Pufi de ian-feb 2010 (16) - LMA Simply!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Ruxita de cele mai multe ori, strabismul se corecteaza cu ochelari de vedere. Doar in anumite cazuri mai grave se intervine chirurgical. Eu nu cred ca este cazul vostru. Oricum, cu cat te duci mai devreme cu el la un oftalmolog, cu atat mai bine.
Eu lucrez in domeniu si pot sa-ti spun ca am trimis multe persoane la Oftapro si au fost multumite.

Un medic oftalmolog foarte bun si cu multa experientza pentru copii este Dr.Burloiu . Nu stiu pe unde il mai gasesti, da poti sa cauti pe net...

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza siecsoaselor si gospodinelor si...cele mai cel...

repidi la o coffe fierbinte...

noi ne-am trezit..sa definitivez bagajul( bine, intai sa-mi beau cafeaua in liniste-mik mea placere de dimi)...si cand se trezeste jiji ii bag un bibe si go....ca de fiecare data nu stiu ce comportament va avea dar imi doresc sa fie cuminte si cooperant. drumul e lung de 7 ore daca avem noroc dar na...sper sa fie ok...

sarumana , fetili, de urari....

mire mi-a placut faza cu shmotru personal....vei arata siecsi si rapitoare...asa deci...urca mall-ista la mal...banuiesc ca pt un fresh de portocale nu pt altceva...

nyny..imi pare rau de david....eu...ce sa zic...nu l-am tuns...mie imi plac baietii/barbatii tunsi....dar jiji...e plin de carliontzi blonzi...ink mai seamana a bebelus...tuns( il vad cand ii se lipeste parul la baie) samana a baietel ...si...cam atata mi-a mai ramas....( aseara a m visat ca sugea...apropo...nu mai reactioneaza la tt...rade la ele..a pus mana...ba chiar gura dar asa...fara sa stie ce sa faca )

ruxita...lu jiji ii fuge un ochi...cam in lateral, sa zic asa si eu tot sper ca o sa-si revina dar hai sa-ti zic de o fetitza din cartier cu vreo 3 luni mai mare . de mik avea strabism...si in timp i s-a accentuat. parintii ca si noi de altfel....cum zic dr au tot asteptat...varstade 2 ani....era la un ochi..s-a ...stricat si celalat. ideea e ca a fost operata si cik le pare rau ca nu au fc asta mai din timp...acu ce sa zic ea se uita rau incrucis. eu zic sa ne facem timp sa mergem cu ei unde trebuie sa-i verifice...

eu ieri am fost cu toata gasca de pe strada la impartasit cupilu( n-am fc prea des asta ) apoi m-am dus in mall si mi-am schimbat...iepurasul...ba..mi-am fc de cap..plecand cu 2 chestii m-am intors cu 5, na...( JM se bucura..cik imi mai iau si eu cate ceva...zgarcita...)..

tomaca...lorex ...ne era dor...ca de toate fetele...dar, evident, intelegem...asta e viatza...
lorex sper sa nu te superi ca te-am citat la faaz cu stomacul...pt ca tu oricum erai scobitoare..de aia am si retinut...expresia

hai ca bat campii pe aici...

va doresc o zi superba si ne auzim diseara....ca o sa am net ...

cum bine a zis mire...sa nu uitati de un shmotru personal( eu aseara, de nevoie am fc baie cu jiji...care offff....era in putza goala prin casa...eu m-am bg in cada crezand ca e la ta-su...ta-su era linistit ca eu am zis ca ne ducem la baie...si aud poooooc...si ueeeeee....s-a pisat pe hol si a alunecat pe gresie si....na...atrecut)

acuma chiar gata....scuze de incoerenta si necursiviate...dar in cap la mine e....praf si pulbere...

va pup

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Neata si de la noi!

Am cam devenit si eu rara avis... sper sa reusesc sa fiu mai mult prezenta...
Am smotruit la greu saptamana asta, am avut-o si pe mama la mine si-a stat cu M, am stat cu ea cat a dormit pitica(timpul pe care il cam stau la calculator), ne-am plimbat mult si-a trecut foarte repede saptamana.

Tomaca, multumim de urari, sarbatori fericite si voua!

Dece,Mire, drum bun!
Si noi vom merge la parinti, destul de mult pe drumuri, dar o sa potrivim cu somnul piticei si-o sa fie bine. Ea se bucura mult cand sta cu ai mei, cu fratele meu, cu verisorii...asa ca acum, chiar daca mi se pare putin obositor, stiu ca pt ea e o bucurie si nu i-o pot refuza.

Ruxita, si M am senzatia ca "scapa" un ochisor si vad ca sunt total ingnoranta in sensul asta stiu ca Xela spusese de Infosan si dr Ciubotaru ca ar fi ok. Cu cat se incepe mai devreme tratamentul, cu atat rezultatele ar trebui sa fie mai bune si mai rapide. E foarte istet Kay!

Nyny, imi pare rau ca s-a lasat cu asa chin la tunsul lui David.

Sa aveti o zi frumoasa si linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Neata!!!!!!

Drum bu la cele care pleaca in vizite, la parinti, soacre sau vacante!!!!!!!!!
Sa va distrati!

