Nord Americancele slabesc 10
Raspunsuri - Pagina 5
philip spune:
eu nu-s friend cu mai nimeni, e un cont fals dar daca pozele nu-s private, zi-m te rog numele si intru sa le vad.
mikiion spune:
Buna revn si eu pe aici , chiar daca nu prea merit... Ca eu am cam ratat cu slabirea, dar am reusit deplin operatiunea «ingrasat» si «stresat». Vina o are jobul in mare parte si faptul ca inlocuiesc sefa bolnava.... Ma epuizeaza chestia asta fizic si psihic.
La Energio cardio platesc de pomana pt. ca ajung din an in pasti, uneori o ora la 2 sapt. E clar ca nu ma simt motivata de locul ala... Asa ca de azi am schimbat tactica. E frumos afara, in sfarsit, asa ca am luat la explorat cartierul. In loc sa merg pe banda la sala, am mers rapid prin cartier, am si alergat pe pista stadionului dar mi-am dat seama ca nu sunt in forma absolut deloc. Un mosulet alerga pe langa mine..... si eu dupa vreo 500 m. m-am oprit.... Fara aer. Ametita de cap... Am o problema cu forma fizica, cred ca de aici trebuie sa incep. Dar e un inceput. M-ai spun ca nu vazusem pista pana acum, ca nu intram prin partea aia a parcului( e la 200 m de mine, parcul unei scoli secundare cu specific sportiv)ci prin parcul cu jucarii pt copii. Bun, va tin la curent cu cate kg mai pun.... Imi doresc sa fi fost Marc mai mic, cand il plimbam in carut km intregi. Acum i-am luat bicicleta, o ocazie sa alerg dupa el. Ca eu nu am si nici nu imi cumpar ca nu am loc de depozitare. De fapt nici nu am mai mers de vreo 20 de ani, cred ca am si uitat sa merg.... Ar mai fi rolele, dar si alea nu le-am mai pus in picioare de ceva timp.
By
simi spune:
Mult succes, miki! Eu cel mai bine am slabit alergind cu carutul cu fata, asa ca te inteleg!
Multa bafta si sa vezi ca in citeva saptamini rezultatele vor apare.
carmençita spune:
Maru, nici eu nu te-am vaz't, da' si tu a clue, ceva acolo un link.
Simi, da' tu, maica nu te mai opresti, ca o sa ajungi la minus, hai ma lasa loc si la altii, miki, de ex.
Eu voiam sa va spun, ca un trick asa, dupa ce m-am uitat la Irina pe site, m-am inspirat din tratamentul ei cu produse care ridica tempertura si apoi scad, in ideea ca pentru a mentine temperatura corpului constanta, corpul consuma calorii. Si mi-am amintit eu, parca am citit pe undeva ca se recomanda dusuri cu apa rece-calda, asta e la indemana oricui. Eu caut scurtaturi, asa idei mai usor de pus in practica, fara sa fie nevoie sa muncesc prea mult la aparate. Nu sper la miracole, insa mi se pare o idee buna pentru cine are de dat jos numai un pic sau numai de mentinut.
Spor la slabit, eu maine imbrac un costumas sic, mi-am facut si pedichiura, acuma ca a venit vara si ma dau la sandale. Am niste sandalute cu talpa argintie, pe interior, nu stiu cum sa spun, unde vine in contact cu talpa piciorului, iar unghiile le-am facut argintii de asemenea. Am o videoconferinta cu quebec city si-i musai sa ma imbrac sic.
Editez ca sa ii zic lui Maru felicitari pentru noul post, multa bafta si la mai mare.
O zi buna,
Carmençita,
Cristian 4 ani si Alex 14 ani
miss_ra spune:
Buna dragele mele!
Un subiect mult asteptat... dar stie cineva un tratament pt celulita?
As vrea sa folosesc mai ales pastile deoarece nu prea am timp de gim si altele si nu am kg multe in plus dar am CELULITA.
Am 1.64 inaltime si 64 de kg si degeaba slabesc 4-5 kg ca celulita mea nu dispare.
In tara foloseam pastile dar nu stiu unde sa le gasesc si ce ar fi bun. Ati incercat ceva de aici? Daca DA , spuneti-mi si mie ce.
Va salut si va pup pe toate.
Podeanu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miss_ra Buna dragele mele! Un subiect mult asteptat... dar stie cineva un tratament pt celulita? As vrea sa folosesc mai ales pastile deoarece nu prea am timp de gim si altele si nu am kg multe in plus dar am CELULITA. Am 1.64 inaltime si 64 de kg si degeaba slabesc 4-5 kg ca celulita mea nu dispare. In tara foloseam pastile dar nu stiu unde sa le gasesc si ce ar fi bun. Ati incercat ceva de aici? Daca DA , spuneti-mi si mie ce. Va salut si va pup pe toate. |
Miss ra, nu vreau sa te deceptionez dar celulita se da cel mai bine jos cu mersul regulat la gym. Apoi ,mai aduagi multa apa de baut, consumat sanatos, nu gras si cu multe fibre.
carmençita spune:
Miss_ra, bine ai venit pe la noi. Dana are dreptate, din pacate de cele mai multe ori nu avem timp de gym.
Din ce stiu eu, e foarte buna pentru celulita sarea de mare, de pus in apa de baie si de facut baie de cel putin doua ori pe saptamana. E un pic cam scumpa daca stai sa te gandesti ca trebuie sa pui ceva cantitate de sare in cada plina cu apa, la aproximativ 15-20 $ pe kilogram, insa cica ar avea rezultate.
Eu n-am incercat, ca la mine nu e nimic vizibil, as zice ca nu am celulita, dar ma bate delphina. Insa daca incerci sa ne spui si noua rezultatul.
O zi buna cu soare, eu incep munca pe saptamana asta, asa mai zic si eu, saptamana din 3 zile.
Carmençita,
Cristian 4 ani si Alex 14 ani.
delphin spune:
Carmencita :))
Sarea de mare e frectie la picior de lemn, am stat 2 ani la Marea Rosie, cea mai sarata mare, m-am scaldat des, dar celulita e acolo.
Mersul pe jos mult, daca nu ai timp de Gym si apa multa si masaj cu creme, dar masaj snatos si profund, nu doar etalat crema. Poate ca si power plate zilnic poate da rezultate, 15 min le gasesti pt. o sedinta, insa sunt ceva costisitoare.
As zice sa achizitionezi aparatul :)
Ma apuc de cura curand...nu vrea sa coboare domle' de la 59 si pace!