Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***320***

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

ILINCA. Imi place de mor ultimul tau mesaj, asta e atitutinea! Asa atragi lucruri bune (ca Novus cu datornica, daca se dadea cu capul de pereti ca vai, ce tara de rahat, ca eu am platit acum un an si nu mai vin banii etc. tot nu rezolva nimic; asa a stat calma si a avut o surpriza frumoasa cand au venit banii). Sa nu crezi ca gata, eu sunt zen si daca pateam o treaba din asta mi se falfaia. Nu am ajuns eu asa inteleapta desi mi-as dori. Dar daca iti trec pe la urechi astazi niste sfaturi/teorii,maine altele, poate aplici macar 1% si uite asa e tot mai bine in fiecare zi.
Sa iti dau exemplul meu. Eu stau pe acelasi salariul de vreo 4 ani, cand marirea mea de manager a fost de vreo 3-4 milioane, adica fix pix pt o schimbare majora de pozitie. Am tot fost plimbata cu zaharelul, apoi am fost cu problemele noastre de sanatate, apoi am ramas, gravida, etc. Acum cand am revenit am incercat si eu o discutie de marire. Mi s-a dat cu flit, am fost amanata. Stiam ca am un salariu mic pt un manager, probabil sunt si multi colegi nemanageri care au mult mai mult. De manageri stiam sigur. Dar nu stiam diferentele. E, le-am aflat. Cel mai mic salariu de manager este cu 9 milioane mai mare decat al meu, iar salariile managerilor de la mine din departament, adica pozitii aprox similare sunt cu minim 20 milioane mai mari. In conditiile in care eu efectiv numar banut cu banut in ultima vreme, dar chiar nu vreau sa ma plang, ca nu e locul. E, dupa ce am aflat asta evident ca nu am fost zen, nu am dormit o noapte. Nu pot spune ca acum sunt suta la suta linistita. Dar incerc sa ma gandesc asa: ok, asta e situatia, treaba mea nu e cu altii, treaba mea e cu mine. Rezolvarea nu e in exterior, e in mine. Daca vreau mai mult si sunt convinsa ca de la ei voi vedea maxim un 5-7% asta asa, ca sa ma enervez in plus, trebuie sa fac eu ceva. Cata vreme nu fac acel ceva (oricare ar fi el) inseamna ca accept situatia. Asa ca acum multumesc pentru ceea ce am si accept situatia. Nu da mereu cu plus, dar exersez, exersez, exersez

Ma bucur ca veti avea o aniversare frumoasa, neaparat vrem poze cu iepuroiul din baloane, torturile si mai ales sarbatorita

NOVUS, a iesit si drob-ul si cheescake-ul. Cel putin ca aspect deocamdata, cu gustul nu ma pot pronunta. Iti dau retetele sigur

Fetelor, va doresc un Paste luminos, linistit, cu iubire in inima

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!

LA MULTI ANI Eva si Monica!!! Sa fiti sanatoase si fericite

Ilinca pentru tine am multi Eu stiu ca tu esti o luptatoare si o sa treci cumva si peste asta si o sa vina si vremuri mai bune

Fetelor va pe toate pentru mesaje. Si sa stiti ca si pe mine ma apuca plansul cand ma uit la poze, caci la spital m-am tinut tare caci am vrut sa-i incurajam si pe parinti si pe copii. O sa mai dureze ceva zile pana o sa-mi revin.

Nu prea mai pot sa scriu caci sunt la targ. Va urez sarbatori Paste Fericit si sa va bucurati de aceste sarbatori minunate alaturi de familie

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Hihi, Monnvas, ai scos porumbelu', "intelepciunea Ilincai", cred ca Ilinca lui pisigri e deja mai inteleapta ca mine:)))
Gata, nu ma mai plang de bani, desi va zic drept ca mi se pare foarte frustrant sa vad ca ceea ce pentru unii e un mizilic pentru mine ar fi mana cereasca, dar stim cu totii inechitatile din societatea noastra, unele sunt justificate, altele, din pacate...no comment Nu-i momentul de discutii filosofice pe tema asta:)))
Monnvas, ce fericiti sunteti ca sunteti intr-un loc asa placut, razbate relaxare din toate pozele voastre, ma uit salivand
Novus, felicitari pentru frumoasa surpriza de Pasti! Ce nasol e cand vrei sa faci un bine si te trezesti tras pe sfoara, cum patise si mihaelacg cu neamurile alea de cacao.
Eu cu mancarica nu ma omor, va zic drept, mai ales ca Phiphi nu mananca ce-am putea pregati noi. O sa fac o salata de vinete, una de boeuf (in 2 parti, una fara carne pentru mine), un platou cu neste prostioare...maica-mea mai face niste chiftele pentru carnivori...Si bine ca am cumparat 4 sticlute de Baccardi Breeze inainte de "criza":)), toate le beau io, manga ma fac!
A, am "instalat" in sfarsit girafa-masuratoare (Geanina) si Phiphi nu e chiar asa de piticot pe cat am crezut, de 4 ori am tot lipit-o de perete, am crezut ca nu vad bine: are 88 de cm!
Va tzuc dar mai bagati cate-un ochi si pe aici, mai scrieti cate un randulet...ca eu cand obosesc cu treaba (foarte des!!) vin la o gura de respiro aici;))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hello !!!

Na, asa da !!! e simte aer de invingatoare si luptatoare pe aici !! Bravo tufetelor !!!

Cine se indura sa-mi dea si mie link sa vad pozele lui Monnvas, ca nu stiu pe unde sa le caut ?!

Noi am fost la plimbarea de dimineata, ca treaba pe acasa in afara de curatenie eu nu am avut ; maine mergem la mama la masa , seara la ziua unei prietene , luni mergem la soacra-mea si seara la alti prieteni iar marti mergem la birou

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

EVA MARIA

Tocami am vorbit la teelfon cu sarbatorita in persoana care a raspuns ea, m-a intrebat cine sunt, super tare !!
Anamariame te asteptam aici cu o felie de tort facut de tine si cu ceva lichid pe langa !!! petrecere frumoasa va doresc !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus
Cine se indura sa-mi dea si mie link sa vad pozele lui Monnvas, ca nu stiu pe unde sa le caut ?!

sunt pe fb si de acolo numai ea poate sa iti de-a link-ul.

Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Tufete, luata de valul POSDRU (Ilinca, din ce mi-am dat seama, mersul proiectului tine cel mai mult de managerii de proiect; acum e la mine o prietena de la Istorie care a avut intarzieri de plata si mai mari si mai are alte belele din cauza managementului defectuos), am uitat sa urez sarbatoritele:

EVA MARIA, domnisoara cocheta si vorbareata, fata si frumoasa, si desteapta! Nu-mi fac griji, ca la ce mami frumoasa si sensibila ai, n-ai cum sa cresti si tu altfel!
Monica

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Novuselu', ce sa-ti fac, daca nu existi pe Facebook Poate iti aduce iepurasul un cont acolo:

Liege:
http://www.facebook.com/media/set/fbx/?set=a.202454703127959.47861.100000902938583&l=e515defb69
... si mai am, da' nush ce a patit Facebooku' ca nu mai mere. Revin mai incolo cu linkuri.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Monnvas , mersi tu doambo ca m-ai lasat sa-mi clatesc okii si io ca tare mi-a placut ce-am vazut !!
In rest ce mai faceti ? cum merge studiu ?

Mergi la inceput