Eu am intrat sa vad ce faceti, mi-am rupt o ora de somn ca altfel nu am cum........
intr-adevar ati ramas cam putine, ca eu nu ma mai includ............
si daca nu era nyny si sorina..............of of

sper doar ca intr-o buna zi sa am si eu timp, ca si nyny sa mai scriu si sa citesc.........ca eu tare mult ma gandesc la tine, ca suntem o situatie similara, doar cu un an in urma eu...de voi...

ma gandesc de multe ori ca as mai povesti cu tine sa te mai intreb una alta..................sa vad ce si cum a fost la voi........

insa............nu credeam ca o sa ajung vreodata sa ma rup in halul asta de forum/net/calculator...sincer................

zici ca nu mai is eu.si sotul se mira, cum de nu mai stau.............

asta e viata, din pacate...........

nu vreau sa fie asa, si sufar in tacere, dar nu am de ales.........
din pacate........

sper doar sa avem si noi zile m ai bune.mai mult ajutor din partea lui tati si sa am mai mult timp pt mine/bb2...........

nu merge la servici sambata/dum/luni/marti

sper sa mai imi revin............
doamne ajuta

cu curatenia is varza.............
cu pregatirile is varza........
si tot asa......

ieri mi-a fost foarte rau.............

nu stiu cat mai am, dar sper ca nu mult........

asa ca sa aveti drum bun cele care plecati la drum.........

si o zi frumoasa restul mamicilor/bebeilor..........

Bea, mamica fericita de flacau Ivan nazdravan(14.01.2010 si 9+ cu fetita cu codite...

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Buna dimineata si de la noi!

Dece, multu de cafea...buna tare! Drum bun, jijel linistit, si petrecere frumoasa sa aveti!
Mire......un drum bun sa aveti, si petrecere frumoasa!
Nyny...sorry ca a iesit cu plansete tunsul lui David! Poate ii creste repede, daca zici ca l-ai mai tuns de 2 ori pana acum....Iris nu prea are mult par, asa ca nu ma incumet s-o egalez, desi ar fi nevoie...poate mai la toamna, daca i-o mai creste ceva...
Bea...sorry de stare nashpa...poate nu mai e mult, sa scapi de greturi, si poate se mai linisteste si Ivanelul, cu dintii, pana atunci!
Haircut...bine ca ai reusit sa termini cu smotrul...drum bun, si petrecere frumoasa la parinti, sa aveti!

La noi s-a trezit mandra la 6.30, cu un mare spor la urlaturi...cred ca are norma, si cum ieri a fost ok...azi cred ca vrea sa recupereze....
Cum am aflat abia aseara ca sambata e Sf. Gheorghe....incerc sa bag astazi viteza cu smotrul, ca s-a facut iar o mare jale...Sa vad ce reusesc sa fac, ca daca continua iris ziua asa cum a inceput-o...

Pup, o zi frumoasa, si cu spor in toate va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Si pe noi ne bate un gand sa tundem pinguinul, dar ma opresc urletele, de fapt nici n-am incercat, dar sigur n-o sa stea la tuns si o sa urle cat va tine tunsoarea, pentru ca odata inceputa n-ai cum sa nu termini... si 2) imi place parul lui la lungimea care o are acum... il tundem la vara cand va face bubite de caldura si va transpira la greu...

azi e foarte morocanos, nimic nu-i convine, nimic nu-i place... si cand urla imi duduie capul, urechile mai ales... am dezvoltat o mica sensibilitate acustica la decibelii lui...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Neatza...

Gata cumparaturi, shmotru, pregatiri... azi e Vinerea Mare. Ar trebui sa nu mai facem nimic in casa si sa mergem la biserica. Acum cativa ani simteam altfel sarbatorile de Paste. Asta poate si pentru ca in Saptamana Mare ma duceam in fiecare seara la biserica. Acum, vb lui Bea, nu mai avem timp de rugaciune....

Bea si eu m-am gandit de multe ori la tine... si mi-am adus aminte cat de greu mi-a fost si mie si cand eram gravida si cu Mara mica si cu casa, servici ... Dupa ce am nascut am avut norocul sa primesc ajutor din partea mamei soacre... si inca si asa este greu, dar e frumos. Bucura-te de fiecare moment. Fi egoista Bea. Fura putin timp si pentru tine. Treaba nu se termina niciodata. Eu ii intindeam toate jucariile Marei prin camera, ma asezam in pat si ma uitam la ea cum se juca. Se uita saracul copil cu mila la mine cand vomitam. Venea dupa mine in baie pentru ca nu aveam cu cine sa o las... dar au trecut toate. Si vin altele... Aveti grija de voi

Mergi la inceput

N-am ajuns cu copiii la biserica de dimineatza. Ii duc dupa-amiaza. Am fost o tura pe la servici, iar o tura pe la piatza... offf m-am saturat de alergatura asta.

darrr...a venit si la mine iepurasul cu o pereche de cercei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Suntem bine, adica bobitza e ok, eu mai am si zile nashpa...
bobi ma solicita mult, efectiv se tine scai de mine peste tot, vrea sa stau numai langa ea, cu ea, eventual sa ma calareasca si sa sara pe mine ca pe saltea...se tine de pantaloni ca sa nu plec fara ea...cand spal vase sta intre picioarele mele si plange...vai de mine...oricine ar mai fi pe langa noi (tati, bunica, bunicul) tot calare pe mine sta. Doar daca o trimit afara , merge cu oricine, ca-i disperata sa iasa.

Eu sunt (de cateva zile) f obosita...vine Pastele si nu prea realizez..Probabil, ca in fiecare an, o sa facem circuitul parintilor si rudelor .

Imi pare rau ca m-am distantat de forum, dar sper ca intr-o zi sa revin in forta si sa fiu din nou prezenta ca in timpul sarcinii si al primului an din viata bebeilor nostri!

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

si la mine e cam asa Ariana,cat mai multa atentie

Sa ai sarbatori frumoase alaturi de familia ta

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Anyone? Someone?

Niciun ?