Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***320***
Raspunsuri - Pagina 19
denisamada spune:
La multi ani Sophia Diana!!!
La multi ani Ana Katherina!!!
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dodo-pui Hristos a inviat! |
Adevarat a inviat!
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ela78 In rest, ne-am distrat ieri foarte bine la ziua Katherinei, Gaza se tot plangea ca n-are spatiu si cand colo e un superb apartament spatios si amenajat cu stil drept in buricul Bucurestiului, am vazut-o si pe Maia lui Saby, toata gashca super-faina, iar Gazu a facut atmosfera si a iesit o super-petrecere! |
Da-da-da!!!!

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
anamariame spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Bianca2503
|
Later edit: am multumit tutoror,nu doar Biancai
Eva Maria (23 aprilie 2009)
novus spune:
Hello !!!
Vizionat si noi poze cu Eva sarbatorita
, foarte draguta si cocheta !!
Asteptam si pozele paparazilor de la ziua Gazulinei ![]()
Eu am reusesc sa ma racesc si eu, cica am rosu-n gat zice medicul meu, am fost azi dupa ce aseara am avut febra 39,1
, imi era teama sa nu fie ceva mai grav dar cica nu e cazul de antibiotic e putin rosu gatul dar fara puroi sau alte cele , probabil am luat-o de la Ada ![]()
In rest, soare, veselie si iar veselie !!!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
ramona7575 spune:
Sa fiti sanatoase si numai bucurii...
Noi abia am ajuns acasa dupa 3 zile de colindat , am vazut pozele de la sarbatoare lui David 
si "la multi ani" dar si cele de la Spital, imi pare tare rau ca nu mi-am facut timp sa trimit si eu un pachet , sa imi fie rusine 
Maine e ziua lui Stefan dar am sarbatorit ieri cu niste copii iar duminica o facem lata 

ramona7575 spune:
Hristos a inviat !!!
Sa fiti sanatoase si numai bucurii...
Noi abia am ajuns acasa dupa 3 zile de colindat , am vazut pozele de la aniversarea lui David 
- "la multi ani" dar si cele de la Spital, imi pare tare rau ca nu mi-am facut timp sa trimit si eu un pachet , sa imi fie rusine 
Maine e ziua lui Stefan, am sarbatorit ieri cu niste copii iar duminica o facem mai lata 

Pisik06 spune:
Hello!
Sunt un pic depresiva si f obosita, dar m-am gandit sa trec sa va las pozele de Paste
https://picasaweb.google.com/Ioana.sima/242504Paste?authkey=Gv1sRgCPfe_qDB8-GvTA#
si de la ziua lui Kati, ca stiu ca le asteptati
https://picasaweb.google.com/Ioana.sima/2504ZiuaKati?authkey=Gv1sRgCJjqpdOblJ_PAg#
Pupici
Mami de minune mica
Gaza22 spune:
Salut fetelor!!
In primul rand, Multumim Muuuult pentru urarile voastre, venite pe toate caile si imi cer scuze ca nu am dat nici un semn de viata mai repede dar am fost taare ocupati cu organizarea zilelor festive.
Ce pot sa va povestesc: am petrecut ziua lui Mitzi, ziua de Pasti, tare frumos, alaturi de bunici si strabunici. Gazulina s-a bucurat cel mai mult de florile primite dar si de cadouri.
A fost o zi in familie linistita si plina, alaturi de cei dragi, o zi de Paste cum nu se poate mai potrivita, pe care am incheiat-o cu o plimbare in parc sub razele frumoase ale soarelui.
Apoi pentru mami si tati a inceput stresul si pregatirea de Party. Petrecerea cu ghioceii a fost suuuper, asta in opinia noastra, si desi eram stresati ca nu vom avea loc atatia oameni in doua camere, am incaput cat de cat ok (zic eu), chiar am fost surprinsa la un moment dat sa gasesc casa goala, cand toti cei 12 parinti se inghesuiau de bunavoie in balcon iar copii misunau peste tot.
. Gazulina a fost ff fericita, si-a primit cu sarguinta toti invitatii si i-a tratat frumos asa ca pe niste vechi prieteni. S-a bucurat de cadouri dar si de atentia primita. Clovnul a fost elementul surpriza (o surpriza cam prea mare) pentru ca la inceput, contrar obiceiului ei, Gaza s-a speriat si a stat o perioada la mami in brate. Pana la urma insa totul a fost ok, doar un musafir s-a speriat de Domnul Clovn si nu a vrut deloc sa socializeze cu el (dar nu era unul din ghiocei ci vecinul lui Kathy), Ghioceii frumosi cu totii, au misunat prin toata casa, au dansat, s-au batut cu sabii din baloane, au solicitat-o pe Chiti la maxim si s-au inchesuit la mancat bombone de pe tort, nu au existat conflicte si nici maraieli majore deci pot trage concluzia ca s-au simtit bine. Despre parinti, ii las pe ei sa va povesteasca, tot ce pot sa va spun este ca noi doi ne-am simtit extraordinar (chiar daca la inceput recunosc ca eram stresata sa se simta toata lumea bine si sa fie totul ok), am fost ca o mare familie si abia asteptam sa mai organizam o petrecere.
Nu pot sa inchei fara sa le multumim muuuult de tot lui Oli si lui Cristi care ne-au ajutat enorm sa organizam petrecerea si sa valorificam la maxim apartamentul nostru. Multumim mult si celorlati invitati pentru cadouri dar si pentru ca datorita lor petrecerea a fost reusita in pofida stresului nostru cu apartamentul mic.
Va las acum poze de la cele doua zile de sarbatoare:
www.dropshots.com/Gaza22#albums/Ziua%20mea%20de%20PASTI" target="_blank">Ziua mea de Pasti
desi Pisic mi-a luat-o inainte va las si eu pozele oficiale de la party:
www.dropshots.com/Gaza22#albums/Party 2 ani" target="_blank">Party 2 ani
si poze azi
www.dropshots.com/Gaza22#albums/2 Ani" target="_blank">Am 2 ani
Edit link poze.
Mami de Gazii mica si frumoasa
Al doilea anisor 
adrisimo28 spune:

La multi ani Stefan!!!

Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are.