Buburuzele de 2009 asteapta iepurasul~*13*~
Raspunsuri - Pagina 20
lavinia.p spune:
Buna seara fete dragi! Vin in schimbul trei rapid ca apoi ma pun la somn. Trebuie sa ma reglez cu somnul sa ma culc mai repede dar efectiv nu mi-e somn...inca ![]()
Ce sa va zic azi a fost si greu si frumos. A fost greu, mult de lucru, am uitat multe s-au introdus multe noutati, dar sper ca intr-o saptamana sa ma pun pe picioare si sa nu mai depind de nimeni ca nu-mi place sa nu fiu stapana pe mine
. A fost frumos fiindca m-au intampinat clientii vechi cu bucurie mi-au urat bun veni, s-au bucurat cu adevarat de revenirea mea si eu m-am simtit super incantata
. Plus de asta noi in agentia noastra suntem un colectiv super fain de la sefa de agentie pana la agentul de paza toti suntem egali si ne ajutam unul pe altul. Mi-au desenat pe o hartie pe birou un ghiveci cu flori si mi-au urat BIne ai venit
(asta a fost opera agentului de paza
) dar m-am simtit bine. Bine ca acum nu suntem chiar in formatia completa fiindca lipseste un coleg de pe caserie si in locul ei e o tipa cu care nu ne suportam si in trecut era sa ne batem dar ea sta doar o saptamana si pana atunci ii dau ignore total. Rares a fost un cuminte a zis soacra. L-am lasat dormind si cand s-a trezit nu a avut treaba cu el. Ba mai mult cand am venit acasa n-a vrut sa manance cu mine ci doar cu ea...asta ma bucura nespus de mult fiindca nu vreau sa-l stiu suparat si ca nu-i place cu cine sta. Sunt sigura ca intr-o saptamana o sa-i placa la nebunie cu soacra mea, cel putin sper![]()

La multi ani Naty sa cresti mare si sa fii sanatoasa. Sa o bucuri mereu pe mami si pe tati. Alice ai fata mare
Cris offf imi pare rau, dar nu te lasa asa dc zici ca esti si umflata, du-te la un dr. Sanatate multa si tie si la fratele tau
mare
Cris eu m-am dus la noi la banca in saptamana de dinainte sa incep si de acolo mi-a dat sa completez actele de reangajare. Apoi am fost la medicina muncii si de acolo mi-a dat fisa de aptitudini cu care m-am intors din nou la lucru. Aaa inainte sa mergi la medicina muncii iti trebuie adeverinta de la medicul de familie =15 ron cum ca esti apta de munca si abia apoi mergi la medicina muncii cu adeverinta de la dr si cu ce-ti da de la fostul loc de munca. Dar tu dc nu te mai intorci poate ca nu trebuie sa faci toate astea ci doar sa-ti scrii demisia, nu stiu. Eu am mai fost si la Asco sa anunt ca ma intorc cu 3 saptamani mai repede si am mai completat ceva formular ca cica mai primesc un stimulent de 80 ron
o avere, dar oricum buni si aia. Sper ca m-ai inteles ce-am vrut sa zic, avand in vedere ora
Simina
Ema cum mai e Darius? Nou ne-a facut foarte bine Septilinul dar nu i-am dat doar un flacon, i-am dat 2 luni de zile non stop, scrie pe el ca poti sa-i dai 5 luni fara intrerupere. Merita sa incerci mai ales ca e natural

Annaaaa felicitari mami, sa-ti dea Dumnezeu o sarcina usoara si la termen si o fetita mumoasa foc
ce ma bucur 

Serialbastre ma bucur ca esti bine cu piciorul
LauraOana a fost ok cum am mai scris dar si greu....aaa si mi-a fost si greu ca am fost toata ziua pe toace, m-au omorat, dar musai sa ma reobisnuiesc...fain de tine ca tu mai stai pana in noiembrie parca?
Lali offf cred ca te-ai suparat, dar nu le baga in seama pe toate, nu agita fetitza
...cum a fost la dr?
Cris offf vad ca ai aflat pana la urma ce trebuie facut..
Sori hai fii tare mami ca va fi bine, puiu o sa fie bine ingrijit nu-ti fa griji, problema e a noastra ca ne intoarcem la servici, desi sincer eu ma bucur intr-un fel

Picky] mama ce program sesi ai, saraca de tine mai poti? te pup si iti doresc multa putere
Lali superrr, sa-ti traiasca pasaaaaa si sa fiti sanatoase
Deci v-am lasat ca am zis ca vin fulger si am stat de o ora sa va citesc, sunteti cam nese. V-am pupat
Rareselull meu scump 23.mai.2009
Ajutiati-l va rog pe Andrei sa traiasca!!
A fost si prima zi de lucru 

lavinia.p spune:
Pofititi la
, capucino, ceai, cioco calda si tigarile sa vi le dea Cris
. V-am pupat merg sa ma pregatesc de servici
O zi buna tuturor
Rareselull meu scump 23.mai.2009
Ajutiati-l va rog pe Andrei sa traiasca!!
A fost si prima zi de lucru 

