Nord Americancele slabesc 10
Raspunsuri - Pagina 7
simi spune:
Iselin long time no see! Si mie mi-ai lipsit Abia astept vara, daca o veni anul asta, sa ne intilnim cu toate si s-o asteptam pe delphin Visez la o iesire la restaurant, ceva.
Dupa cum vedeti tot la mincare mi-e gindul
Anda bine ai venit! Wow, ai slabit 30kg? Pai asta da realizare! Si cum zicea si Carmen, 59 de kile chiar ca nu-i mult, dar depinde de inaltimea ta si de ce-ti doresti tu, poate corpul tau e la faza aia de stagnare, se mai odihneste si el dupa cele 30 de kile pierdute.
Delphin tu esti deja model, ce mai vrei sa slabesti? Abia te astept!
Va pup fetele, eu nu am cu ce ma lauda, totul e sub control, gym-ul gym, mincatul si eu ca si Anda cu o "ameteala de Montignac", ma mai scap la Nutella cind ma chinuie glanda, in rest, asteptam vara cu mare interes. Poate trece si pe-aici!
Ah, Delphin, un mic sfat, cind veniti aduceti si bottes de pluie ca-s tare utile si le veti folosi din plin
delphin spune:
Simi
Abia astept si eu si sunt partanta pt. un resto grav!!! Ah ce mi-ar placea....
Mariuco sa nu cumva sa te impinga al rau sa mergi la Montreal inainte de 1 august
Si va felicit pe toate pt. eforturile depuse...de mine mi-e cam rusinica caci profesionalul imi ocupa ceva din timpul alocat siluetei, dar...incerc sa mai reduc din munci :)))!
Iselin, like sa te revad pe aici. Si cred ca ai dreptate cu power plate, dar tare as vrea sa arat si eu ca Madona. Cica foloseste zilnic ea.
Philip, mai alergi?
Fug la stok de kiloti, da mai viu, promit
iselin spune:
am uitat:
Simi si eu vreau sa ne vedem, dar de luni bune nici in oglina nu reusesc sa ma vad
Iar resto noi apar tot timpul, numai bune de explorat.
Mie mi-a placut ultima data la Sucre-Sale, o creperie bretonne in D.D.O.
mi_ro spune:
miss_ra: Activeaza-ti mesajele private sa-ti trimit numarul meu de telefon. Eu ma duc la fitness la un Comunity Center la Eglinton cu Avenue (intre Avenue si Yonge). Martea si joia merg iar dupa ora de fitness dau 3-4 ture de bazin sau mai optiunea sa tragi de ceva aparate sau sa alergi pe un circuit inchis daca e urat afara. Platesc pentru member card 110 dolari pe 6 luni. Eu zic ca e foarte bine. Daca tu ai alta parere da-mi mesaj. Din pacate aquafit-ul e programat numai dimineata ca as dori sa ajung. Daca ai timp dimineata poti sa mergi.
Anda Panda: am ajuns si eu in faza aia de "adormire " a corpului cand nu mai vrea sa dea jos de la o anumita greutate. Ma mai incurajeaza prietenii care nu ma vad o perioada lunga si-mi spun ca arat mai bine. Poate nu scapi neaparat de kilograme dar macar corpul tau raspunde mai bine la oboseala si are alte forme. Eu am observat acum treaba asta ca eram la fel de disperata ca tine.
Prin natura fostului job am invatat o "crema" daca pot sa-i spun asa: Iei zatzul de la cafetiera sau esspreso dupa ce ai facut cafeaua si o pastrezi la nivelul de umiditate la care a ramas dupa fierbere (asta daca nu faci baie chiar atunci). Amesteci zatzul de cafea cu ulei de masline (cam o jumatate de lingurita de ulei la doua linguri de zatz de cafea) si cateva picaturi de ulei de portocala sau de lamaie (2-3 picaturi). Dupa ce ai inmuiat bine pielea intr-o baie calda poti freca partile celulitice cu amestecul de mai sus pana se inroseste pielea(pana se inroseste nu pana se invineteste). Tratamentul zic ca e la indemana oricui si la mine a dat rezultate. Ar fi bine ca la fiecare baie sa poti face tratamentul asta dar cel putin de 2 ori pe saptamana este ideal. Nu este indicat sa indepartezi total uleiul care ramane dupa pentru ca hidrateaza pielea care a si fost exfoliata in acelasi timp. Cauta un extravirgin oil chiar daca este mai scumpicel sau presat la rece.
Amestecul asta il folosesc si ca exfoliant cateva zile inainte de epilare.
