Nord Americancele slabesc 10
Raspunsuri - Pagina 14
maru spune:
delphin, mai scriam de la servici cate o data... sau cand ajungeam acasa... acum alerg
dar musai sa scriu, sa povestesc ultimele ore de inot, cand am facut niste chestii teribile, asa ce mi-au placut!
Marcella, incepe prin a tine jurnal: 2 saptamani scrie ce mananci, da cinstit, fara a pune in plus ori in minus!
Dupa 2 saptamani, daca depasesti un numar rezonabil de calorii, incearca sa scoti cate ceva. Nu scoate carbsii, ca o sa te faca obosita tot timpul. Nu tine hiperproteic, ca te umpli de cosuri. Ci redu caloriile in functie de ce e in exces!
carmençita spune:
Eu citesc si ma minunez, sunteti viteze,bravo voua ca puteti sa faceti atatea activitati. Eu macar una dac-as face insa nu pot, nu sunt orgnizata si gata. Mai urcam si coboram la scarile alea lesinate dar nu in fiecare zi, acuma nici atat nu mai fac. Eu nu vreau sa pun muschi in loc de grasime asa ca n-am mai facut nimic de vreo doua trei saptamani, o luna poate. Mananc echilibrat, si surpriza, m-am urcat pe cantar (mi-era frica de numa') si am mai putin cu aproape un kilogram.
Intre mese, ca sa nu devor frigiderul la ora mesei, imi fac cate o canuta de kefir cu cereale (avoine). Astea au multa fibra si se umfla in stomac cu kefirul acolo, ii mai dau niste apa si gata l-am pacalit un pic. Im place si gustul, mananc chiar si la serciviu, daca nu am kefir la mine, pun in suc, ceai sau chiar in apa, insa asta ca ultima alternativa. La mese am adaugat multe salate cu diverse, piept de pui, branza feta mai degresata, morcov, mananc carne de toate felurile si legumele mele facute in wok, diverse amestecaturi, cateodata pun orez sau cereale din alea chia, insa astea trebe' musai sa le amestec cu altceva ca nu imi place gustul.
Ce sa va zic, m-am intalnit cu o cunostinta care nu ma vazuze mai demultisor, mi-a zis ca am intinerit. O fi de la kefir, sau faptul ca am slabit? Ca mie nu prea mi se pare cand vad firele de par alb din cap.
Carmencita
Cristian 4 ani si Alex 14 ani
Denisam spune:
Hello dragelor,
Pt ca va citesc mereu din umbra si am gasit sfaturi bune aici, m-am apucat si eu de alergat dar pe banda inclinata la 10 si cu viteza intre 4-5,acum am reusit 3km in 25 de min,stiu ca mai am pina la recordurile voastre dar sunt happy ca imi fac si eu rezistenta si reusesc sa burn si vreo 400kal numai pe masina asta-fac si bicicleta, lucrez cu greutati mai mult,abdomene si ceva clase de step pt cardio si picioare-acum sa vedem dc fac si putin muschi
In rest to respectul pt cele ce fac mai multe psorturi in acelasi timp,eu nu am timp,desi as vrea,acum merg sa pap oatmeal si dc o sa progresez mai mult cu alergatul o sa ma uit si eu de ASICS aia -sutn happy cu NB si cu Reebook for now
O saptamina buna, eu treb sa fac bagajul Emmei ca maine decoleaza in Europa la bunici si unchi si matusi pt 2 luni
Denisa cu Emma Andrea 5 ani si Mark Alex 3 ani
maru spune:
delphin, congrats
denisam, bravo!
eu fac 3 mile in 33 de min. O fi bine, o fi rau, nu stiu... dar vreau sa le fac in continua alergare...
Si incep sa se vada rezultatele!
carmençita spune:
Denisam lasa ca daca pleaca Ema o sa mai dai jos.
Zic si eu ca Simi care de dorul fetei a slabit.
Hai sa ma laud si eu ca vad ca mi-a luat-o Delphin inainte, voiam sa vad azi ca sa fiu sigura, am mai putin cu vreo juma' de livra, deci mai putin cu un kilogram fata de acum vreo luna. Sarbatoresc cu ceva frumos de imbracat.
Hai' spor la slabit la toata lumea.
Carmencita,
Cristian 4ani si Alex 14 ani
Denisam spune:
Felicitari tuturor pt slabit!
Am reusit in 10 zile 4lbs,deci sunt happy-acum vreau mentinere si ceva muschi,unde trebuie bineinteles.
Maru-mi-a plecat fata,suna-ma can dpoti sa vb de concert-July 11 .
Eu fac 3 mile in 35 de min asa arata aparatul ala si pe plan inclinat si cica 450 kal-nu stiu dc e adevarat, ca eu maninc si mai putin si f.sanatos si am scos carnea-a ramas doar pestele si f.f.rar putin pui.
Dar oricum e de bine,si ma simt super si am energie parca mai multa-la anul sper sa pot juca tenis cu tine,ca sper sa vina Emma motivata si o sa invat si sportul asta, ca doar asa am invatat si pianul:)))
Va pup si spor in toate!
Denisa cu Emma Andrea 5 ani si Mark Alex 3 ani
Marcella777 spune:
Deci, asa cum am promis, update: Am marit frecventa de mers la sala. Adica am mers de 3 ori pe sapt.Sunt aproape 2 saptamani de cand am facut asta. Mi-e si frica sa ma mai cantaresc...nu am dat jos niciun gram Inca nu m-am descurajat, dar ar fi frumos daca as vedea si eu o scadere acolo, cat de mica...
khristin spune:
Salutare,
Am intrat si eu sa va salut caci este ultimea mea zi de munca pana in septembrie, yuhuuuuu bine e sa stai acasa pe bani . Duminica plecam in tara lui Bob Marley si n-am pregatit absolut nimic, de Canada Day avem oaspeti, dar ce mai conteaza?! Trainerul meu zice ca o sa vad rezultate acum caci micsorez automat stressul serviciului, sa vedem acum cata dreptate are...
Marcella, eu merg de 6 luni la sala de 3xsaptamana, dar rezultatele se vad greu daca nu esti 'a real athlete' cu muschi deja formati. Nu te astepta la schimbari majore la inceput, cantarul gandeste incet si sigur. In mod normal vezi o scadere in greutate daca micsorezi caloriile si work out consistently. La mine piatra de incercare au fost si sint carbohydrates, daca te poti lasa de asta pana ce ajungi la greutatea dorita, este imposibil sa nu vezi rezultate...mult curaj
Sa aveti o vara fantastica, v-am pupat si Happy Canada Day tuturor
Cristina
Yasmine et Chris Anthony
The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.