INSEMINARE 77
Raspunsuri - Pagina 21
angelica28 spune:
BUNA ZIUA 1
Luna aceasta fac si eu cea de-a treia inseminare(2 NEREUSITE LA GIULESTI,SI ACEASTA LA MEDLIFE CU DR ALBU DRAGOS),sunt increzatoare ca voi reusi de data aceasta,imi place sa cred ca ingerasul care l-am pierdut imi va darui un copil sanatos acum ,pt ca exact in iunie anul trecut am aflat ca sunt insarcinata ,pe cale naturala ,dar in august am pierdut sarcina

,se oprise din evolutie,eu avind trombofilie ,boala care am descoperit-o acum cu ajutorul dr ALBU,si nestiind de ea aveam nevoie de clexane pe timpul sarcini ,si cum nu am facut tratament ,sarcina sa oprit din evolutie,dar sunt increzatoare ca ingerasul meu pierdut imi va insenina viata cu un alt copilas ,de data asta sper ca va fi cu un final fericit!
DANA eu desi nu am facut inca inseminarea,deocamdata am inceput stimularea ,eu ti-l recomand pe dr ALBU DRAGOS,chiar daca nu voi reusi inseminarea aceasta ,urmatoarea luna incep tratamentul pt FIV si bineinteles tot la dinsul ,imi pare un om care stie ce face ,amabil ,rabdator..............tot ce imi doresc de la un medic ,si crede-ma ca in 8 ani am mers prin zeci de dr ...................si pot spune ca am mai fost multumita doar de unul atit ,in rest ..........totul sa rezumat la tratamente superficiale ,fara explicati prea multe,dezinteresati.......importanti erau doar bani atit......si dovada ca daca imi dadeau analizele care trebuiau facute acum imi tineam copilasul in brate ..........este fff important sa iti descoperi cauza ,asa sti cu ce inamic sa te lupti,asadar ti-l recomand cu draga inima pe dr ALBU DRAGOS!
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
missy40 spune:
Buna, fetelor dragi !

Incep stimularea ovariana cu Ova-mit 1cp./zi in zilele 3-7.Teoretic ar trebui ca CM sa vina pe 01 iunie. Din discutiile voastre( am urmarit toate discutiile de la INSEMINARE 1-76)am dedus ca ova-mit-ul subtiaza endometrul si se poate ca IA sa esueze. Tot la voi, dragelor, am citit ca este bine sa se ia Maca pentru cresterea endometrului. In ce zile se ia Maca si cate pe zi?
Mentionez ca sunt la prima inseminare, am 41 de ani, "local" sunt bine, sotul spermograma buna, dar am fertilitate scazuta. Sunt la dr. Ion Ionut de la Giulesti.
Multumesc si va pup !

QiaoBing spune:
missy si eu am inceput sa iau maca, dar iau doar 1/zi, nu stiu exact cum ar trebui si nu vreau sa dau in altele. am citit ca si ceaiul de cretisoara ar fi bun.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt
dana_2408 spune:
Buna fetelor,
Va multumesc pentru ca existati si pentru asta meritati 

.
Am fost la Mihalache aseara si am facut ecografie. Din fericire nu am nici un chistulet. Am hotarat ca luna aceasta sa nu mai fac inseminare si pe 6 iunie merg pentru laparoscopie. Sa vedem daca mai este ceva in neregula pe la mine. Se pare ca de ce imi era frica nu am scapat.
Asta este!!!
In ceea ce o priuveste pe Mihalache aseara mi s-a parut f amabila si increzatoare. A spus ca e bine sa fac aceasta laparoscopie pentru a elimina anumite cauze(daca ele exista) si abia dupa sa mai incerc inseminare. Am sa merg pe mana ei, deocamdata, sa vad ce iese. Ma gansdesc ca a facut tot ce a fost necesar pentru a reusi inseminarea insa nu a fost sa fie.
Am sa va tin la curent cu tot ce fac eu. Va multumesc inca o data pentru ca sunteti aici!
O zi buna va doresc si sa dea Bunul Dumnezeu sa reusim si noi!
QiaoBing spune:
dana 

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt