Pufi de ian-feb 2010 (16) - LMA Simply!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Si eu am bagat smotru,fac cozonaci si vopsesc oua astazi,iar maine fac ciorba de burta,sarmalute si eclere.

Bag si eu un smotru personal (Mire ) mai pe seara.

Sa aveti Sarbatori fericite,linistite alaturi de cei dragi....

dar ne mai auzim oricum(ca eu nu plec nicaieri )

Drum bun la mamicile care pleaca.

O zi frumoasa sa aveti

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit."

wow, dar gatesti, nu gluma.
Noi am convenit ca nu vrem meniu traditional anul acesta. Cozonacul ingrasa. Ouale... oricum nu mananc mai mult de unul. So....salata, peste, gratar, ciorbita. Eventual un chec pt sot, ca e mai mult cu carbohidratii.
Poate, dar nu promit, pt ca prefer sa ies in parc decat sa gatesc, poate...fac o farfurie de salata de boeuf. Repet, nu promit!!
Eventual, ca e mai rapida, porumb cu ton si mai vad eu cu ce imbunatatesc. Sau oua cu ciuperci si maioneza. ...iar oua? ....sau mai bine mancam in oras....sa nu mai gatesc atata. Si asa lui Dani nu ii place sa stau in bucatarie!!! urla prea tare cand nu e in brate si eu sunt pe acolo....

fac spam pe aici. dupa ce se trezeste...nu mai am timp de nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

buna seara

am fost si noi la cumparaturi ca ramasesem fara nimic...doamne..nebunie totala, zici ca vine sfarsitul lumii..lume agitata, cosuri pline..acu sincer eu nu inteleg agitatia asta de sarbatori...adica noi ne-am dus dupa pampersi, servetele si altele pentru bebe ca nu mai aveam dar chiar au ramas toti acu fara mancare/bautura/sucuri??

greu...strazile pline, parcarile pline...pana si Dragos a simtit din agitatie...la un moment dat obosise si el si nu mai ave chef nici in cos, nici pe jos, nici in brate...asa ca am ochit o casa goala, abia deschisa si am tulit-o...

-----------------------------------------
Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Nu inteleg de ce e asa....dar toata lumea cumpara mancare ca pentru 2 saptamani, nu pentru 2 zile.

Si pun pariu ca vor arata la tv cum luni dimineata sunt oameni in supermarket ....

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

eu nu am nicio nelamurire! Lumea face cumparaturi de sarbatori, adica ca pentru 4 stomace si 6 gaturi in loc de 1 stomac si 1 gat de persoana... de ex. noi, ne-am permis ceea ce nu ne permitem in mod normal (am facut buget de 2 mln sarbatorile si le-am depasit din prea mare entuziasm)...
asa e rumanu' sa manance o bucatica mai buna macar de sarbatori...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

de pregateli de pasti... aici am un sotz minunat (macar la atata treaba), face meniuri, cumparaturi, dejunuri, pranzuri, cine... fripturi, salata beouf, ceva fructe de mare, fructe, prajituri de casa... el gateste cam toata mancarea si eu mizilicurile (pandispan cu mere, prajitura din piscoturi si creme instant... din astea);

treaba mea sunt casa curata si hainele curate si copil bine-dispus, hranit la timp, dus in parc, jucat non-stop cu el (ne poarta de mana parca am fi catzelusii lui).

Drum bun, fetele care pleaca!
Mi-e si mie dor de duca, dar fara masina nu ma aventurez...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

am intrat si noi un pic la calc...astazi am avut zi de citit...oi de cand nu am mai reusit sa citesc si eu in tihna...Dragos doarme de la 12:30..da..si acum doarme in continuare...asa ca am facut rapid o ciorbica de pui si m-am relaxat citind...

sunt destul de obosita...s-a trezit Dragos azi noapte la 12 si pana la 2 nu l-a luat somnul, avea chef de buntonat tastatura...alergat prin casa...of..si eu muream de somn...cred si eu ca acum doarme de 3 ore..recupereaza somnul de azi noapte..

in legatura cu pregatirile de Pasti, eu nu cred ca fac decat o salata de beuf...oricum duminca mergem la bunica acasa..si s-a spetit sa faca mancare ca ne reunim tot familionul...luni mergem la tara sa socrul meu si la cimitir sa se impart pachete...si gata si Pastele... sincer nu prea simt ca e sarbatoare, prea multa agitatie, nervi, oboseala...vine si trece...

cam asta am retinut... ma duc sa imi pun si eu o farfurie de ciorbita pana nu se scoala Dragos ca nu am apacut sa pap de pranz...

o dupa masa linistita sa aveti

-----------------------------------------
Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Gata si eu cu smotrul, am pus punct..
Pregatiri...hmmm...salvati de clopotel am fost..imi face mama o ciorba, sarmale si drob, ramane sa facem noi o salata boeuf, friptura, oua rosii...si ce-o mai fi. Anul asta, din pacate, am comandat si cozonacul, si pasca...n-or sa fie ca cele facute in casa, dar...nah...ne multumim cu ce avem. In alti ani le faceam in casa, cel putin cozonacii...dar m-a cam asasinat hei-rup-ul cu curatenia prelungita, adaugata "maseliadei" in care ne aflam...

Simply... fetele frumoase si gospodine!
BF...relaxare placuta in trei!
Ruxita...mare lucru un sot gospodar la casa omului!
Ale1212xa...ooo, zi de citit...frumos! Petrecere frumoasa la bunica, sa aveti!
Nyny.....frumos ai spus, despre simtitul sarbatorilor.....cam tot pe acolo ma duce si pe mine gandul.

Merg sa incerc un "shmotru personal"..(Mire..)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Anyone? Someone?

Niciun ?

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

tu unde-ai fost?

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Suntem bine, adica bobitza e ok, eu mai am si zile nashpa...
bobi ma solicita mult, efectiv se tine scai de mine peste tot, vrea sa stau numai langa ea, cu ea, eventual sa ma calareasca si sa sara pe mine ca pe saltea...se tine de pantaloni ca sa nu plec fara ea...cand spal vase sta intre picioarele mele si plange...vai de mine...oricine ar mai fi pe langa noi (tati, bunica, bunicul) tot calare pe mine sta. Doar daca o trimit afara , merge cu oricine, ca-i disperata sa iasa.

Eu sunt (de cateva zile) f obosita...vine Pastele si nu prea realizez..Probabil, ca in fiecare an, o sa facem circuitul parintilor si rudelor .

Imi pare rau ca m-am distantat de forum, dar sper ca intr-o zi sa revin in forta si sa fiu din nou prezenta ca in timpul sarcinii si al primului an din viata bebeilor nostri!

si la mine e cam asa Ariana,cat mai multa atentie

Sa ai sarbatori frumoase alaturi de familia ta

Motto-ul de azi:

Sarbatori fericite si acolo la voi!

PS: m-am amorezat de produsele Ella's Kitchen...ce stii de ele?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Girls, mama mea a plecat acasa, eu azi stau acasa cu Dani, Doamne ce bine e sa stau cu el acasa, singura.....super timp impreuna. Am iesit dimineata in curte, ne-am jucat, am mangaiat lalelele si toate florile, am incercat sa ii arat beneficiile jucatului cu jucariile lui, dar mopul si galeata rules, nu il pot desparti de ele.
Am reusit sa fac o ciorbita de pui a la grec. A iesit f buna. L-am adormit. Am pus cartofi frantuzesti la cuptor.
Acum il astept pe sot sa vina acasa cu cumparaturile, Dani inca doarme - wow, de 2.5 ore - si de abia astept sa fim doar noi trei. Vor urma niste zile foarte frumoase. Sper din tot sufletul.

Drum bun celor care pleaca din localitate si petrecere frumoasa acolo unde va duceti.

Paste fericit tuturor.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

ce frumos suna...ca dintr-un film romantic..!
Sa fiti mereu inamorati si fericiti ca in aceste momente descrise (toti 3)

PS: eu te admir pt ca imi plac mult postarile tale - suntem pe aceeasi unda!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Hai ca am comis-o... am fost cu copiii la biserica sa-i trec pe sub masa. Langa cruce erau niste candele aprinse. Am ridicat-o pe Mara in brate sa pupe si ea crucea ca toata lumea, timp in care David s-a dus direct sa puna mana pe lumanari. Bineinteles ca s-a fript la degetel. Si dai cu tzipete..... offf maica...

Cu tunsoarea, mi-a mai trecut supararea. Am reusit sa-l uniformizez azi cu foarfeca cat de cat. Arata un pic mai bine. Azi de dimineatza nici nu-mi venea sa intru in camera la ei. Imi venea sa plang de mila lui cand il vedeam asa ciuntit.

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:

Si eu am bagat smotru,fac cozonaci si vopsesc oua astazi,iar maine fac ciorba de burta,sarmalute si eclere.

Bag si eu un smotru personal (Mire ) mai pe seara.

Sa aveti Sarbatori fericite,linistite alaturi de cei dragi....

dar ne mai auzim oricum(ca eu nu plec nicaieri )

Drum bun la mamicile care pleaca.

O zi frumoasa sa aveti

Motto-ul de azi:

am mai zis-o ...si o mai zic Simply JOS PALARIA !!!

Sarbatori fericite si voua !

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput