Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (123)
Raspunsuri - Pagina 11
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui palomina Hola, fetelor! Ati dat la bebei quinoa? Si daca da, in ce combinatie? Am cumparat azi Si maine vreau sa-i dau lui A.... L-am zapacit saracu' cu piureurile mele Revin la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010 |
da, i-am dat...fiert si bagat in legume...la fel si amaranth...
michelle, cred ca si tu m-ai intrebat asta odata..scuze ca nu ti-am raspuns...sau ti-am raspuns? ca-s tare uituca...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Alice_Elena spune:
neata!
racusor, ia repede niste vitamine sa nu iti fie mai rau. sau macaar fier.
laurica, a ta nu te ajuta, a mea ma sufoca. ce bine ar fi fost sa fim vecine vreo doua trei dintre noi, ne mai ajutam cu una alta ![]()
stiti ca va povesteam cu scama pe care a luat-o bunicamea de la soramea si a pus-o pe mara? a luat mara si stilu ei de a dormi. azi dimineata cand s-a trezit sa manance era cu capu la picioare 
mara
Mami de
Mara Nicolle (20.08.2010)
racusor2010 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ooana oare ma pot lauda??? 60,7 - in curand sub "pragul psihologic"Matei - luna a 9-a 08.07.2010" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi Noi 2 www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
bravo!!!!!

michelle1981 spune:
Of, cris, nasol ca s-a luat apa.. Eu am patit-o saptamana asta, ni s-a luat curentul fix la ora mesei cand trebuia sa ii pasez legumele. I-am dat zeama chioara, cu putine cereale, apoi tot plangea de foame, fugi si incalzeste un pic iaurtul de la frigider.. Intr-un final a venit curentul si i-am blenduit si a papat tot tot.
Urzicile mele au fost un esec total! Nici zeama nu a baut-o, si nu i-am pus decat 2 buc.
Mamicile de fetite - cum ati colectat voi urina? Puteti sa imi spuneti pe PM in detaliu? 

Mami
de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
carla_2008 spune:
Buna fete!
LML sarbatoritilor de azi!
iar am o rugaminte: cine face ciorbita de miel imi poate d si mie o reteta f buna?ca pe net sunt o gramada,dar nu as face acum experimente ca avem si musafiri![]()
ps: cum se scoate gustul de miel,oaie din carne?
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
palomina spune:
Buna dimi!
Mercic fetelor pt idei! I-am dat acum quinoa in fructe, au avut succes!![]()
Nu stiam ca la organix au cu quinoa....
Fug dar revin!
la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010
Alice_Elena spune:
laura, cred ca soacra ta are probleme mari. si a mea, aia de la cta, ii povestea lu maicamea ca i-a dat o lingura de ciorba marei (asta pe la 2 luni jumate). am zis ca mor cand mi-a povestit maicamea. dar mintea, ca nu a fost singura cu copilul nici o secunda atunci cand spune ea ca i-ar fi dat ciorba. apoi intr-o dimineatza, imediat cum s-a trezit mara i-a dat un fir de ceapa (ca auzisem ca ii dadusem eu intr-o zi)
mi-a picat fata cand am vazut. stii ce mi-a zis? "ea a luat-o ca a vazut ca era acolo in bucatarie" ![]()
nu te mai consuma. important e sa fiti sanatosi voi, sa puteti avea grija de copil singuri 
mara
Mami de
Mara Nicolle (20.08.2010)
ilinca79 spune:
Neata buna,
noi tot noapte forte proasta, cu treziri din ora in ora si de tot la ora 6
Acum doarme de la 9, mare minune. Incep sa fiu din ce in ce mai convinsa ca doarme prost noaptea pentru ca ziua e foarte obosit si asa isi da tot somnul peste cap. Asa ca de azi ma straduiesc mai mult sa-l fac sa doarma...nu stiu cum, dar incerc 
Paula, Oana, Cris bravo pentru kilogramele pierdute
Eu tot la 60 stagnez de cand a inceput postul, nu stiu cum scad sub ca n-am vointa de nicio cura.
Bumble trimit acuma pe contul comun reteta mea preferata de pasca. E fina, cu glazura de cioco
Sa nu razi ca am pozat reteta in revista ![]()
S-a trezit puiul, merg sa-i dau micul dejun si plecam la cumparaturi.
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
palomina spune:
Ce tare a fost Elise cu castravetii ![]()
Noi azi cred ca mergem in Parc ca e prea frumos afara..ne luam borcanel si mancam afara... Desi am treaba o gramada dar Si asa suntem singuri si A nu m#259; lasa sa fac cine stie ce... Mai rau ma enervez.
Carla, nu stiu daca se poate inlatura gustul de miel, poate mirosul... Dar nu stiu cum.
Laurika, nu te mai enerva
.... Adevarul e ca cel mai bine e sa fii tu cu familia ta, f#259;r#259; socrii, f#259;r#259; parinti. A mea soacra e la mii de kilometrii si e perfecta.![]()
Va pupam si spor la treaba pt cele mai harnice!
la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010
ooana spune:
Dau de baut de casa noua!!! 

va pupa un proprietar de 30 min 
Matei - luna a 9-a
08.07.2010" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip