu sa aiba simptomele astea. Din cauza asta ziceam sa o suni pe dr.

Mergi la inceput

pff...parca tot mai simpla e medicina alopata :))))) Macar stii o chestie clara: substanta aia face asta, in toate cazurile si la toti pacientii. Pentru greutatea corporala de atat trebuie sa iei atat, si daca iei mai mult, antidotul este cutare.

Prea complicat pentru capul meu...:)

Mergi la inceput