Si eu mai am haine la care ma incapatinez sa ajung dar am zis sa renunt deocamdata la targetul asta ci mi-am propus psihologic sa ma simt mai bine si sa respir mai bine. Cam asta e!
Sa auzim de bine!
delphin spune:
Suna tare faina amestecatura, sauf que: Eu nu fac baie de cat foooarte rar, nu am rabdare si nu suport(fac dush )
Cafea zatz nu am de unde caci cafetiera mea e cu dozete, ghinion de neshansa...imi ramane tot power plate-ul. sper sa reusesc sa-l incerc asa cum imi place mie.
Se deschide o noua super-hiper sala la noi in village, adica aproape de village-ul nostru, ma rog. Antrenorului meu preferat i s-a propus un job de cursuri de self si el se gandeste sa ceara plata in abonament ilimitat pt. el si pt. eleva lui preferata, adica MOI. abia astept...plus ca sper sa particip si la cursurile lui, asa ca sa inteleaga toata lumea ca eu sunt preferata lui(in traducere libera, sa marchez locul)
Ati dedus ca antrenor=sotz
Anda Panda spune:
carmecita, am 1.59.
Am ramas insarcinata de 2 ori, si fir-ar , de 2 ori am capatat 30kg, in loc de ochi albastri si picioare mai lungi.
1a oara am scapat de cele 30kg in 10 luni, insa acum vad ca merge mai greu, a trecut deja 1 an jumate.
Ce e drept, prima data puteai sa maninci pizza tocmai scoasa de pe vatra si sa sa bei cola rece ca ghiata in fatza mea, iar eu cu aceeasi fatza si pofta mincam broccoli "aburit" (pus la steamer) in fatza ta. plus ca eram si mai tinara atunci....
de vreo 2 zile (adica de cind v-am rugat sa ma treceti la catastif) am inceput sa tin un montignac pe bune, fara nici o abatere, ca nu vreau sa ma fac de ris.
ce sa zic??? am venit in canada plina de sperante(ca tot omu') si cu 47 de kile si din cauza lu Pillsbury am pus 5 kile in primele 2 saptamini pe care clar nu le mai dau vreodata inapoi. OK, imi zic, atunci 53, dar nu mai mult.
mi_ro sint absolut CONVINSA ca merge "maclavaitzu' " ala cu zatzu, pen can la dr.OZ sau .. cam asa ceva ...a fost o emisiune despre celulita, unde spunea ca toate cremele pe baza de cafea + manusile de masaj sint bune si dau rezultate optime atita timp cit le folosesti. in rest, toate produsele sint apa de ploaie, sau frectie la picior de lemn.
Singura chestie care ma impiedica, ar fi ca tre sa cureti cada care cica se face varza dupa faza cu zatzul.
ce tin minte din RO ca a functionat BETON, au fost impachetarile cu parafango (ceara), luasem un tratament de o luna parca, parafango cu masaj.
de asemenea mai e un ceai chinezesc (ala in cutie verde) de slabit pe care eu l-am gasit la "superstore". si ala face treaba, insa cam stai dupa buda destul de des. DA, de la ala "regular", cred ca la ala "superstrengh" se tine buda dupa tine
nu stiu daca vorbeati mai devreme de reduceri/cupoane, sau am citit in alta parte, recomand (cu rezerve totusi) grupon, dealfind, kijiji (daily deal...) si mai sint citeva, insa nu imi vin in cap acum.
ah !! a iesit soarele in sfirsit!!!!
weekend placut tuturor
maru spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mi_ro Maru - De mine nu ti-e dor? Bineeeee Mihaela |
you are in my heart!
Te astept la K!
maru spune:
eu am 1.60 si 131 de pounds. Daca ma slabesc 5 pounds cat ar mai trebui, as fi schelete. Nu mai am boobs, nu mai am behind... Asa ca ramanem la marimea 4-6, depinde de magazin, incercam sa nu mai slabim pe motive de stres...
philip spune:
sunt bolnava deci n-am mai facut nici un fel e sport de...miercuri. atunci am iesit la alergat. delphin, desi spusesem ca NU mai alerg, asa mult imi place sa alerg afara ca parca nu pot spune nu. nu stiu daca v-am mai zis dar eu alergam cu Nick intr-un carut normal pe care l-am cam busit si pe care sotul il uraste asa ca am comandat un running stroller, tre sa ajunga cat de curand. acu ca am inceput si ceva munca va fi mai greu sa gasesc timp pt sport, dar sper sa putem iesi dupa o cina usoara.