cris_82 spune:
neataaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
lavi multam de cafeluta
eu vin in completare cu perfuzabila
,trabucele
si vougue

lavi ma bucur ca e ok la munca,si ca sunetti uniti acolo
.Sper ca Rares sa nu planga sisa se acomodeze repede cu soacra..oricum e baiat mare si intelege ca mami se duce la munca
.Nici nu stiu daca sa ma duc la dr. am intrebat pe cineva care e cadru medical si mi-a spus ce sa fac,ca sigur nu am rupt nimica
.Si unde mai pun ca in comletare ma documentez si pe net ca doar nu mai suntem pe timpul raposatei.Saptamana care vine o sa dau si eu o fuga la firma sa le cer hartia aia mirifica,cu toate ca nu o sa stau eu in somaj ..m-am saturat sa stau acasa,trebuie sa imi reiau activitatea ca morrrrrr.Parca i-as da si ru sectoristei,dar cum la ea mucii sunt ceva iesit din comun,ca nu avem deloc probleme,parca as mai amana
vreau sa o las asa,fara se o ajut cu iminizarea din moment ce e sanatoasa..nu stiu..Servici usor azi
Mirunel
terorista 

BAZAR
Lali_mete spune:
Buna dimineatzaaaa!!!
Tot nerecuperata sunt
,ca merg sa imi ridic un colet de la posta,apoi sa ii fac abonament sora-mii la internet de la cosmote , ma intorc si merg cu baiatul la dr-ita de familie. Mergem pentru amandoi,sa ma cantareasca,masoare si sa imi scrie in fisa ce a zis ginecologul ,si pentru ca avem oxiuri
si eu si PAul. Nu stiu cum am reusit,ca nu am mai avut de cand eram copila.
De aseara Paul a redescoperit canita lui cu cioc de silicon,pe care nu o mai bagase in seama de vre-o 6 luni,cred,si de atunci vrea sa bea numai din ea.A fost asa incantat ca aseara nu s-a mai strambat si a baut 250 ml lapte ( il bea cam cu forta in ultimul timp) ,si nici azi dimineata cand a inghitit iar o canita. Acum are apa in ea,si cu o mana tine canita,cu cealalta "aspira" pe jos cu talpa aspiratorului atasata doar la furtun...Sa il vedeti cum se apleaca sa bage aspiratorul pe sub canapea,sub picioarele de la scaunul de la pc
!
Cris nu sta asa umflata,mergi la un dr sa iti dea un unguent ceva,si niscaiva pastilute sa te desumfli si sa nu faci infectie unde te-ai scrijelit de stalp. Vezi ca raman semne de la stalpii de beton
.
Picky
la fata sa ii treaca buba ,
si tie ca sa te obisnuiesti repede singura cu fetitele .Asa repede la munca,dupa 2 luni de la nastere trebuie sa te intorci
?
Serialbastre tu cum facusi mami buba la picior? S-a desumflat?Dam si tie un pupic pe buba sa treaca
?
Sorilea am vazut frumusetea de baiat in pozici,tare frumusel este
! Imi place mult cum se alinta in ultimele pozici.
Ema pe piciulica al tau intru mai tarliu sa il vad pe mail,acu is tare pe fuga
.
Cris nu am inghetat mami ca am stat in casa
. Noi,fumeile am stat la barfa si la observat atent cum isi bat altele imaginar copiii
,am discutat de sarcini,greturi ,pofte si barbati
,ca eram acolo 3 gravidute,2 mamici cu multa experienta ( una cu 3 baieti maricei, cealalta gazda ,cu 3 copii mici de 4ani si un pic, 1 an si 10 luni -fetita adoptata de la cumnata iresponsabila, si baietel de 7 luni,grasunel frumos cu ochi albastri
), si doamna care era foarte atenta la detalii. Berbatii se luptau cu o lada de bere,neste vin,iar al meu sot pentru ca dupa burta credeau ca are cea mai mare experienta la gratare,invartea mici,pulpite de pui si peste pe gratar
.
Picky la nume inca nu ne-am gandit.La Paul era deja un nume hotarat de cand am vazut doua liniute,si anume "Paul" dupa fratele sotului,care a murit cu 2 ani inainte sa se nasca Vali .
Va pup,revin mai tarloiu,tre sa fug ![]()
Va puuuuup.
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali
de Paul ( 01.10.2009)! si
22+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
Simina1980 spune:
Neata,
Am venit la
!
Lali-felicitari ptr minunea roz!Nu mai baga in seama toate rautatile!
Lavi-ma bucur ca a fost bine la servici si ma bucur si mai mult ca Raresel nu a plans dupa mami a lui.
Cris-azi cum mai esti?au mai trecut vanataile?
Picky-offff saracuta de tine,cred ca iti e tare greu singura cu fetitele......pai cum sa te intorci la munk asa repede???
Ema-am vazut pozele cu frumosul tau-cum mai e?a mai trecut gatul?Dar la tine spatele?
Sorina-am vazut pozele si cu frumosul tau
Stii ca mi se pare ca seamana un pic cu tine?
Mady-eu nu am fata dar daca o sa am tin minte oferta ta mai ales ca au si zestre.......
Ma intorc la trebi!Revin
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)